Fòrum Àgora-NODES

Grups de subscriptors

 
Imatge Mireia Foix Roura
Grups de subscriptors
per Mireia Foix Roura - dijous, 28 setembre 2017, 12:33
 

Hola!

Som un grup d'escoles rurals que formem una ZER. El nostre nodes té 4 apartats: la portada (general de tota la ZER) i tres blocs (un per cada escola). http://agora.xtec.cat/zermontgri/

Voldríem que les famílies d'una escola es puguessin subscriure només a les notícies de la seva escola. Hem posat un giny a cada blog però em sembla que se subscriuen tots a la portada. Com ho puc fer? Només em surt el grup "portada". Es pot fer un grup de subscriptors només per un blog (ex: escola La Branca)? O puc fer diferents grups i assignar-los la portada i a més a més la categoria de l'escola corresponent? Es pot fer automàticament quan se subscriuen a aquell blog?

Gràcies.

MireiaImatge Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)
Re: Grups de subscriptors
per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) - dijous, 28 setembre 2017, 13:45
 

Bon dia Mireia,

Hem comprovat que teniu els ginys de subscripció ben configurats en cadascun dels blocs. No us apareix cap altre grup de subscriptors a la llista general, perquè encara no s'hi ha subscrit ningú (exemple: usuari de prova, que ja hem suprimit)


A més, els usuaris que vulguin, es poden subscriure tant al grup de l'escola com de la Portada ZER. Per fer això s'han de registrar en cadascun dels ginys de subscripció (ex. La Branca / Portada) i així formarien part dels dos grups.

Salutacions,
Isabel


Imatge Mireia Foix Roura
Re: Grups de subscriptors
per Mireia Foix Roura - dissabte, 30 setembre 2017, 10:48
 
Hola Isabel!

El dia 26 em vaig subscriure amb el meu correu personal a l'escola La Branca (no a la portada) i a la captura de pantalla es veu que estava al grup "portada". Avui he fet el mateix amb el correu de la xtec i ara sí que hi apareix "La Branca". També m'he subscrit a la portada i hi apareix com a grup "portada ZER". Vols dir que no ho heu arreglat vosaltres? Vaig estar remenant les subscripcions, plantilles, notificacions de subscripcions... sense saber ben bé el que feia... Sigui com sigui, em sembla que ara sí que funciona. Moltes gràcies!!! 

Imatge Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)
Re: Grups de subscriptors
per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) - dilluns, 2 octubre 2017, 09:45
 

Bon dia Mireia,

Nosaltres no hem tocat res, simplement vàrem fer la prova amb un usuari, per veure si funcionava correctament o si fallava en algun punt del procés... i va funcionar!

Salutacions,

Isabel