XVIè encontre d’Intercicles d’Atletisme

El passat 3 de maig es va celebrar el XVIè encontre d’Intercicles d’Atletisme a les pistes del Complex Sagnier d’El Prat de Llobregat, entre més de quaranta instituts de tot el país.

En la competició hi participen 4 alumnes per prova de cada institut. Els resultats (les marques que cada atleta realitza) es tradueix a una puntuació seguint les taules de l’IAAF, de manera que s’aconsegueix una equivalència entre les marques dels nois i les de les noies. Una marca, per exemple, de 6,00 m. en Salt de Llargada de nois equival a una de 5,00 de Salt de Llargada de noies i té una assignació de 700 punts.

La suma total dels punts de tots els participants en totes les proves dona la classificació global. El INSCAR va guanyar el global de les proves de 100 m,, 2000 obstacles i Relleus 4×100. De manera individual, