Fòrum Àgora-MOODLE

Reinicia no borra l'alumnat del curs

 
Imatge Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)
Re: Reinicia no borra l'alumnat del curs
per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) - dimecres, 27 setembre 2017, 08:49
 
Bon dia Marc,

Efectivament té a veure amb la sincronització de la cohort.
Per "suprimir" l'alumnat del curs que està inscrit mitjançant cohort, només has de dessincronitzar-la. Per fer això, has d'anar a Administració Ι Administració del curs Ι Usuaris Ι Mètodes d'inscripció. En aquesta pantalla veuràs els diferents mètodes amb què s'han inscrit els alumnes en el curs en qüestió. Has de pitjar sobre la icona de la creu per suprimir la cohort en aquest curs (vegeu imatge).


Salutacions,
Isabel