Omet notícies d'àgora

Notícies d'ÀGORA

Imatge Administrador/a XTEC
Guia bàsica de la Intraweb 3.0
per Administrador/a XTEC - dijous, 17 abril 2014, 09:16
 

Logotip Intraweb

Les intranets d'Àgora es troben actualment en procés de d'actualització a la nova versió Intraweb 3.0, que presenta importants millores pel que fa al rendiment i la seguretat del sistema. Aquesta actualització s'està fent de manera automàtica i progressiva a totes les intranets, sense que ...

Mostra la resta d'aquest tema(194 paraules)...
 
Imatge Administrador/a XTEC
Preguntes noves als qüestionaris de Moodle
per Administrador/a XTEC - dilluns, 24 febrer 2014, 10:06
 

quizz.png

A la darrera actualització d'Àgora del passat 6 de febrer, es van incorporar quatre tipus de preguntes noves per als qüestionaris del Moodle. Aquestes preguntes han estat creades per l'Open University.

qtype_ddwtos.png Arrossega dins d'un text: Les paraules que falten al text s'omplen arrossegant i deixant anar.

qtype_ddmarker.png Arrossega marcadors: Permet definir els marcadors que s'hauràn d'arrossegar sobre una imatge de fons.

qtype_ddimageortext.png Arrossega sobre una imatge: Permet arrossegar imatges o texts dins d'una imatge.

qtype_gapselect.png Selecciona paraules que falten: Permet crear preguntes d'omplir forats en què les paraules que falten dins d'un text s'emplenen utilitzant menús desplegables.

 
Imatge Administrador/a XTEC
Actualització del servei i migració de la pàgina principal del Projecte d'Àgora al Moodle 2
per Administrador/a XTEC - dimecres, 18 desembre 2013, 13:33
 
Migració al Moodle 2El proper dimecres 18 de desembre, de les 13h a les 15h, es durà a terme una actualització dels serveis d'Àgora que tindrà les afectacions següents:
  • Actualització de la pàgina principal del Projecte d'Àgora al Moodle 2. Durant l'actualització el servei no estarà disponible, és a dir, no es podrà accedir al fòrum de dubtes, ni a les notícies, ni a la documentació del lloc http://agora.xtec.cat
  • Actualització dels espais Moodle i Intraweb dels centres. Aquesta actualització no anirà acompanyada de cap aturada del servei. Els centres podran seguir treballant amb normalitat.


 
Imatge Administrador/a XTEC
Tancament de l'accés als espais Moodle 1.9
per Administrador/a XTEC - dimarts, 3 desembre 2013, 09:49
 
Tal com es va anunciar a les sessions tècniques que es van fer durant els mesos de maig i juny, el proper 20 de desembre es procedirà a tancar l'accés als espais Moodle 1.9 d'Àgora. En cas que algun centre encara tingui pendent fer alguna tasca en aquests espais, com descarregar còpies de seguretat o documentació dels cursos, cal que ho faci abans d'aquesta data. 

A partir d'aquest moment cap centre podrà accedir al seu Moodle 1.9. Aquestes accions no tindran cap afectació als espais Moodle 2 que són els que s'estan utilitzant actualment  als centres.

Aquest canvi afecta a tots els usuaris, inclosos els administradors.
 
Imatge Administrador/a XTEC
Incorporació de mòduls nous: Wiris Quizzes (Wiris) i Qualificació remota (Text-La Galera)
per Administrador/a XTEC - divendres, 18 octubre 2013, 09:51
 
Us informem que durant les darreres setmanes s'han incorporat a Àgora alguns dels mòduls que ja estaven al Moodle 1.9 però que encara no s'havien pogut actualitzar al Moodle 2. En concret:

  • Wiris QuizzesWiris Quizzes. Ja està disponible a tots els espais Moodle d'Àgora aquest tipus de preguntes que ha ...
Mostra la resta d'aquest tema(241 paraules)...