Millora en el rendiment d'Àgora!!

Millora en el rendiment d'Àgora!!

per Administrador/a Espai de suport -
Nombre de respostes: 0
JClicMoodleEl passat dijous 19 de novembre es van fer canvis a l'arquitectura del servidor d'Àgora que milloren notablement el rendiment!! Tot i així, s'estan acabant d'ajustar alguns paràmetres al servidor nou i, per aquest motiu, ocasionalment també es pot produir alguna aturada imprevista en el servei.

A més, s'ha actualitzat la versió del mòdul de JClic de tots els espais Moodle a la darrera disponible (0.1.0.10). Aquesta versió inclou diverses millores, entre elles:
  • Afegeix la foto de l’alumne/a a la vista de professorat.
  • Resol alguns problemes amb el qualificador de Moodle.
  • Incorpora una implementació de l’IOC per restaurar cursos amb activitats JClic.
  • Incorpora la traducció a l’hebreu.
Per últim, aprofitem per recordar-vos que, a causa d'uns problemes que el van produir el dijous 19 de novembre pel matí a l'espai de disc (aliens al canvi d'arquitectura), els fitxers que es van pujar des del dimecres 18 de novembre a la tarda fins el mateix 19 a les 10h del matí no estan disponibles. Us preguem que, si és possible, els torneu a pujar i que, si en algun cas necessiteu recuperar algun/s fitxer/s us poseu en contacte amb nosaltres des del Formulari contacte SAU (que torna a estar actiu!!) o des del Fòrum Àgora-MOODLE.