Homenatge a Joan Guinjoan

“Joan Guinjoan i Gispert (Riudoms, 1931) és sens dubte uns dels creadors d’avantguarda més reconeguts internacionalment, amb una extensa obra caracteritzada per un domini admirable de l’ofici, una incansable recerca i una profunda honestedat artística. Ha estat també un dels alumnes més brillants del Conservatori del Liceu i sempre ha destacat amb orgull la formació que va rebre a les nostres aules.

És per això que els nostres cicles són el context idoni per a ressaltar la valuosa contribució artística de qui és un dels grans amics del centre, amb un homenatge que, a més de paraules, ha de prendre forma musical.” (Sr. Xavier Pagès, director del Conservatori del Liceu).

El divendres 26 de maig de 2017, a la Sala d’Orquestra del Centre Superior del Conservatori del Liceu es va lliurar la Medalla del Conservatori del Liceu a Joan Guinjoan.

L’homenatge consistí en unes paraules de benvinguda de la directora general, sra. Maria Serrat. També hi va intervenir Joan Guinjoan abans del concert en què es van interpretar dues composicions seves, El diari (1977) i Gic 79 (1979).

Clica aquí per veure l’àlbum.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>