Laia Gómez de 2n d’ESO guanyadora de la beca KBLanguage

Laia Gómez, alumna de 2n d’ESO ha guanyat la beca KBLanguage que es va sortejar el passat 18 de març. Aquesta beca consisteix en l’estada durant dues setmanes a Irlanda on assistirà a classes d’anglès, farà activitats socials, esportives i culturals i estarà allotjada a la casa d’una família irlandesa i amb totes les despeses pagades.

Des del centre volem felicitar a la Laia i agrair especialment a KBLanguage per donar aquesta oportunitat als estudiants.

Le Petit Déjeuner

Divendres 23 de febrer vam celebrar “Le Petit Déjeuner”. Els alumnes de la matèria optativa de francès de 4t d’ESO ens han preparat delicioses crêpes dolces i salades.

Cursa Solidària Save the Children

El passat 30 de gener, dia en què es celebra el DENIP, els alumnes de l’institut van participar en la Cursa Solidària “Save the Children” organitzada conjuntament amb l’Escola Camí del Mig.

Tallers Solidaris Nadal

El passat 22 de desembre tot l’alumnat de l’institut va participar en diferents activitats i tallers de temàtica solidària com els jocs cooperatius, cantada de nadales en una residència d’avis, tallers de Biodansa, xerrades d’Stop Mare Mortum, Creu Roja, Cuidem els altres, Circ al Líban,… Vam gaudir plegats d’una jornada molt especial.

Correllengua 2017

El portaveu de la comunitat sikh de Catalunya, Gagandeep Singh Khalsa, va explicar el passat 27 de novembre, els trets més característics de la seva religió, el sikhisme, als alumnes de 1r de Batxillerat dins el marc del Correllengua.… Llegeix més»

Visita als Jutjats de Mataró

Durant el mes de novembre, els alumnes de 4t d’ESO han visitat els Jutjats de Mataró i han participat en una mediació i un judici simulats. Ha estat una experiència molt interessant!

Llegir és divertit

Els alumnes de l’optativa de 1r d’ESO “Llegir és divertit” col·laboren en la Setmana Harry Potter del Masnou amb les varetes que ells mateixos han fabricat. Es poden veure exposades al centre cultural Ca n’Humet del Masnou.

Donació de sang

El proper Dijous 23 de novembre es farà una campanya de Donació de Sang de 15:30h a 20:00h a l’Escola Camí del Mig.

Com cada any l’Institut Laia l’Arquera participa en la decoració entre centres i animem a tota la comunitat educativa (pares, mares, professors…) a participar en la jornada.