Site news

Ja podem, alumnes i professors, pujar o penjar fitxers des de Google DRIVE o Dropbox

 
Imatge Administradora Clara Bacardit
Ja podem, alumnes i professors, pujar o penjar fitxers des de Google DRIVE o Dropbox
per Administradora Clara Bacardit - divendres, 31 agost 2018, 11:23
 

Documento sin título

Fins ara quan alumnes i professors  pujaven fitxers al Moodle, ja sigui per penjar una activitat feta (en el cas dels alumnes) o be per penjar fitxers en el cas dels professors fèiem servir fitxers que teniem en el nostre PC o a la xarxa del institut (server8k), etc. Ara aquest fitxers a mes a mes els podrem tenir el núvol (entenen per núvol , Google Drive o Dropbox). Això pot facilitar la feina a moltes persones. Ens hem d’acostumar a tenir la nostra informació al núvol.


Poso un exemple gràfic de com hem de fer-ho: Quan un alumne vol penjar una tasca feta i prem sobre la tasca surt aquesta finestra. Hem de donar a la carpeta que té el signe + on posa l’etiqueta groga Afegeix quan ens aproximen a la icona (FIGURA  1).

 

imatge1

 

 

Després sortirà la següent finestra. Es veu clarament que ens hem de decidir per una de les 5 opcions que tenim a l’esquerra (fins ara ho fèiem amb l’opció Penja un fitxer), la novetat és que ara podrem triar Google Drive o Dropbox. Està clar que seleccionem l’opció desitjada i premem el botó Inicia la sessió (FIGURA 2)


imatge2

 

Quan iniciem la sessió demanarà l’usuari i contrasenya del teu núvol i ja està, tindràs tots els fitxers a la vista (FIGURA 3). En aquest cas m’he connectat al meu Dropbox. Això es igual per Google drive.


imatge3

Esperem que això sigui útil.
Els Administradors del Moodle a l'institut.
Clara Bacardit i Eduard Romo

 

 

 

 

 

 

 

 

(Editat per P-Eduard Romo Asenjo - Missatge original enviat el diumenge, 9 novembre 2014, 17:41)

(Editat per P-Clara Bacardit Vilana - Missatge original enviat el diumenge, 9 novembre 2014, 19:26)