Departament d'Ensenyament XTEC

Qui hi ha?

4 convidats anònims en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Plataforma Àgora: accés a llibres digitals i cursos Moodle

No estàs matriculat/da a cap curs.

Diversitat

L'orquestra de l'institut

logo orquestra

NOTÍCIES DE LA DIRECCIÓ

Preinscripció 2016-2017

Jornada de portes obertes per a Batxillerat i cicles

Notícies

EXPOJOVE 2016

Enviada per admin el 20/Abr/2016 - 16:07

Els alumnes de 4t d’ESO el divendres 15 d’abril van anar a visitar l’Expojove de Girona per parlar de 1a mà amb els professionals dels diferents cicles formatius i per acabar de prendre decisions sobre el futur acadèmic.

En acabar 4t s’obre un ventall d’opcions: batxillerat científic, humanístic, social, tecnològic; cicles de comerç, d’estètica, de cuina, d’esports... els dubtes són molts i cal prendre les decisions amb tota la informació possible. L’objectiu principal del saló és donar suport als joves en la presa de decisions del seu futur professional i laboral.

Van fer la primera l'última classe, van marxar en autobús a Girona a les 9.30 i van arribar a les 13.30. Va fer molt bon temps i la sortida va ser molt profitosa.

Aquest dimecres els alumnes de 4t que vulguin podran assistir a les IV Jornades d’orientació de Blanes que organitza el Centre de Recursos Pedagògics. En aquestes jornades s’organitzen simultàniament tres xerrades on intervenen professionals de diferents cicles.

Text a càrrec d’Andrea Morcillo i Helena Rojas.


INTERCANVI LINGÜÍSTIC

Enviada per admin el 20/Abr/2016 - 09:10

Els alumnes de l’optativa de francès de 1r batxillerat van fer un viatge d’intercanvi a França del 14 al 16 d’abril, on van poder practicar francès. S’allotjaven a cases d’estudiants francesos de l’Institut francès Fustel de Coulanges i durant el viatge van visitar París. Van fer un passeig pel Sena en vaixell, van visitar el Museu del Louvre, la Basílica del Sagrat Cor, Montmatre, el Moulin Rouge...

Els professors acompanyants van ser en Pere Boada i la Sara Company. S’ho van passar molt bé, van aprendre molt i va ser una gran experiència ja que els ha servit per tenir més fluïdesa a l’hora de parlar francès.

Text a càrrec d’Andrea Morcillo i Helena Rojas.


EASTER GYMKHANA FOR KIDS 2016

Enviada per admin el 15/Abr/2016 - 12:17

Students in first of batxillerat of INS Rocagrossa organized for P.E. class a gymkahan for kids on the occasion of Easter holidays. The children enjoyed many activities all morning in the Can Saragossa park, as the typical sack races or other original activities of the first of batxillerat students.


TROBADA DE CORALS

Enviada per admin el 15/Abr/2016 - 09:53

CORALS_1.png

IMG-20160413-WA0005-ConvertImage.jpg


PER FI EL CICLE DE GRAU SUPERIOR!

Enviada per admin el 14/Abr/2016 - 12:32

cicle_superior.png


CONCURS DE LECTURA EN VEU ALTA

Enviada per admin el 13/Abr/2016 - 09:10

Dimecres dia 6 d’abril, uns quants alumnes del nostre institut van assistir al concurs de lectura en veu alta al teatre de Blanes. Hi havia diferents categories: Grumets, que eren els alumnes de primària, Timoners, que eren els alumnes de l’aula d’acollida, Corsaris, alumnes de 1r i 2n d’ Eso i la Tropa de Corsaris, que eren alumnes de 3r i 4t d’ESO. Del nostre institut, en la categoria de Timoners participava l’Andrea Nicodim, en la de Corsaris va participar la Lisa Kroos de 2n B i per últim en la categoria de Tropa de Corsaris van participar la Belén Valle, Cristina Molina i l’Alejandro Mendoza de 3r d’Eso. Les professores que van acompanyar aquests alumnes eren la Sandra Molins i la Mireia Santos. Encara que els alumnes del nostre institut no van guanyar, van quedar a les portes de la final.

