Omet notícies d'àgora

Notícies d'ÀGORA

Imatge Administrador/a XTEC
MoodleMoot 2014
per Administrador/a XTEC - dimecres, 21 gener 2015, 18:31
 

Els propers 19 i 20 de desembre se celebrarà a Barcelona la trobada anual de Moodle a nivell estatal.

Enguany la MoodleMoot l'organitza CV&A i tindrà lloc a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya). 
Una de les característiques més importants de la MoodleMoot és la celebració simultània de diferents sessions, tant de tipus general, com pràctiques (tallers) o trobades temàtiques de manera que, cada participant pot crear el seu itinerari segons els seus interessos i preferències personals.
Enllaços d'interès: 
 
Imatge Administrador/a XTEC
Estat de la incidència del 02/10/2014
per Administrador/a XTEC - divendres, 3 octubre 2014, 10:42
 

Des d'aquest matí a primera hora (03/10/2014) els serveis Moodle que es van veure afectats durant el dia d'ahir ja estan funcionant amb normalitat. Si us torna a aparèixer aquest error, si us plau, comuniqueu-nos-ho al fòrum de dubtes d'Àgora-Moodle.

Disculpeu les molèsties.

 

 
Imatge Administrador/a XTEC
AVÍS: Incidència a alguns Moodle d'Àgora
per Administrador/a XTEC - dijous, 2 octubre 2014, 17:53
 

Al llarg del dia d'avui hem detectat una incidència que està afectant a uns 200 Moodle d'Àgora. L'error que us trobareu serà similar a aquest:

error.png

Hem escalat aquest problema i ja hi estan treballant. Esperem que es resolgui el més aviat possible.

Disculpeu les molèsties.

 
Imatge Administrador/a XTEC
Eliminar Adware "Programari de publicitat" del Moodle
per Administrador/a XTEC - dimecres, 1 octubre 2014, 09:22
 

adware5.pngDarrerament hem detectat que molts dels ordinadors, ja siguin de l'escola o personals, que fan servir el Moodle d'Àgora tenen algun Adware "Programari de publicitat" instal·lat que afegeix anuncis publicitaris a certs camps de dades del Moodle, com ara el resum del curs o la descripció de les activitats.

Per tal de detectar i eliminar aquesta publicitat del vostre Moodle s'ha creat una eina nova anomenada Detecta Adware a la que podreu accedir entrant amb l'usuari administrador des de l'Administració del lloc.

Podeu trobar més informació del procediment a seguir a la pregunta freqüent Detectar i eliminar Adware "Programari de publicitat" del Moodle d'Àgora.

 
Imatge Administrador/a XTEC
Activació de Google Apps al Moodle
per Administrador/a XTEC - divendres, 5 setembre 2014, 17:35
 

google_apps.pngA l'actualització al Moodle 2.6 feta durant l'estiu s'ha afegit la possibilitat de configurar l'accés al Moodle mitjançant comptes de Google. D'aquesta manera els usuaris podran validar-se amb comptes estàndards de Google, comptes de correu XTEC i comptes de Google Apps for Education.

Podeu trobar informació sobre com configurar-ho seguint les instruccions de la pregunta freqüent Com configurar l'autenticació amb comptes de Google?

 

Un altre canvi, aquesta vegada introduït per Google, és la obligatorietat d'activar l'ús de l'API del Drive. Per fer-ho cal que accediu a la Google Developers Console amb el compte utilitzat per configurar el repositori i, a l'apartat APIs que hi al bloc lateral esquerra, posar a ON el botó de la fila Drive API

googledocsrepository1.png  googledocsrepository2.png

En cas que no feu aquestes accions el repositori de Google Docs no funcionarà al Moodle.