Departament d'Ensenyament XTEC

Qui hi ha?

3 convidats anònims en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Plataforma Àgora: accés a llibres digitals i cursos Moodle

No estàs matriculat/da a cap curs.

Diversitat

L'orquestra de l'institut

logo orquestra

NOTÍCIES DE LA DIRECCIÓ

Preinscripció cicle formatiu grau superior 2016-2017

 Fins el 19 de maig restarà obert el període d'inscripció a la prova específica de futbol i de salvament i socorrisme, requisit d'accés a aquests estudis. La inscripció de la prova i la descripció les trobareu en els següents enllaços:

 

Notícies

SORTIDES 3r TRIMESTRE

Enviada per admin el 25/Mai/2016 - 11:03

Dimarts 10 de maig, tots els grups van fer una sortida a diferents llocs: els alumnes de primer, acompanyats dels de batxillerat humanístic, van seguir els camins de les ciutats grega i romana de les ruïnes d’Empúries.

Els alumnes de segon van anar a ‘’Girona, temps de flors’’, per gaudir dels carrers del barri vell de la ciutat. Molts professionals decoren monuments, edificis i carrers i donen vida i color a tot Girona.

Els de tercer també van anar a Girona, al “Galliner”, per fer diferents activitats relacionades amb el teatre. Els tallers d’interpretació, gestos i teatre musical duraven una hora aproximadament. Els alumnes es van dividir en quatre grups i tots van passar pels diferents tallers. Els alumnes van trobar molt amena i divertida aquesta sortida.

Els alumnes de quart van fer la ruta del Quixot a Barcelona. Van seguir el camí que va realitzar Quixot, amb els seu gran acompanyant Sanxo.

Els alumnes del batxillerat social van anar a visitar el parc científic i tecnològic de la Universitat de Girona per fer un taller de matemàgia. Els alumnes de batxillerat de ciències i tecnologia van anar a visitar el CosmoCaixa de Barcelona.

Text a càrrec de Laura Pérez, Maria Soriano i Carla Robles.


GUANYA EN SALUT

Enviada per admin el 10/Mai/2016 - 12:07

UN JUGLAR EN EL INSTITUTO

Enviada per admin el 10/Mai/2016 - 11:50

Los alumnos de primero y segundo de bachillerato asistieron a la representación de un juglar el día 4 de mayo. Emiliano Valdeolivas realizó un recorrido por la historia de la poesía española, poniendo música a poemas tan emblemáticos como el Cantar del mio Cid o "Érase un hombre a una nariz pegada" de Quevedo. Durante la representación, nuestro particular juglar explicó de manera amena y divertida cada uno de los poemas creando así un ambiente distendido y agradable para los alumnos. La opinión posterior fue muy positiva por parte de los chicos y también por parte del profesorado que asistió.


CRÈDIT DE SÍNTESI CFGM

Enviada per admin el 10/Mai/2016 - 11:30

Des del dimarts 26 fins al dijous 28 d’abril els alumnes de Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) van realitzar el crèdit de síntesi a la Garrotxa. El Crèdit de síntesi consistia a posar en pràctica el crèdit teòric fet a l’aula. Així doncs els mateixos alumnes van ser els encarregats d’organitzar les activitats.

La primera activitat consistia a fer una travessa a peu per Finestres i aquella nit van acampar al coll de Ciuró; el dimecres van fer una travessa passant pel castell de Colltort. Van passar la nit a la casa Mas Colltort a Sant Iscle de Colltort. Finalment el dijous van realitzar una ruta en bici per la zona volcànica i la fageda d'en Jordà.

Text a càrrec de Fatima Khamlichi i Sofia Olivera.


JOCS MATEMÀTICS A SANTA CRISTINA

Enviada per admin el 10/Mai/2016 - 11:12

Dimecres 4 de maig, els alumnes de 1r d’Eso, van anar a l’ ermita de Santa Cristina, a realitzar unes activitats relacionades amb les matemàtiques. Allà van treballar proporcionalitat, escales i croquis. Va ser una jornada molt amena i divertida, van aprendre molt amb aquesta manera d’enfocar les matemàtiques.

Text a càrrec de Laura Pérez, Maria Soriano i Carla Robles.


CRÒNICA DE SANT JORDI

Enviada per admin el 02/Mai/2016 - 11:18

Aquest any Sant Jordi queia en dissabte però l’ institut va decidir organitzar activitats especials el divendres 22 per poder celebrar-ho amb tot els membres de l’ institut.

