Departament d'Ensenyament XTEC

Qui hi ha?

1 usuari/ària registrat i 7 convidats anònims estan en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Plataforma Àgora: accés a llibres digitals i cursos Moodle

No estàs matriculat/da a cap curs.

Diversitat

L'orquestra de l'institut

logo orquestra

Notícies

Horaris provisionals de futbol, salvament i socorrisme

Enviada per admin el 02/Set/2015 - 12:55

Educació Física 1r batxillerat

Enviada per admin el 22/Jun/2015 - 11:59

Els alumnes de Batxillerat del nostre centre estan gaudint dins de les sessions d'Eduació Física, de diferents classes dirigides al Olympic Spa & Sport Club. Sala de Fitness, Cardio- Box, Spinning entre altres fan que els nostrs nois i noies pugui realitzar activitat física impartida pels instructors titulats. D'aquesta manera poden experimentar i veure les sortides professionals que els pot oferir el món de l'esport. Tan mateix, aquest establiment ofereix una promoció especial als alumn@s del nostre institut per tal que durant l'estiu pugui fer-se socis a un preu molt raonable. Podeu dirigir-vos directament a l'Olympic i us informaràn.

photo.JPGc c photo_(1).JPG

MAMA MIA

Enviada per admin el 22/Jun/2015 - 10:29

Al juny, els alumnes i el professorat que participava a l’espectacle Mama Mia han pujat als escenaris tres cops i han mostrat a la resta d’alumnat, professorat i ciutadans de Lloret l’esforç de tot un any; esforç dirigit pels incansables professors del departament d’Expressió, Carmen Pérez i Toni López. L’espectacle ha estat tot un èxit i les representacions sempre han estat plenes. Un acte d’aquestes característiques sempre és tot un repte que s’ha pogut superar amb una nota immillorable.

Les actrius i els actors han estat:
Donna: Aleksandra Popkova
Tanya: Alejandra Mejia
Rossie: Arianna Massimo
Sam: Kamilo Cárdenas
Harry: Jonathan Domingo
Sophie: Carme Pérez
Sky: Toni López
Chilly: Sergio Romera
Personatges del poble: Alejandro Cano, Alba Corralero, Laia Llorens, Yordanka, Naydenova, Elena Nenkova, Mónica Ter, Belén Valle, Sergi Romera, Adrià Casals, Pablo Puerto, Olga Casado, Kaoutar el Khalifi, Paula Cano, Emily Moreno, Júlia Argüeso Medina i Kristina Markosyan.

MamaMia1.JPGc c MamaMia8.JPG

DIRECCIÓ DEFINITIVA

Enviada per admin el 18/Jun/2015 - 13:56

Enguany s’ha convocat un procés de selecció de director/a per a instituts de secundària. Al nostre centre hi ha hagut un únic projecte de direcció presentat, el de Miquel Àngel Casasnovas Riu.
La comissió de selecció de nou persones estava formada per membres de la funció pública, del claustre, de l’Ajuntament i dels pares i mares del Consell Escolar. Dilluns 8 de juny la comissió va donar com a definitius els resultats obtinguts pel projecte de direcció defensat per Miquel Àngel Casasnovas, pels qual esdevé director del nostre centre pel període 2015-2019.
L’equip directiu que l’acompanyarà estarà format per: Marta Alcover, cap d’estudis; Imma Aguilar, secretària; Sandra Molins, coordinadora pedagògica i Quique Molina, cap d’estudis de formació professional, professors que actualment ja estaven exercint aquesta funció.
Desitgem que en la seva tasca tinguin molta sort i rebin el suport de tota la comunitat educativa.


LES PEDRES PARLEN!

Enviada per admin el 08/Jun/2015 - 09:39

El passat 14 de Maig els de 2n d’ESO vam anar a visitar Girona aprofitant el marc incomparable de l’exposició GIRONA TEMPS DE FLORS en una sortida organitzada per el departament d’humanitats i ciències socials. Un dia genial per descobrir tots els racons de la ciutat, inundada de flors, mentre anem descobrint, a poc a poc, que les pedres ens parlen.

