Departament d'Ensenyament XTEC

Qui hi ha?

1 convidat/da anònim en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Plataforma Àgora: accés a llibres digitals i cursos Moodle

No estàs matriculat/da a cap curs.

Diversitat

L'orquestra de l'institut

logo orquestra

Notícies

ADÉU-SIAU ASSUMPTA

Enviada per admin el 07/Nov/2015 - 07:31

PROJECTE ROSSINYOL

Enviada per admin el 07/Nov/2015 - 07:16

PARES VOLUNTARIS

Enviada per admin el 03/Nov/2015 - 12:45

JORNADA DE COHESIÓ DE 1R D’ESO

Enviada per admin el 14/Oct/2015 - 09:09

Els alumnes de 1r d’ESO divendres, 9 d’octubre van fer una jornada de cohesió a fi que es coneguessin molt millor. Els alumnes provenen de diferents centre de primària del municipi i això fa que no tots es coneguin. Activitats com aquestes, que ja fa 4 anys que es realitzen, faciliten l’establiment de relacions d’amistat entre els alumnes i contribueixen al bon clima a l’aula.

Les activitats van ser dirigides per l’alumnat del cicle formatiu d’activitats en el medi natural i es va fer al camp d’esports del Molí, des de les 11.35 a 14.55h. El temps va acompanyar aquesta jornada de cohesió, diversió, rialles i coneixença.La valoració de professorat i alumnat és molt positiva.


PRESENTACIÓ DE CURS PER A LES FAMÍLIES

Enviada per admin el 25/Set/2015 - 08:31

Dimecres, 23 de setembre a la tarda els tutors i el professorat dels diferents equips docents van rebre les famílies i van fer l’oportuna presentació de curs. Un cop acabat el breu discurs del director del centre, es donava pas a l’explicació dels exàmens de Cambridge, explicació per a la qual havia vingut al centre un responsable d’aquests exàmens. Tot seguit els tutors i tutores acompanyaven mares i pares a les aules i els explicaven com encarar i afrontar el curs 2015/16. Dimecres es van fer les presentacions de tots els curs, ESO, Batxillerat i CAFEMN tret de la de 4t que es farà el dimecres 28 d’octubre a les 16.00h. En aquesta reunió es podrà lliurar els resultats de l’avaluació inicial i es podrà explicar com s’organitza el viatge a Londres, lloc en el qual es fa el projecte de recerca de 4t. En la fotografia podeu veure els pares i mares de l’alumnat de 3r d’ESO.


Horaris provisionals de futbol, salvament i socorrisme

Enviada per admin el 02/Set/2015 - 12:55

Educació Física 1r batxillerat

Enviada per admin el 22/Jun/2015 - 11:59

Els alumnes de Batxillerat del nostre centre estan gaudint dins de les sessions d'Eduació Física, de diferents classes dirigides al Olympic Spa & Sport Club. Sala de Fitness, Cardio- Box, Spinning entre altres fan que els nostrs nois i noies pugui realitzar activitat física impartida pels instructors titulats. D'aquesta manera poden experimentar i veure les sortides professionals que els pot oferir el món de l'esport. Tan mateix, aquest establiment ofereix una promoció especial als alumn@s del nostre institut per tal que durant l'estiu pugui fer-se socis a un preu molt raonable. Podeu dirigir-vos directament a l'Olympic i us informaràn.

photo.JPGc c photo_(1).JPG

MAMA MIA

Enviada per admin el 22/Jun/2015 - 10:29

Al juny, els alumnes i el professorat que participava a l’espectacle Mama Mia han pujat als escenaris tres cops i han mostrat a la resta d’alumnat, professorat i ciutadans de Lloret l’esforç de tot un any; esforç dirigit pels incansables professors del departament d’Expressió, Carmen Pérez i Toni López. L’espectacle ha estat tot un èxit i les representacions sempre han estat plenes. Un acte d’aquestes característiques sempre és tot un repte que s’ha pogut superar amb una nota immillorable.

Les actrius i els actors han estat:
Donna: Aleksandra Popkova
Tanya: Alejandra Mejia
Rossie: Arianna Massimo
Sam: Kamilo Cárdenas
Harry: Jonathan Domingo
Sophie: Carme Pérez
Sky: Toni López
Chilly: Sergio Romera
Personatges del poble: Alejandro Cano, Alba Corralero, Laia Llorens, Yordanka, Naydenova, Elena Nenkova, Mónica Ter, Belén Valle, Sergi Romera, Adrià Casals, Pablo Puerto, Olga Casado, Kaoutar el Khalifi, Paula Cano, Emily Moreno, Júlia Argüeso Medina i Kristina Markosyan.

MamaMia1.JPGc c MamaMia8.JPG

DIRECCIÓ DEFINITIVA

Enviada per admin el 18/Jun/2015 - 13:56

Enguany s’ha convocat un procés de selecció de director/a per a instituts de secundària. Al nostre centre hi ha hagut un únic projecte de direcció presentat, el de Miquel Àngel Casasnovas Riu.
La comissió de selecció de nou persones estava formada per membres de la funció pública, del claustre, de l’Ajuntament i dels pares i mares del Consell Escolar. Dilluns 8 de juny la comissió va donar com a definitius els resultats obtinguts pel projecte de direcció defensat per Miquel Àngel Casasnovas, pels qual esdevé director del nostre centre pel període 2015-2019.
L’equip directiu que l’acompanyarà estarà format per: Marta Alcover, cap d’estudis; Imma Aguilar, secretària; Sandra Molins, coordinadora pedagògica i Quique Molina, cap d’estudis de formació professional, professors que actualment ja estaven exercint aquesta funció.
Desitgem que en la seva tasca tinguin molta sort i rebin el suport de tota la comunitat educativa.


LES PEDRES PARLEN!

Enviada per admin el 08/Jun/2015 - 09:39

El passat 14 de Maig els de 2n d’ESO vam anar a visitar Girona aprofitant el marc incomparable de l’exposició GIRONA TEMPS DE FLORS en una sortida organitzada per el departament d’humanitats i ciències socials. Un dia genial per descobrir tots els racons de la ciutat, inundada de flors, mentre anem descobrint, a poc a poc, que les pedres ens parlen.

IMG_20150514_094657.jpgc c IMG-20150514-WA0061.jpg
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

SERVEI DE NETEJA: Perfil del contractant

  • Convocatòria del procediment de contractació del servei de Neteja.
  • Document de resolució d'inici i aprovació d'un expedient de contractació 2015.
  • Terminis del concurs de neteja 2015.
  • Resolució del concurs
  • Fornalització del contracte

SERVEI DE CANTINA:Perfil de contractant

Enllaços

Estudiar a Catalunya / Beques i ajuts

Som Escola Verda

Bloc de música

Enllaç al bloc de la professora de música Carmen Pérez

Famílies

Ensenyament d'esports

enllaç a ensenyaments d'esports

Servei d'assessorament FP

assessorament

TV ROCAGROSSA

tv rocagrossa

Revista Atzavara 2014

Revista 2015


REVISTA ATZAVARA 2015

Per consultar revistes anteriors:

Els instituts de Lloret et proposem...

anunci activitats esportives activitats lúdiques

Visitants

Contadores

Contadores de visitas gratis para webCursosContadores de visitas gratis para web