Departament d'Ensenyament XTEC

Qui hi ha?

5 convidats anònims en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Plataforma Àgora: accés a llibres digitals i cursos Moodle

No estàs matriculat/da a cap curs.

Diversitat

L'orquestra de l'institut

logo orquestra

NOTÍCIES DE LA DIRECCIÓ

Concurs de fotografia per la pau

Recuperacions de cursos anteriors

Dossiers a lliurar de l'assignatura de ciències naturals

Dossiers a lliurar de l'assignatura de matemàtiques

Notícies

CARNESTOLTES A L’IES ROCAGROSSA

Enviada per admin el 05/Feb/2016 - 10:19

Aquest divendres 5 de febrer, els alumnes de l’ institut Rocagrossa han celebrat carnestoltes d’una manera molt original. S’han disfressat utilitzant com a referència el gran relat infantil Alícia en el país de les meravelles, el qual el 2015 va complir el 150è aniversari de la seva publicació.

Les disfresses més abundants en aquesta tradicional festa han sigut: Alícia, el conill, el barreter boig, cartes i, finalment, el gat. També, els alumnes han decidit no només anar disfressat sobre el tema d’Alícia sinó, tractar sobre més temes. Els que no anaven disfressats tenint en compte el tema d’Alícia han optat pel pijama, principalment a 4t d’ESO.

El departament de visual i plàstica ha organitzat un concurs de màscares. En aquest concurs els alumnes de tots els cursos han de crear la seva pròpia mascara amb imaginació i originalitat i un jutjat format pels professors d’aquesta assignatura escull la mascara guanyadora. L’ institut també va organitzar un joc que consisteix a buscar un tresor durant la setmana de carnestoltes a l’hora del pati.

Text a càrrec de Sergi Romera i Martín Reyes.


GESO ( Graduat en Educació Secundària Obligatòria)

Enviada per admin el 05/Feb/2016 - 08:27

T’informem que, si has complert 18 anys o bé els compleixes dins del present any 2016, pots presentar-te a unes proves de les matèries pendents d’ESO, la qual cosa et permetria, en cas d’avaluació positiva, obtenir el títol de GESO.

Del 2 al 16 de febrer d’enguany s’obre el període d’inscripció de les proves.

Si hi esteu interessat passeu pel centre de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h i la tarda de dimecres de 15.00 a 17.00 hores per emplenar la sol·licitud d’inscripció.

Criteris d'avaluació

  • Superació d'un examen

Continguts mínims

  • Cal demostrar que s'han adquirit les competències bàsiques descrites al currículum de cada matèria de la Llei orgànica d'educació.


DOBLEM EN CATALÀ

Enviada per xavier.huix el 01/Feb/2016 - 09:08

Aquesta setmana els alumnes de 3r d’ESO han pogut gaudir del taller “Doblem en català” organitzat dins els calendari d’actuacions del Pla Educatiu d’Entorn del municipi.

És una activitat lúdica i divertida en la qual els participants al llarg d’una sessió de dues hores esdevenen dobladors de seqüències cinematogràfiques de pel·lícules de gèneres molt variats.

L’objectiu de l’activitat és fomentar l’ús i pràctica de la llengua catalana en un context atractiu i engrescador com ho és el cinema. També s’hi treballen altres valors socials relacionats amb la llengua (treball en equip, cohesió social, assertivitat, etc.).


TALLER ART TERÀPIA

Enviada per admin el 21/Gen/2016 - 08:47

Durant aquest segon trimestre els alumnes de la USEE realitzaran un taller d’art teràpia. Aquest projecte, que forma part de les activitats previstes en el Pla Educatiu d'Entorn de l'Ajuntament de Lloret de Mar, té com a objectius potenciar les capacitats de l’alumnat a través de l’art i treballar l’autoestima i el seu coneixement personal a partir de mitjans artístics.

El dimarts 19 vam treballar l'expressió de l'alegria. Ens ho vàrem passar molt bé i ja estem esperant la propera sessió!


CUINA SALUDABLE A L'AULA OBERTA

Enviada per admin el 14/Gen/2016 - 13:40

Dimecres, 13 de gener els alumnes de l’aula d’oberta i la infermera, Carme Baqué, amb els professors Gabi Pérez i Pep Bonany van fer un taller de cuina saludable. En aquest taller van fer una fideuada i amanida; de postres van preparar un macedònia amb pinya i taronja. L’objectiu és ensenyar de manera pràctica com elaborar dietes sanes i equilibrades. En Gabi Pérez que va menjar un plat de fideuada va qualificar-la de boníssima.