IMG_20150514_094657.jpgc c IMG-20150514-WA0061.jpg

ENTREGA III CONVOCATÒRIA PREMI A L'EXCEL·LÈNCIA "ANTONI GIRAUT I RAVETLLAT"

Enviada per admin el 01/Jun/2015 - 09:39

El passat divendres dia 22 de maig, a l'Hotel Marsol de Lloret de Mar, el Club Rotary de Lloret de Mar va fer entrega del Premi a l'Excel·lència en la III Convocatòria "Antoni Giraut i Ravetllat" a l'alumna Lidia Garcia Moreno,  de 2n de Batxillerat del nostre institut.  El premi va ser entregat per l'excel·lentíssim  alcalde de Lloret de Mar, Sr  Romà Codina, el president del Club Rotary Sr. Raimundo Perez i el responsable de joventut del mateix club, Sr. Joaquim Aliu. També es va fer entrega d'un Diploma al director de l'Institut, Sr. Miquel A. Casasnovas,  en reconeixement de la tasca  educadora del centre cap a l'alumna guanyadora del premi.
La Lídia Garcia, en paraules del club Rotary,  "representa a tots els joves que demostren un esperit emprenedor, una honradesa, una actitud de servei, una formació i una moralitat que els converteixen en un estímul pels altres i en el qual s'endevina un futur de persones capaces amb ètica i qualitats de lideratge".
El premi consisteix en un Summer Camp a Alemanya del Nord. Seran 3 setmanes en  Hamburg, Lübeck i Schwerin,  visitant llocs de caràcter històric, cultural , econòmic i turístic. La Lidia estarà amb altres 16 nois i noies d'altres països de tot el món, sient ella la única estudiant del nostre país.
Moltes Felicitats Lidia!!!!!

Rotary_8.jpgc Rotary_7.jpg

SRATCH, UN LLENGUATGE PER A TOTHOM

Enviada per admin el 21/Mai/2015 - 12:42

Donats els bons resultats del curs anterior, els alumnes de la USEE i de l'optativa d'informàtica de 4rt han reiniciat el projecte. Els objectius són treballar amb el programa de creació d'animacions Scratch, el treball cooperatiu, la cohesió de centre i les relacions personals.


Scratch.JPG

ELS DE CICLES VAN DE COLÒNIES!

Enviada per admin el 07/Mai/2015 - 10:09

En l’últim mes de formació del CFGM del CAFEMN els alumnes han de realitzar un crèdit de síntesi que consisteix a crear una petita empresa ubicada a Lloret de Mar, a través de la qual han d’organitzar diferents esdeveniments, entre els quals una sortida d’hípica, una sortida de senderisme i una estada de dos dies en una casa de colònies.
Per realitzar aquest projecte el alumnes de CFGM van anar a la casa de colònies mas Colltort a Sant Iscle de Colltort, a la Garrotxa els dies 28 i 29 d’abril.
Els mateixos alumnes són els guies de les activitats i els responsables de l’organització i lideratge de les activitats, els professors, en canvi, feien de clients o d’alumnes. El sol i el bon temps van acompanyar els alumnes del CAFEMN en totes les seves activitats.


Sortida_cicles1.jpgc Sortides_ciles2.jpg

LA USEE TÉ UN HORT

Enviada per admin el 06/Mai/2015 - 14:38

Aquest dimarts 5 de maig, els alumnes de la Usee han reiniciat les activitats a la Casa del Mar. Aquestes activitats les enmarquem en un projecte que forma part del Pla educatiu d,entorn de l,Ajuntament de Lloret de Mar. Durant la primera sessió, els alumnes han muntat un petit hort. Aquesta activitat té com a objectius fonamentals educar en uns valors de progrés sostenible, aprendre a respectar la natura i fomentar el treball en equip. Els ha quedat un hort ben bonic!


Hort_Casa_de_Mar.JPG

CONCURS KABUA - UEC DE LLORET DE MAR

Enviada per admin el 06/Mai/2015 - 14:30

Els alumnes de la UEC de Lloret de Mar han quedat finalistes en el Concurs Kabua (Joves per canviar el món). Estem molt contents i orgullosos de la feina feta pe aquests alumnes!


Obre_els_ulls.JPG
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Enllaços

Preinscripció

Estudiar a Catalunya

Som Escola Verda

Bloc de música

Enllaç al bloc de la professora de música Carmen Pérez

Famílies

Ensenyament d'esports

enllaç a ensenyaments d'esports

Servei d'assessorament FP

assessorament

TV ROCAGROSSA

tv rocagrossa

Revista Atzavara 2014

Revista 2015


REVISTA ATZAVARA 2015

Per consultar revistes anteriors:

Els instituts de Lloret et proposem...

anunci activitats esportives activitats lúdiques

Visitants

Contadores

Contadores de visitas gratis para webCursosContadores de visitas gratis para web