Caducitat del compte d’usuari

Caducitat del compte d’usuari per accedir als serveis informàtics de l’Institut Montsià

Una vegada finalitzats els estudis a l’Institut Montsià el compte d’usuari lligat a l’alumnat serà eliminat. Aquest compte d’usuari és el que es fa servir per accedir al correu electrònic, Moodle i altres serveis del centre (iesmontsia.org).

Per tant, cal tenir present que totes les dades i informació del perfil que estiguin lligats a aquest compte seran eliminats a finals del mes de juliol de cada curs escolar. Tan sols afectarà al l’alumnat que finalitzi un cicle o hagi formalitzat la baixa del centre.