Departament d'Ensenyament XTEC

Intraweb en mode de només lectura

Qui hi ha?

0 usuaris registrats en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Plataforma Àgora: accés a llibres digitals i cursos Moodle

No estàs matriculat/da a cap curs.

Diversitat

L'orquestra de l'institut

logo orquestra

NOTÍCIES DE LA DIRECCIÓ

La nova web està en construcció i, l'actual, en mode de només lectura. Per aquesta raó, i de forma provisional, trobareu les notícies i informacions relatives a l'institut Rocagrossa al moodle del centre. Disculpeu les molèsties.

PER A L'ALUMNAT NOU QUE PROVÉ DE PRIMÀRIA: A partir del divendres 15 de juliol estaran publicades en el plafó d'informacions de l'insitut les llistes dels grups classe de 1r d'ESO i les optatives assignades. 

Llibres Batxillerat i cicles

Calendari de l'inici del curs 2016-2017

Recuperacions setembre 2016

Característiques dels equips informàtics dels alumnes

Deures d'estiu

  Notícies

  REVISTA ATZAVARA

  Enviada per admin el 25/Jun/2016 - 09:23

  Premeu el següent link per accedir a la revista en format digital


  FESTA FI DE CURS 2016

  Enviada per admin el 16/Jun/2016 - 11:57

  Divendres 10 de juny es va celebrar al pati de l’institut com cada any la festa de fi de curs. Va ser organitzada per l’AMPA. La festa va començar a les 7 de la tarda i va finalitzar a les 12 de la nit. L’AMPA va invitar tots els alumnes a menjar pizzes i beure un refresc.

  Durant la festa es va atorgar el premi al millor estudiant de batxillerat i cicles que fou per a Marta Barraso i Juan Carlos Santiago respectivament.

  Aquesta festa anava acompanyada de música i també hi havia un toro mecànic i videojocs, entre d’altres activitats. La festa va ser molt amena i divertida per a tots els alumnes.

  Cal saber agrair la feina de tot l’any de l’AMPA i especialment, per organitzar la festa de fi de curs. Després d’un llarg curs de treball i estudi tots els alumnes l’esperem il·lusionats.

  Text a càrrec de Laura Pérez, Carla Robles, Maria Soriano i Helena Rojas.


  CONFERÈNCIA DE DONALD PETTIT

  Enviada per admin el 15/Jun/2016 - 10:10

  El divendres 8 de juny els alumnes de 3r i 4t d'ESO vam anar a l'hotel Evenia Olympic Park per assistit a la conferència que hi feia Donald Pettit. Petit és un astronauta americà de la NASA que ens va explicar què va fer durant 370 dies a l'espai. Donald Pettit va estar acompanyat d'una traductora, perquè ell parlava en anglès i gràcies a la traductora les persones que no sabien què deia van poder entendre’l. A part del nostre institut van anar-hi dos instituts més de Lloret, l'IES Ramon Coll i Rodes i la Immaculada Concepció. També hi va ser present l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat.

  Va ser molt interessant que ens expliqués com va viure a l'espai perquè sempre hem tingut dubtes per plantejar a un astronauta de la NASA i vam tenir l'oportunitat de fer-les.

  Text a càrrec d’Andrea Morcillo.


  FESTA DE GRADUACIÓ DE 2N DE BATXILLERAT

  Enviada per admin el 08/Jun/2016 - 11:18

  Divendres, 3 de juny els alumnes de 2n de batxillerat van organitzar la festa de graduació. Es van vestir de gala per acomiadar-se d’una etapa de sis anys a l’institut. L’acte es va fer al casal de l’Obrera i els alumnes van agrair la tasca dels docents. Van repartir diferents premis als docents entre els qual podem destacar a la professora més estricta a Marta Alcover, a la professora que més han enyorat a la Conchi Villanueva, al professor més antisistema a Albert València…


  SERVEI DE BAR

  Enviada per admin el 05/Jun/2016 - 20:31

  Demà dilluns 6 de juny no hi haurà servei de bar degut a la bona nova del naixement d'en Aaron, el fill de l'Anna


  GUANYA EN SALUT

  Enviada per admin el 31/Mai/2016 - 09:59

  1r premi del concurs Píndoles de prevenció per als alumnes de 1r d'ESO

  Aquest curs 2015-16 en nostre institut ha entrat dins la Xarxa d'escoles per a la prevenció del consum de drogues. Programa adreçat a prevenir, informar i sensibilitzar sobre els efectes de les drogues en la salut i la societat. S'emmarca dins del programa Parlem de drogues, que es basa en el coneixement científic com a eix per a l'aprenentatge i la conscienciació dels joves davant de les drogues.

  Durant el curs s'han portat a terme unitats didàctiques basades en aquests objectius des de diferents assignatures: matemàtiques, ciències de la naturalesa, tecnología, educació física,...

