Incidències amb l’app de comunicats amb alguns terminals mòbils

S’ha confirmat que els usuaris que instal·len iOS 11 al seu iPhone 6 o 7 no poden fer clic als botons de l’APP. El nostre proveïdor està demanant l’actualització de les apps, no obstant cal esperar que Apple les aprovi i publiqui, i, amb els problemes del nou sistema, poden ser molt lents. Mentre esperem, s’ha habilitat un accés per tal de poder consultar els missatges via web:

http://www.edugestio.com/app_comunicapp/comunicats.php

Els pares i mares que tinguin aquesta incidència i no es vulguin esperar a l’actualització, han de demanar al centre el codi d’accés que demana l’enllaç. Aquí atendrem les vostres demandes en la mesura de les nostres possibilitats, doncs la solució del problema principal no la podem donar nosaltres, sinó les empreses responsables dels sistemes i terminals.

Si teniu telèfons d’alguna altra marca també ens hauríeu de dir si presenten incidències de funcionament, escrivint-nos i donant-nos les dades del terminal: marca, model, número de telèfon.

Disculpeu les molèsties.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>