Jornades Científiques 2017

Els dies 31 de març i 1 d’abril s’han realitzat les XIV Jornades Científiques a Mataró. Com cada any l’Institut Laia l’Arquera hi ha participat. En la mostra dels treballs de recerca de divendres per la tarda al Tecnocampus, l’alumne Iñaki Erregue va cloure l’acte a la sala central amb l’exposició del seu treball “La cambra de boira i la radioactivitat”.

L’activitat de dissabte tarda, malgrat la pluja, es va dur a terme a plaça Santa Anna, la tradicional fira científica amb la presència de Som Energia, Escola Natura del Montnegre, el LAC, l’associació astronòmica Cosmos Mataró i Aigües de Mataró, així com la presència de varis professors de secundària que mostraven des d’esferificacions, fins a la detecció de midó en els aliments, en una fira que versava sobre la química en l’alimentació. També es va realitzar la gimcama científica, divertida com cada any.

image1 image2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>