  Us deixem un vídeo d'una de les unitats didàctiques portada a terme amb els alumnes:

  La unitat didàctica porta com a títol "Guanya en Salut" i l'objectiu és que l'alumne reflexioni en què prefereix gastar el temps d'oci. Hem intentat que gaudeixin de l'activitat física i les relacions socials, descobrint un esport com és l'orientació a peu.

  El vídeo ha rebut el 1r premi en la categoria interdisciplinària del concurs Píndoles de prevenció. El dia 10 de juny 10 alumnes i les professores Judit Muntada i Raquel Palou aniran a recollir el premi al Cosmocaixa de Barcelona.

  Guanya en salut


  TROBADA DE DANSES D'INSTITUTS DE SECUNDÀRIA

  Enviada per admin el 31/Mai/2016 - 08:40

  El passat dijous dia 26 de maig els alumnes del Rocagrossa van anar a la Trobada de música i Danses tradicionals d'instituts de secundària de Catalunya. La festa va ser tot un èxit, els nostres alumnes van ballar a ritme de la música que van interpretar els professors en directe.


  SORTIDES 3r TRIMESTRE

  Enviada per admin el 25/Mai/2016 - 11:03

  Dimarts 10 de maig, tots els grups van fer una sortida a diferents llocs: els alumnes de primer, acompanyats dels de batxillerat humanístic, van seguir els camins de les ciutats grega i romana de les ruïnes d’Empúries.

  Els alumnes de segon van anar a ‘’Girona, temps de flors’’, per gaudir dels carrers del barri vell de la ciutat. Molts professionals decoren monuments, edificis i carrers i donen vida i color a tot Girona.

  Els de tercer també van anar a Girona, al “Galliner”, per fer diferents activitats relacionades amb el teatre. Els tallers d’interpretació, gestos i teatre musical duraven una hora aproximadament. Els alumnes es van dividir en quatre grups i tots van passar pels diferents tallers. Els alumnes van trobar molt amena i divertida aquesta sortida.

  Els alumnes de quart van fer la ruta del Quixot a Barcelona. Van seguir el camí que va realitzar Quixot, amb els seu gran acompanyant Sanxo.

  Els alumnes del batxillerat social van anar a visitar el parc científic i tecnològic de la Universitat de Girona per fer un taller de matemàgia. Els alumnes de batxillerat de ciències i tecnologia van anar a visitar el CosmoCaixa de Barcelona.

  Text a càrrec de Laura Pérez, Maria Soriano i Carla Robles.


  UN JUGLAR EN EL INSTITUTO

  Enviada per admin el 10/Mai/2016 - 11:50

  Los alumnos de primero y segundo de bachillerato asistieron a la representación de un juglar el día 4 de mayo. Emiliano Valdeolivas realizó un recorrido por la historia de la poesía española, poniendo música a poemas tan emblemáticos como el Cantar del mio Cid o "Érase un hombre a una nariz pegada" de Quevedo. Durante la representación, nuestro particular juglar explicó de manera amena y divertida cada uno de los poemas creando así un ambiente distendido y agradable para los alumnos. La opinión posterior fue muy positiva por parte de los chicos y también por parte del profesorado que asistió.


  CRÈDIT DE SÍNTESI CFGM

  Enviada per admin el 10/Mai/2016 - 11:30

  Des del dimarts 26 fins al dijous 28 d’abril els alumnes de Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) van realitzar el crèdit de síntesi a la Garrotxa. El Crèdit de síntesi consistia a posar en pràctica el crèdit teòric fet a l’aula. Així doncs els mateixos alumnes van ser els encarregats d’organitzar les activitats.

  La primera activitat consistia a fer una travessa a peu per Finestres i aquella nit van acampar al coll de Ciuró; el dimecres van fer una travessa passant pel castell de Colltort. Van passar la nit a la casa Mas Colltort a Sant Iscle de Colltort. Finalment el dijous van realitzar una ruta en bici per la zona volcànica i la fageda d'en Jordà.

  Text a càrrec de Fatima Khamlichi i Sofia Olivera.

  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

  Avisos

  ATENCIÓ
  Des del 15 de juliol de 2016, aquest espai només permet visualitzar-ne els continguts existents per facilitar-ne el trasllat, però no és possible afegir-ne de nous.
  L'espai es tancarà de forma definitiva el dia 2 de novembre
  Més informació.

  CALENDARI

  Revista Atzavara


  REVISTA ATZAVARA 2016

  Per consultar revistes anteriors:

  Enllaços

  Estudiar a Catalunya / Beques i ajuts

  Som Escola Verda

  MEDIACIÓ

  Bloc de música

  Enllaç al bloc de la professora de música Carmen Pérez

  Famílies

  Ensenyament d'esports

  enllaç a ensenyaments d'esports

  Servei d'assessorament FP

  assessorament

  TV ROCAGROSSA

  tv rocagrossa

  Els instituts de Lloret et proposem...

  anunci activitats esportives activitats lúdiques

  Visitants

  Contadores

  Contadores de visitas gratis para webCursosContadores de visitas gratis para web