1r i 2n Pastisseria i 1r Direcció de Cuina: masterclass de Roca Moo en caramel bufat

La setmana passada els alumnes de 1r i 2n de Pastisseria i 1r de Direcció de Cuina van gaudir d’una masterclass impartida pels grans cuiners del restaurant Roca Moo, guardonat amb una estrella Michelin i assessorat pels germans Roca. Ha estat un gran privilegi obrir les nostres cuines a aquests grans professionals de l’alta cuina que ens han transmès la seva il·lusió i passió per la delicada tècnica del caramel bufat i la seva aplicació al món de l’alta pastisseria. Les textures, imatges, olors i sabors no només han impregnat les cuines sinó que han quedat perdurablement gravades al nostre record!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>