...
Plataforma Digital d'aprenentatge 5.0

contadores

Notícies del lloc

Institut europa
Problemes amb el Java
per Administrador Institut Europa - dimarts, 4 febrer 2014, 13:31
 

Sovint ens podem trobar que el java no permet executar determinades aplicacions, per exemple les que es fan amb el Jclic. Les següents instruccions us poden resoldre el problema.

Institut europa
Els Ticks de Whatsapp® en el teu Gmail
per Administrador Institut Europa - dissabte, 30 novembre 2013, 11:58
 

Tiks.png

 

 
Gmail rep una nova extensió gratuïta anomenada MailTrack. El seu concepte està inspirat en en els tics de Whatsapp que indiquen que el teu missatge ha estat rebut i posteriorment llegit. En altres paraules: amb MailTrack sabràs quan els teus correus electrònics han estat rebuts i llegits.
El procés d'instal·lació de MailTrack és senzill, s'explica a la pròpia pàgina oficial
Instal·la l'extensió Chrome de MailTrack, quan hagis enviat un correu electrònic, podràs saber si ha estat...
Mostra la resta d'aquest tema
(140 paraules)
 
Institut europa
15 anys de Google.
per Administrador Institut Europa - dimarts, 1 octubre 2013, 00:36
 

pantalla-girada.jpg

 

 
Només té 15 anys acabats de fer, però ja posseeix tot un imperi. Aquí tens 15 trucs per a l'ús general dels productes de l'ecosistema Google.

Compta amb gairebé 55.000 empleats, el seu índex de cerca ocupa més de 100 milions de gigabytes i, des de 2010, ha adquirit una mitjana d'una empresa per setmana. Els dies en què Google era només un motor de cerca ja queden lluny. Ara el gegant de Palo Alto té una enorme quantitat de productes amb els quals ens comuniquem, treballem, parlem, veiem vídeos i explorar el món cada dia. Però tot i la familiaritat que tenim amb serveis com Gmail, YouTube o Google Maps, sempre hi ha nous trucs per descobrir. Aquí hi ha 15 d'ells que potser no coneguis.

Institut europa
Pantalla girada
per Administrador Institut Europa - dissabte, 28 setembre 2013, 16:02
 

pantalla-girada.jpg

 

  
Se t'ha girat 90 º la pantalla del PC i no saps com solucionar-ho? Tranquil, passa més sovint del que creus i s'arregla d'una manera molt simple. El més probable és que sense voler hagis atapeït una combinació de tecles que ha causat que la pantalla es giri 90 º o 180 º
El primer que has de fer és provar la següent combinació de tecles: Ctrl + Alt +

Així s'hauria de solucionar, ja que la combinació Ctrl + Alt + una fletxa de direcció serveix per canviar l'orientació de la ...
Mostra la resta d'aquest tema
(162 paraules)
 
Institut europa
Internet a l'estiu
per Administrador Institut Europa - dimecres, 18 setembre 2013, 20:33
 
vacances.jpg  
L'estiu ja és aquí i amb ell les vacances per als més afortunats. En qualsevol cas, si et vas de vacances un cap de setmana o tot un mes, segurament et portaràs amb tu el teu ordinador portàtil o la teva tauleta, per matar alguna estona d'avorriment entre piscina i àpat i fer algun que altre deure d'estiu . . .
I què seria d'un gadget sense Internet, cosa que no sempre podem aconseguir i que no sempre és segur. Si tens un telèfon iPhone o Android amb tarifa de dades, pots usar-lo com a mòdem per compartir Internet i així accedir a Internet amb total seguretat. T'expliquem com aconseguir-pas a pas.
Institut europa
Què fer davant un mail sospitós
per Administrador Institut Europa - divendres, 5 juliol 2013, 15:52
 
http://imagenes.es.sftcdn.net/blog/es/2013/05/Mail-with-virus-256x192.jpg  
Hi ha correus electrònics que poden infectar i segrestar el teu PC. Altres intenten robar informació confidencial a través de l'engany. I uns quants intenten usar la bústia per multiplicar-se i danyar altres ordinadors. I és que la temptació d'obrir qualsevol correu és molt alta, especialment si sembla misteriós o important. Associem el correu a persones de confiança, a missatges urgents que no solen anar a través d'altres canals menys "seriosos". Per evitar infeccions nocives i de conseqüències desastroses per a la teva butxaca, convé que resisteixis l'impuls d'obrir tot el que entri a la teva bústia de correu.
Institut europa
Què aplicacions, és recomanable desinstal·lar
per Administrador Institut Europa - divendres, 5 juliol 2013, 15:51
 
home.jpg  
Amb la quantitat de programes que hi ha disponibles, és molt fàcil que el teu disc dur es quedi petit o que Windows es torni més lent. Una cosa semblant passa amb els programes preinstal·lats dels ordinadors nous.
La solució passa per desinstal·lar els menys útils o els que no utilitzis. No obstant això, no sempre és fàcil saber quins programes hauries desinstal·lar.
Should I Remove It és una utilitat per a Windows que analitza els programes instal·lats al teu ordinador i et diu si hauries desinstal·lar. La raó? Potser faci malament la seva feina, potser torni més lent teu equip ...
Per arribar a aquesta conclusió, Should I Remove It utilitza la informació proporcionada pels altres usuaris, que puntuen els programes i els desinstal si no els són útils.
 
Institut europa
Aplicacions per fer exercici amb el teu mòbil
per Administrador Institut Europa - divendres, 5 juliol 2013, 15:49
 
1366828057_run.png  
La salut és el més important, o això és el que diuen. Segurament per això s'han posat tan de moda les activitats esportives, com córrer o anar al gimnàs. D'altra banda, la popularitat dels telèfons intel·ligents ha fet sorgir tota una col·lecció d'aplicacions enfocades a la pràctica de l'esport i la cura del cos.
Et mostrem 10 exemples d'aplicacions que t'ajudaran a fer exercici. No faran esport per tu, però sí que et serviran per organitzar-te millor i saber quantes flexions has fet o quina distància has recorregut.
Institut europa
SoShare: emmagatzematge il·limitat en el núvol
per Administrador Institut Europa - dilluns, 24 juny 2013, 20:50
 

 
SoShare és un sistema d'emmagatzematge en el núvol gratuït que, pel que diu BitTorrent, és il·limitat. L'únic "límit" que tindria seria l'enviament d'arxius d'un terabyte (1024GB!) Com a màxim.
La taxa de pujada es mantenia més o menys en uns 3.5Mb / s, una xifra gens menyspreable, tenint en compte a més que el servei es troba en fase beta.
El servei serà compatible amb Google Chrome, Firefox, Internet Explorer i Safari. A més, hi ha la possibilitat de descarregar un plug-in que inclou la possibilitat de pausar i tornar a reprendre descàrregues, cosa molt útil tenint en compte la mida dels arxius que es poden pujar.
 
Institut europa
Xarxes socials i privacitat
per Administrador Institut Europa - dilluns, 24 juny 2013, 20:40
 
Sèrie d'onze vídeos relacionats amb l'ús de les xarxes socials