Xerrades sobre recerca a 1r de batxillerat

Xerrades sobre recerca a 1r de batxillerat

per Lola MORELL -
Nombre de respostes: 0

Els alumnes de 1r de batxillerat al llarg d’aquest curs fan el Treball de recerca i l’exposen i el defensen a finals d’octubre del curs següent, quan ja estan cursant 2n de batxillerat.

Per aquest motiu, l’11 d’octubre del 2017 va venir a l’institut el Dr. Josep Lluís Garcia, professor de la UVic i membre del Grup de Recerca Data Analysis and Modeling a explicar als nostres alumnes què és la recerca, què és fer recerca, per què fem recerca i per a què es fa la recerca. Una xerrada molt interessant que es pot veure al canal de Youtube de l’institut

El 15 de febrer del 2018 els alumnes van anar a la biblioteca Antoni Pladevall de Taradell a escoltar el Dr. Albert Sangrà, professor de la UOC i investigador en el Grup de Recerca en Educació i Tic Edul@b. Els va parlar de com fer un bon treball de recerca i de la metodolgia científica a seguir. Va deixar ben clar que un bon treball de recerca ha de respondre a la pregunta o la suposició plantejada, que darrera de cada decisió hi ha una justificació i que fer recerca no és opinar sobre qualsevol tema.

Alumnes de batxillerat en la xerrada  Alumnes de batxillerat en la xerrada