ENERGY TRUCK

Enviada per admin el 13/Gen/2016 - 10:01

Els alumnes de l’optativa de tecnologia de 4t d’ESO van a l’Energy Truck, el museu del gas, acompanyats dels professors Carles Egusquiza i Glòria Solés. Energy Truck és una exposició itinerant, aquests dies a Lloret de Mar, sobre energia, medi ambient i patrimoni industrial que recorrerà 111 municipis de Catalunya i Espanya al llarg del 2016 dins d’un camió amb motor dual. El projecte expositiu, dissenyat pel Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa, té com a objectiu contribuir al desenvolupament educatiu, ambiental i cultural de la societat, i permet descobrir, d’una manera molt visual i interactiva, què és l’energia i com podem consumir de forma responsable. Així mateix, la mostra fa una mirada al passat per conèixer els canvis històrics i l’avanç social que va suposar l’arribada del gas i de l’electricitat, i també al futur, per descobrir com serà l’energia d’aquí a uns anys. El camió compta amb un motor dual de gas natural que genera entre un 15% i un 20% menys emissions de CO2 respecte als motors convencionals de gasoil.


TALLERS DE NADAL 2015

Enviada per admin el 22/Des/2015 - 11:12

Prem la icona per a visualitzar el vídeo


PATGES REIALS

Enviada per admin el 21/Des/2015 - 09:37

Alumnes seleccionats com a patges reials

Un altre cop els reis Melcior, Gaspar i Baltasar han seleccionat alumnes de l’institut Rocagrossa com a patges reials. Alfonso Delgado de 4t A ajudava al rei blanc, Abul Khan de 4t A ajudava al rei ros i Abdou Marega, exalumne del centre i actualment estudiant de cicle formatiu ajudava al rei negre.

Han estat tot el matí de divendres, 18 de desembre a l’escola Àngels Alemany parlant amb els nens i nenes i recomanant-los que es portin molt bé aquests dies i que vagin a dormir ben d’hora la nit del 5 de gener.


SÍ, FEM CAGAR EL TIÓ!

Enviada per admin el 21/Des/2015 - 08:57

SÍ, FEM CAGAR EL TIÓ

Aquest any estem de sort! A la USEE ha arribat el tió més guapo de tots i l’han cuidat molt i molt bé! Per sort s’ha anat passejant per tercer C i B, i sí, potser ja som grandots, però que bé que ens ho hem passat i com hem rigut!

tio.jpg


PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA AL CICLE FINAL DE SOS

Enviada per admin el 11/Des/2015 - 08:34

Benvolguts alumnes i exalumnes,

A partir d'avui i fins a divendres 18 de desembre podeu fer la preinscripció, a secretaria de l'institut, al cicle final de Salvament i Socorrisme (socorrisme en espais naturals) amb el que podeu obtenir en títol de Tècnic de Grau Mitjà.Adjunt teniu més informació.

Està previst que el curs comenci dilluns 18 de gener de 2016. Les classes seran de dilluns a dijous o divendres (segons la setmana), en horari de 17 a 22 h. Les matèries de bloc comú es faran en format semipresencial.

Si no s'arriba a un mínim d'alumnat, podria ser que algunes sessions del bloc específic s'hagin de fer a l'institut Pere Alsius de Banyoles. Totes les sessions pràctiques de platja es faran a Lloret, les de riu al riu Ter (2 sessions) i les d'estany a Banyoles (2 sessions).

Salutacions.

document 1

document 2

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

CALENDARI

Enllaços

Estudiar a Catalunya / Beques i ajuts

Som Escola Verda

Bloc de música

Enllaç al bloc de la professora de música Carmen Pérez

Famílies

Ensenyament d'esports

enllaç a ensenyaments d'esports

Servei d'assessorament FP

assessorament

TV ROCAGROSSA

tv rocagrossa

Revista Atzavara 2014

Revista 2015


REVISTA ATZAVARA 2015

Per consultar revistes anteriors:

Els instituts de Lloret et proposem...

anunci activitats esportives activitats lúdiques

Visitants

Contadores

Contadores de visitas gratis para webCursosContadores de visitas gratis para web