EXQUISIT COMIAT DE CURS!

UNA FIDEUADA POSA PUNT I FINAL A UN BON CURS
El passat dilluns 25 de juny, a dos quarts de tres del migdia, va tenir lloc el dinar de final de curs amb tots els professors i el personal no docent del nostre centre com a… Llegeix més»

PEDRERA DE FUTURS POLÍTICS A 3r d’ESO!

Cal fer una menció especial del Treball de Síntesi de tercer, l’eix temàtic del qual ha estat la descoberta del món polític, per la bona feina feta, per l’elaboració d’uns tríptics magnífics i per la gravació d’uns mítings d’un nivell que ja voldrien algun dels… Llegeix més»

MEMÒRIA PREMIS LITERARIS CURS 2017-18

Aquest curs 2017-2018, ha visitat el nostre centre Maria Mercè Roca, autora d’un dels llibres de lectura obligatòria a segon d’ESO: Com un miratge. Aquest contacte proper ha permès que els alumnes la coneguessin com a persona normal que ha cultivat l’art d’escriure.
En el contacte… Llegeix més»

LA NOSTRA BIBLIOTECA JA TÉ MASCOTA!

DUES ALUMNES DE TERCER D’ESO IDEEN I CREEN LA MASCOTA DE LA BIBLIOTECA DEL CENTRE
Tenim una nova biblioteca al centre. Només ens faltava tenir una mascota que l’apadrinés.
Des de fa molts mesos, i d’una manera totalment voluntària i altruista, les alumnes de 3r d’ESO… Llegeix més»

FI DE CURS APOTEÒSIC!

PISCINES D’ONADES, RIUS RÀPIDS, TOBOGANS I KAMIKAZES A WATER WORLD, JOCS D’AIGUA I JORNADES ESPORTIVES… TOT I MÉS PER A CELEBRAR L’ARRIBADA DE LES VACANCES

Ja som al final! Hem arribat a les vacances d’estiu després d’un curs viscut intensament. Els dies 19, 20 i 21… Llegeix més»