Les dues primeres hores, els alumnes van fer classe normal com cada dia. Durant els dos patis l’AMPA va oferir entrepans i sucs als alumnes. Seguidament, durant la tercera i quarta hora, els cursos de 3r, 4t i batxillerat van anar al teatre per fer l’entrega de premis de Sant Jordi de català, castellà, anglès, francès, matemàtiques, llatí i grec de l’ institut mentre que 1r i 2n d’ESO es van quedar fent unes activitats a classe. Després, durant la cinquena i la sisena hora, mentre els alumnes de 3r, 4t i batxillerat feien activitats de Sant Jordi a classe, els alumnes de 1r i 2n van anar al teatre.

Text a càrrec d’Andrea Morcillo i Helena Rojas.


PREMIS VILA DE LLORET

Enviada per admin el 02/Mai/2016 - 09:43

Ja són cinc anys que el premi de Narrativa de Viatges recau en el nostre institut. Aquest any el guanyador en narrativa i categoria de secundària ha estat José Ubaldo Grabusqui Rojas de 4t d’ESO C, amb el relat titulat “Maletes que deixem pel camí”; l’alumne ha rebut com a premi 300 euros per adquirir material cultural i escolar.

El premi va ser lliurat en la gala de la Nit de la cultura lloretenca que va tenir lloc divendres, 15 d’abril al teatre municipal.

concurs_vila_lloret.jpg


EXPOJOVE 2016

Enviada per admin el 20/Abr/2016 - 16:07

Els alumnes de 4t d’ESO el divendres 15 d’abril van anar a visitar l’Expojove de Girona per parlar de 1a mà amb els professionals dels diferents cicles formatius i per acabar de prendre decisions sobre el futur acadèmic.

En acabar 4t s’obre un ventall d’opcions: batxillerat científic, humanístic, social, tecnològic; cicles de comerç, d’estètica, de cuina, d’esports... els dubtes són molts i cal prendre les decisions amb tota la informació possible. L’objectiu principal del saló és donar suport als joves en la presa de decisions del seu futur professional i laboral.

Van fer la primera l'última classe, van marxar en autobús a Girona a les 9.30 i van arribar a les 13.30. Va fer molt bon temps i la sortida va ser molt profitosa.

Aquest dimecres els alumnes de 4t que vulguin podran assistir a les IV Jornades d’orientació de Blanes que organitza el Centre de Recursos Pedagògics. En aquestes jornades s’organitzen simultàniament tres xerrades on intervenen professionals de diferents cicles.

Text a càrrec d’Andrea Morcillo i Helena Rojas.


INTERCANVI LINGÜÍSTIC

Enviada per admin el 20/Abr/2016 - 09:10

Els alumnes de l’optativa de francès de 1r batxillerat van fer un viatge d’intercanvi a França del 14 al 16 d’abril, on van poder practicar francès. S’allotjaven a cases d’estudiants francesos de l’Institut francès Fustel de Coulanges i durant el viatge van visitar París. Van fer un passeig pel Sena en vaixell, van visitar el Museu del Louvre, la Basílica del Sagrat Cor, Montmatre, el Moulin Rouge...

Els professors acompanyants van ser en Pere Boada i la Sara Company. S’ho van passar molt bé, van aprendre molt i va ser una gran experiència ja que els ha servit per tenir més fluïdesa a l’hora de parlar francès.

Text a càrrec d’Andrea Morcillo i Helena Rojas.


EASTER GYMKHANA FOR KIDS 2016

Enviada per admin el 15/Abr/2016 - 12:17

Students in first of batxillerat of INS Rocagrossa organized for P.E. class a gymkahan for kids on the occasion of Easter holidays. The children enjoyed many activities all morning in the Can Saragossa park, as the typical sack races or other original activities of the first of batxillerat students.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

CALENDARI

Enllaços

Estudiar a Catalunya / Beques i ajuts

Som Escola Verda

MEDIACIÓ

Bloc de música

Enllaç al bloc de la professora de música Carmen Pérez

Famílies

Ensenyament d'esports

enllaç a ensenyaments d'esports

Servei d'assessorament FP

assessorament

TV ROCAGROSSA

tv rocagrossa

Revista Atzavara 2014

Revista 2015


REVISTA ATZAVARA 2015

Per consultar revistes anteriors:

Els instituts de Lloret et proposem...

anunci activitats esportives activitats lúdiques

Visitants

Contadores

Contadores de visitas gratis para webCursosContadores de visitas gratis para web