Text a càrrec de Laura Pérez, Maria Soriano i Carla Robles.


LES PROVES CANGUR

Enviada per admin el 13/Abr/2016 - 09:01

El dijous 7 d’abril els alumnes del nostre institut van participar en les proves Cangur. Les proves Cangur s'organitzen en més de 30 països, amb l'objectiu d'acostar les matemàtiques als més joves i intentar despertar el seu interès. La competició es porta a terme anualment el mes de març. Les competències que es posen a prova en el Cangur són una combinació entre la lògica i les matemàtiques, no únicament el coneixement de fórmules.

La primera edició a Catalunya es va realitzar l'any 1996 amb 1.000 alumnes i 100 escoles. L'edició de 2015 tingué 24.449 alumnes entre 3r d'ESO i 2n de Batxillerat, d'un total de 651 centres catalans.

Del Rocagrossa van participar alumnes de 1r i 2n de Batxillerat i també alumnes de 4t, en total hi van participar 34 alumnes. Aquesta prova es va fer a l’escola Pompeu Fabra.

Text a càrrec de Martin Reyes


ONG Proactiva Open Arms

Enviada per admin el 13/Abr/2016 - 08:51

El dijous 7 d’abril de 2016, els alumnes de 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat de tots els instituts de Lloret de Mar van anar al teatre municipal a veure un acte organitzat per l’Ajuntament de Lloret i l’ONG Proactiva Open Arms que pretenia sensibilitzar els estudiants sobre la crisi dels refugiats de Síria amb l’objectiu de difondre l’activitat solidària de l’ONG Proactiva Open Arms.

Durant l’acte un lloretenc, Joel Da Silva, va poder explicar la seva experiència personal com a voluntari a l’ONG.

A les 20.00 del vespre també al teatre, van fer un altre acte per a totes les persones de Lloret de Mar. Les persones que hi van anar a les vuit van poder fer donacions a l’ONG.

Text a càrrec d’Andrea Morcillo i Helena Rojas.


CONCURS LITERARI COCA COLA

Enviada per admin el 05/Abr/2016 - 11:07

Dissabte 2 d’abril al matí les alumnes de 2n d’ESO Olga Jia, Júlia Garcia i Altynai Belmonte van participar al 39è Concurs Premi Coca-Cola de Relat Breu de Catalunya. L’objectiu del concurs és potenciar l’expressió escrita i la lectura entre els alumnes de 2n curs d’ESO. Aquests premis literaris tenen diferents fases: provincial, autonòmica i estatal. Desitgem molta sort a les companyes.

Text a càrrec de Martin Reyes i Cristóbal Pérez


VISITA ALUMNES NÖSNÄSGYMNASIET DE SUÈCIA

Enviada per admin el 31/Mar/2016 - 10:10

Com cada any, els alumnes de batxillerat del nostre institut han fet d'anfitrions d'un grup d'alumnes del Nösnäsgymnasiet de Suècia. Durant la visita, els estudiants van comparar ambdós sistemes educatius: els seus centres respectius i el seu dia a dia com a estudiants. Rebre els estudiants suecs és una gran oportunitat per apendre una altra cultura practicant l'anglès en un context real, diferent al de l'aula. Una experiència que esperem poder continuar repetint.6 fitxers adjunts

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

CALENDARI

Enllaços

Estudiar a Catalunya / Beques i ajuts

Som Escola Verda

MEDIACIÓ

Bloc de música

Enllaç al bloc de la professora de música Carmen Pérez

Famílies

Ensenyament d'esports

enllaç a ensenyaments d'esports

Servei d'assessorament FP

assessorament

TV ROCAGROSSA

tv rocagrossa

Revista Atzavara 2014

Revista 2015


REVISTA ATZAVARA 2015

Per consultar revistes anteriors:

Els instituts de Lloret et proposem...

anunci activitats esportives activitats lúdiques

Visitants

Contadores

Contadores de visitas gratis para webCursosContadores de visitas gratis para web