Omet notícies d'àgora

Notícies d'ÀGORA

Imatge Administrador/a XTEC
Curs de formació NODES
per Administrador/a XTEC - dilluns, 11 gener 2016, 12:32
 

Ja us podeu inscriure al Curs d'administració de NODES

logo nodes

És un curs telemàtic d'autoformació (Tipus MOOC) de 30h que té per finalitat aprendre a utilitzar l'entorn Nodes per construir la pàgina web del centre, gestionar la intranet i conèixer les possibilitats pedagògiques de l'entorn com a blog d'aula, de projecte, com a revista digital i també com a xarxa social privada. Més informació


Inscripció fins el 18/01/16.

 
Imatge Administrador/a XTEC
Novetats de l'actualització d'Àgora-Nodes
per Administrador/a XTEC - dilluns, 16 novembre 2015, 11:23
 

Hem actualitzat Nodes. Aquests són els canvis més significatius:

  • S’ha canviat el formulari d’entrada.
    S’ha separat els botons d’entrada amb validadors externs (Moodle, Google), i la caixa d’entrada amb usuaris creats manualment. També s’ha substituit el logotip genèric de WordPress per el del centre.


  • S’han afegit botons socials per compartir els articles i pàgines. Podeu escriure l’article a Nodes i replicar-lo amb un clic a Twitter, Facebook, WhatsApp i moltes xarxes més.


  • S’ha modificat la lògica de validació d’usuaris amb Moodle i Google: ara es pot prohibir l’entrada de manera individualitzada a un usuari concret del domini del centre i acceptar usuaris externs (amb adreces de correu de Google externes al centre). Podeu convidar a usuaris d’altres centres a la vostra xarxa per a participar en projectes conjunts.
  • S’han corregit errors, traduccions i s’han aplicat diverses actualitzacions als diferents mòduls.
 
Imatge Administrador/a XTEC
S'han resolt els problemes amb l'enviament de correu
per Administrador/a XTEC - dimarts, 20 octubre 2015, 19:16
 

Des d'avui 20 d'octubre al migdia, han quedat resolts els problemes amb l'enviament de correu que s'han anat donant des de mitjans de setembre. Aquests problemes eren aliens a l'Àgora i també es donaven a d'altres aplicacions de la Generalitat que fan servir el servei d'enviament de correu.

  • Enviament de correus dels fòrums.
  • Enviament de resums de correu.
  • Enviament de missatge de confirmació d'autoregistre.
  • ...

En cas que, a partir d'avui detecteu que algun dels correus habituals no s'estan enviant, ens podeu escriure al fòrum i ho revisarem o escalarem de nou.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us hagi pogut ocasionar.


 
Imatge Administrador/a XTEC
Noves tasques de manteniment programades
per Administrador/a XTEC - divendres, 4 setembre 2015, 09:34
 

El proper dilluns 7 de setembre entre les 15:00h i les 18:00h es podran produir talls intermitents a tots els serveis d'Àgora i no es podran realitzar còpies de seguretat ni restauracions als espais Moodle d'Àgora. 

 
Imatge Administrador/a XTEC
Taques de manteniment programades
per Administrador/a XTEC - dimarts, 1 setembre 2015, 13:40
 

El proper dijous 3 de setembre entre les 15:00h i les 18:00h es podran produir talls intermitents en tots els serveis d'Àgora i no es podran realitzar còpies de seguretat ni restauracions als espais Moodle d'Àgora.