TORRE D’ESPAGUETIS

Aquesta dinàmica consisteix a construir, en grup, una torre d’espaguetis per crear un ambient de col·laboració i treball en equip. Ens permet experimentar com ens relacionem en la presa de decisions conjunta davant situacions no conegudes que requereixen una actitud creativa.

La Foixarda 2017

Divendres 29 de setembre l’alumnat de 1r i 3r d’ESO van anar a la Foixarda per fer activitats de rugby organitzades per jugadors/es del BUC. Va ser una jornada on l’alumnat de 1r i 3r van poder interactuar a través dels jocs de rugby.
 
En aquestLlegeix més»

Xerrada sobre l’escola del passat.

 
La Mireia Capdevila de la Fundació Pi Sunyer i l’Eugènia Lalanza de l’Arxiu han fet una xerrada a l’alumnat de 1r d’ESO sobre l’escola del passat. Han explicat als nois i noies de 1r d’ESO com era l’escola de la república i l’han comparat amb… Llegeix més»

Tutories tecnològiques

L’alumnat de 2n d’ESO  és tutor tecnològic de l’alumnat de 1r d’ESO. Cada alumne de 2n  d’ESO té assignat un alumne/a de 1r  d’ESO, a qui ensenya, ajuda, assessora en els seus dubtes tecnològics: com crear l‘usuari de google, quines són les funcions bàsiques del… Llegeix més»