Notícies del lloc

  Imatge Lola Morell
  Els alumnes de 3r d'ESO treballen l'edat moderna a Barcelona
  per Lola Morell - dijous, 15 febrer 2018, 23:11
   

  Dimarts 6 de febrer, els alumnes de 3r d’ESO van fer una sortida a Barcelona organitzada pel departament de ciències socials, per treballar l’edat moderna.

  Al matí es va fer una ruta per estudiar els nous edificis de la ciutat i els canvis urbanístics, per conèixer l’economia del moment i ...

  Mostra la resta d'aquest tema
  (339 paraules)
   
  Imatge Aida Codina
  Jornades atletisme
  per Aida Codina - divendres, 9 febrer 2018, 11:55
   

  Els alumnes de 1r d'ESO han participat en les jornades atlètiques en les quals han practicat diferents modalitats: salt de llargada, tanques, velocitat i llançament de vòrtex, ...


  Els alumnes que han fet les millors marques passaran a competir en el campionat interescolar d'Osona amb alumnes d'altres instituts que se celebrarà el dia 9 de març a les pistes d'atletisme de Vic.

  Els alumnes valoren positivament aquest jornada esportiva.

  • Modalitat 1000 metres femení/masculí:
  modalitat 1000m femení  modalitat 1000 m masculíl

  • Modalitat 60 m:

  modalitat 60 m

  • Modalitat salt de llargada:
  salt llargada femení salt llargada masculí

  • Tanques:
  tanques tanques tanques

  • Llançament de vòrtex:
  llançament de vòrtex

   
  Imatge Teresa Fernández
  Jornada Portes Obertes a l'INS Taradell
  per Teresa Fernández - dimecres, 7 febrer 2018, 10:14
   

  Us informem que estem preparant la Jornada de Portes Obertes a l'INS Taradell...


      Promoció de Centre

   
  Imatge Lola Morell
  Participació a la lliga de debat per part de l'alumnat de quart
  per Lola Morell - divendres, 26 gener 2018, 11:34
   

  Enguany l’alumnat Marçal Cedó, Alba Le Riera, Clara Espinàs i Marc Oriol del curs de quart d’ESO han participat el passat 18 de juny a la Lliga de Debat que organitza la Xarxa Vives i la Federació Escola Valenciana. La cita va ser a la Uvic dijous passat al matí i els aspirants van lluitar contra l’Institut el Til·ler de les Franqueses i l’Escorial Vedruna de Vic.

  La temàtica d’enguany consistia en defensar o discernir sobre si L’humor té límits? El primer enfrontament verbal el van guanyar sense problemes, però la segona intervenció va ser molt disputada i van empatar. Aquest fet els va deixar a les portes de la possible classificació. Malgrat que no poguessin passar a la final, el grup es va mostrar molt motivat i va exposar arguments ben raonats amb una bona exhibició de coneixement cultural sobre el tema.

  La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició en la qual diversos equips d'estudiants de 4t d'ESO, batxillerat i cicles formatius (d'edats entre 15 i 18 anys) de diferents centres docents debaten sobre un tema polèmic i d'actualitat. L'activitat aporta un espai de formació on els estudiants aprenen a parlar en en públic, a fer equip i a saber defensar un tema tant a favor com en contra, utilitzant el català com a llengua vehicular.

  Debat entre els alumnes  Alumnes de quart al debat


   
  Imatge Lola Morell
  L’emprenedoria cooperativa a l’aula. Tallers FES COOP!
  per Lola Morell - divendres, 12 gener 2018, 12:05
   

  El passat dimarts 12 de desembre de 2017, els alumnes de 4t d’ESO que fan les matèries d’economia i emprenedoria i els alumnes de 1r i 2n  batxillerat que estudien economia van fer uns  tallers de formació sobre l’economia social i el cooperativisme.  

  L’objectiu era prendre consciència que les empreses d’economia social generen riquesa a la societat amb projectes sostenibles posant sempre en primer terme les persones, amb llocs de treball de qualitat i estructures modernes, eficients i democràtiques. Són empreses que es caracteritzen per prioritzar les persones i l’interès social per sobre del capital.

  Van veure com l’economia social i cooperativa s’expressa amb models diversos: Cooperatives (de treball, de serveis, de consumidors i usuaris, d’ensenyament, d’habitatge, agràries, de crèdit...), Societats laborals, Centres Especials de Treball, Empreses d’inserció.

  Va quedar ben palès que l’economia social ha demostrat ser eficient i competitiva, sense deixar de banda valors com la participació, la democràcia i la solidaritat.

  imatge del taller
   
  Imatge Aida Codina
  Cursa per la Marató de TV3
  per Aida Codina - divendres, 12 gener 2018, 11:31
   

  El departament d'Educació Física de l'institut va col·laborar en els actes de la marató de TV3 d'aquest passat desembre, destinada a la investigació de les malalties infeccioses.

  Es va organitzar una cursa benèfica, a l'entorn de l'insitut, amb els alumnes de 1r i de 2n d'ESO. El dilluns dia 18 de...

  Mostra la resta d'aquest tema
  (141 paraules)
   
  Imatge Teresa Fernández
  Butlletí Informatiu
  per Teresa Fernández - dilluns, 8 gener 2018, 08:57
   


  Aquests dies s’ha acabat d’editar el número 49 del Butlletí Informatiu de l’INS Taradell. En aquest número hi podreu trobar alguns articles de diferents departaments, els nous delegats i delegades d’aquest curs, les sortides i activitats de tutoria i consells sobre l’ús de les noves tecnologies proposats per l’AMPA. Us convidem a llegir-lo!!

  Promoció de Centre

   
  Imatge Marc Lucas
  Projecte comú tecnologia-socials-visual i plàstica.
  per Marc Lucas - dimarts, 19 desembre 2017, 11:38
   

  A les classes de tecnologia de 2n ESO hem treballat en un projecte conjunt amb socials i visual i plàstica. A mida que anàvem entenen les múltiples funcions per realitzar presentacions, descobríem pintors i pintores de diversos estils i tendències. Un projecte conjunt que ens ha permès, cadascú al seu ritme, descobrir la pintura, alhora que feien unes presentacions molt visuals i dinàmiques.

  Demaneu als vostres fills i filles que us facin la presentació a casa. En són uns experts.

       


   
  Imatge Institut Taradell
  per Institut Taradell - dimarts, 19 desembre 2017, 11:26
   

  Dijous, 21 de desembre és un dia inhàbil.