“La població, planeta i els beneficis de l’era digital: amb petroquímica i plàstics o sense?”

El passat 11 de maig, els alumnes de 1r de batxillerat Ton Crusells, Juan Antonio Maldonado i Emma Llurba van assistir a la fase final de debat nacional proposada per l’Associació Europea Petroquímica (EPCA) i Plastics Europe al Campus Catalunya de la URV.

El tema de debat ha estat “La població, planeta i els beneficis de l’era digital: amb petroquímica i plàstics o sense?”.

Estudiants d’entre 16 i 19 anys participaven en cadascuna de les set finals nacionals que tenen lloc a França, Alemanya, Itàlia, Països Baixos, Polònia, Regne Unit i Espanya. Les finals europees tindran lloc a Berlin el proper mes d’octubre.

Va ser una experiència molt enriquidora, ja que ens vam trobar amb un ambient molt animat. Durant una estona abans del debat ens van ensenyar diferents tàctiques per tal de defensar el nostre punt de vista amb arguments sòlids.

No vam guanyar però vam viure una gran experiència molt recomanable per a tothom. Us animem a provar-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>