Benvinguts al Moodle de l'Institut de Viladecans

  Skip notícies del lloc

  Notícies del lloc

  Miguel Ángel González - admin
  Deures de Nadal 2014
  by Administrador/a a8068495 - Saturday, 27 December 2014, 11:23 PM
   

  realize%20hw%20spongebob%20Chr%20HW%2020

     Benvolgut alumnat,  

     La majoria del professorat del centre ja us vam donar durant la setmana passada els deures que heu de realitzar durant aquests dies de vacances de Nadal. Per si teniu algun dubte al respecte hem obert en Moodle un curs específic ("Deures de Nadal 2014") en el qual ...

  Read the rest of this topic
  (117 words)
   
  Miguel Ángel González - admin
  Deures d'estiu 2014
  by Administrador/a a8068495 - Friday, 4 July 2014, 12:25 AM
   

   

  keep-calm-and-do-your-homework-197.png

    Benvolgut alumnat,

     Des del passat cap de setmana teniu accés als deures d’estiu de les diferents assignatures, només cal que entreu al moodle, amb el vostre usuari i contrasenya habitual. És molt senzill: mateixa adreça per al moodle, mateix usuari, mateixa contrasenya que heu fet ...

  Read the rest of this topic
  (204 words)
   
  Miguel Ángel González - admin
  Ja està disponible nou entorn Moodle 2 de l'institut
  by Administrador/a a8068495 - Saturday, 9 November 2013, 11:37 PM
   

  Icona Supermoodle  Benvolgut alumnat i professorat,

    Per fi disposem del renovat entorn virtual d'aprenentatge del centre, el nostre antic Moodle 1.9 passa a la versió Moodle 2. Cal a partir d'ara fer servir tot el potencial i recursos que ofereix aquesta plataforma. La familiartizació amb l'entorn serà segur ràpida i eficaç, animem des d'aquí a tothom a fer-la servir mica en mica per a la llarga poder comprobar els progressos, que ben segur seran espectaculars.

    Ànims i endavant!

   

  Skip available courses

  Available courses

  Aquest petit curs us servirà de referència per saber quins són els deures de vacances de Nadal de totes les matèries. 

  En aquest curs farem un repàs a les espècies d’homínids més significatives analitzant el seu aspecte físic, l’àrea geogràfica i període en el que van viure, les seves condicions de vida i els avenços tecnològics. Parlem de la Prehistòria més remota, un concepte lligat indubtablement a l’ésser humà, car és el període de temps transcorregut entre l’aparició dels primers primats homínids totalment bípedes (els últims australopitecs) i l’arribada de l’escriptura. El nostre punt de partida serà doncs les albors del gènere homo.

  Autor del curs: Miguel Ángel González López (Institut de Viladecans - Departament de Ciències Socials).

  Llicència ús: Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)

    L’activitat proposada pel crèdit de síntesi des de l’assignatura de Ciències Socials es treballarà completament a través de entorn virtual “Moodle”, on accedireu al curs “Viladecans: coneixement de l’entorn local i comarcal”. Aquest ens permetrà familiaritzar-nos l'entorn més proper, començant per les ciutats veïnes que conformen la comarca per aprofundir posteriorment en la geografia i història de la nostra pròpia ciutat. 

  Aquest petit curs us servirà de referència per saber quins són els deures de vacances d'estiu 2014 de totes les matèries, sigui de reforç per consolidar continguts ja treballats, sigui d'ampliació per adquirir nous coneixements.

  Seqüència didàctica d'informàtica de 1r d'ESO, assigantura optativa de primer curs amb l'objectiu d'introducció de l'alumnat en la informàtica més bàsica des d'un punt de vista "2.0".

  Les activitats i projectes que es proposen es basen en materials oberts, que es troben disponibles a portals educatius de diferents administracions públiques, complementats amb aplicacions web2.0.

  La seqüència està formada per 2 unitats didàctiques:

  1. Comencem amb la informàtica
  2. Aprenem amb la informàtica 2.0


  Autor original:
  Joan Antoni Francès López (curs sobre tecnologies 1er ESO)

  Adaptat / modificat: Miguel Ángel González López.

  Llicència ús: Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)

  En aquest curs hi ha tots els recursos extra que treballarem a cada unitat del llibre.

  Activitats de reforç i consolidació dels temes estudiats.

  Aquest petit curs us servirà de referència per saber quins són els deures de vacances d'estiu 2014 de totes les matèries, sigui de reforç per consolidar continguts ja treballats, sigui d'ampliació per adquirir nous coneixements.

  Recull d'activitats per treballar les Ciències Socials de 3r d'ESO

    Curs de coneixement i foment entre el professorat de diferents eines en el camp de les TIC amb l'objectiu de que aquestes puguin revertir sobre l’alumnat i incorporar-les com a TAC. Aquestes eines digitals que es posen a l'abast s'emmarquen dins el concepte de "web 2.0" i són, en un primer bloc, les aules virtuals d’interacció professorat – alumnat, entorns de treball cooperatiu en línia, utilitats Google més conegudes, murals interactius i altres recursos en línia per fer presentacions o les pissarres digitals i sistemes de projecció interactiva (PDI / SPI). El segon bloc inclou la creació senzilla de pàgines web i blocs, l'ús eficaç de la xarxa, i el tractament i edició d'àudio i vídeo.

   Es tracta d'una obra derivada del curs "Mobilitzem la informàtica", proposta didàctica inclosa en el programa "mSchools" del Departament d'Ensenyament (amb llicència CC-by-nc-sa).

  Autor: Miguel Ángel González López (Institut de Viladecans).

  Autors originals del curs del qual deriva l'obra: Roser Cussó, Rosanna Fernández, Artur Coll, Jordi Regalés i Rafa Barrachina.

  Llicència ús: Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)

  Aquí teniu alguns dels enllaços que poideu fer servir per buscar informació sobre el rock.