JA HEM ESTRENAT LA IMPRESSORA 3D!

JOCS I CLAUERS SURTEN DE LA IMPRESSORA 3D DE LA MÀ DE L’ALUMNAT DE PRIMER I SEGON D’ESO

El fet de tenir una impressora 3D és quelcom que dota de moltes possibilitats al Taller de Tecnologia, permetent connectar el disseny amb la fabricació digital.

Els estudiants de… Llegeix més»

MÀSCARES, CARÀTULES, CARETES, CARASSES, CAROTES!

EXPOSICIÓ A LA BIBLIOTECA DE LES MÀSCARES DISSENYADES A LA CLASSE D’EDUCACIÓ VISUAL I PLÀSTICA PER L’ALUMNAT DE 1r I 3r D’ESO

L’objectiu del concurs ha estat fomentar la creativitat, l’expressió i les habilitats artístiques dins del camp de les arts plàstiques, tot fent una màscara… Llegeix més»

JA TENIM LOGOTIP!

Raquel Ortega, alumna de tercer d’ESO-A, és l’autora del logotip guanyador del concurs convocat pel centre per triar el símbol que representarà el nostre institut a partir d’avui mateix. Ha estat premiada amb un diploma i un val de trenta euros a bescanviar a la… Llegeix més»

CREADA L’ASSOCIACIÓ ESPORTIVA DE L’INSTITUT DE MAÇANET

Aquesta setmana s’ha creat a l’Institut de Maçanet de la Selva una associació esportiva escolar, en l’àmbit del Pla Educatiu d’Entorn (PEE).
Formen part d’aquesta associació representants del sector de pares i mares d’alumnes, representants d’alumnes i exalumnes i representants del professorat, especialment del d’Educació Física.
La… Llegeix més»

EXPERIÈNCIA TERRORÍFICA!

EL NOSTRE ALUMNAT DE PRIMER I SEGON CICLE GAUDEIX DEL TEATRE EN ANGLÈS: THE HORROR SHOW

El passat dimarts 22 de maig la companyia Blue Mango va representar l’obra “The horror show” a La Societat: de 10 a 11h pels alumnes de 1r cicle i de… Llegeix més»

XIX SETMANA SENSE FUM

DEL 25 AL 31 DE MAIG DE 2018

LEMA: VIU A SAC, SENSE TABAC
L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un… Llegeix més»

PRIMÀRIA – ESO: UN BON TRASPÀS!

XERRADA D’ALGUNS ALUMNES DE 1r d’ESO ALS DE 6è DE PRIMÀRIA

El primer dia a l’institut sempre impressiona. Això no és un problema. Però sí que ho és, per a molts, tot el que acompanya aquesta transició: compartir edifici amb nois i noies força més grans,… Llegeix més»

JEROGLÍFICS ( O L’ART DE FER PENSAR) 2n ESO

ELS SABREU RESOLDRE?

Un jeroglífic és un passatemps gràfic que consisteix aesbrinar una paraula o frase a partir d’una sèrie d’imatges o signes. Els signes poden consistir en lletres, nombres, notes musicals…
Els jeroglífics faciliten el treball de sinonímia, les endevinalles provoquen la imaginació i, els… Llegeix més»

GUANYADORS DE L’ENIGMA DEL MES D’ABRIL

No es tracta d’un sorteig: qui endevina l’enigma té premi!

Aquí temin els premiats del mes d’abril, enhorabona a tots!

RESULTATS
Participants: 12
Encertats: 12
Anònims: 0
Equivocats: 0

NOM DELS ENCERTANTS

Ada Martínez Vera 3r A
Raquel Ortega 3r A

Nerea Reche 3r A
Aidé Castro 3r A

Marc Granados 3r A
Neus Artigas 3r A

Marc Gutiérrez… Llegeix més»