Fòrum Àgora-NODES

Crear directoris de documents

 
Imatge Mireia Foix Roura
Crear directoris de documents
per Mireia Foix Roura - dijous, 5 octubre 2017, 20:20
 

Hola!

El nostre web és http://agora.xtec.cat/zermontgri/. Tenim un directori de documents per la ZER però em demanen un lloc per posar documents concrets de cada escola. Suposo que el més adequat seria un directori de documents per cada centre, no? Com ho haig de fer per crear-los?

Gràcies.

Mireia

Imatge Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)
Re: Crear directoris de documents
per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) - divendres, 6 octubre 2017, 13:35
 

Bon dia Mireia,

No es pot crear més d'un directori de documents en un mateix Nodes.

El que podeu fer és afegir documents al directori i a la vegada associar una etiqueta a cada document (aquest sistema us resultarà d'utilitat si limiteu el nombre d'etiquetes a La Branca, El Rajaret, Puig Rodó i ZER).

Si ho feu així, podreu filtrar els documents que us apareixen a la pàgina mitjançant un Menú personalitzat a la barra lateral esquerra.

Us expliquem el procés pas per pas:

1. Aneu a Tauler - Aparença - Menús, i creeu un menú nou (ex. Documents, ja us l'hem creat per si el voleu fer servir).

2. Editeu els documents que teniu al directori i afegiu una etiqueta (ex. ZER)

3. Des de la pàgina del Directori, cliqueu Personalitza i aneu a Ginys - Barra esquerra - Menú personalitzat.

4. Editeu la Visibilitat del giny, indicant al desplegable: Tipus de contingut i Arxiu de Documents (us apareixerà el menú a la pantalla).

5. Cliqueu Edita el menú per afegir elements (enllaços a les etiquetes).

6. Per aconseguir l'enllaç de les etiquetes, heu d'anar a la llista de documents del directori i clicar sobre l'etiqueta que apareix a la dreta del document (ex. ZER). Veureu que a la barra superior del cercador apareix l'URL de l'etiqueta (ex. https://agora.xtec.cat/zermontgri/docs/?bpd_tag=ZER), copieu-la.
7. Quan tingueu l'enllaç, afegiu un element al menú personalitzat amb el títol corresponent (ex. ZER). Desa i publica.

8. Podeu realitzar aquest últim pas amb cadascuna de les etiquetes (La Branca, El Rajaret, Puig Rodó) a mesura que aneu introduint documents amb aquestes etiquetes.
9. Deseu la personalització i torneu al Nodes. Comproveu que clicant en cadascun dels enllaços del menú la llista de documents queda filtrada segons les etiquetes.


Esperem que us serveixi aquesta opció. Si teniu dificultats per portar-la a terme, no dubteu en contactar-nos, i us ajudarem.

Salutacions,

Isabel

Imatge Mireia Foix Roura
Re: Crear directoris de documents
per Mireia Foix Roura - dijous, 12 octubre 2017, 12:09
 
Hola Isabel!


Em vaig estar mirant la teva proposta i ho vaig veure molt complicat... A banda d'això, em semblava més clar que els documents fossin en apartats diferents. Al final vam decidir fer una pàgina per cada escola i allà anar-hi enllaçant els documents des del drive. Segurament seria ideal posar-ho al directori però això ens sembla més pràctic. Ho explico perquè potser a algú li pot servir (http://agora.xtec.cat/zermontgri/elrajaret/documents-el-rajaret/).

Moltes gràcies!!!

Mireia