Visita a l’exposició “Tapas Spanish design & food”

5 2 3 4

1

 

El dia 4 de maig, els alumbes de 1er de direcció van realitzar una sortida per visitar l’exposició Tapas Spanish design & food  , al Musseu de Disseny de Barcelona.  La visita ha estat guiada i molt interessant.

L’exposició «Tapas. Spanish Design for Food», organitzada pel Museu del Disseny de Barcelona i Acción Cultural Española (ACE) es va inaugurar  el proper dimecres 8 de març a les 19.30 hores. La mostra es podrà visitar des del 9 de març fins al 21 de maig de manera totalment gratuïta. Barcelona serà l’última parada, després d’haver recorregut tot el món i haver passat per ciutats com ara Tòquio, São Paulo, Miami o Seül.

«Tapas. Spanish Design for Food» explora la interacció entre el disseny i la gastronomia des de tres eixos principals: el menjar, la taula i la cuina. L’exhibició se centra en les innovacions dels últims 25 anys sense deixar de costat la important tradició popular del disseny català i espanyol. El recorregut comprèn des d’objectes tan quotidians com el porró fins a la caviarera creada per Luki Huber i Ferran Adrià.

Els tres espais temàtics sobre els quals gira l’exposició ens ensenyen com ha canviat el disseny en si del menjar i dels objectes per servir i degustar a taula, tant de manera formal com informal. Finalment, observem la cuina —professional i domèstica— on es busca no només cuinar sinó que els instruments responguin a conceptes com ara la precisió, l’ergonomia i la durabilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>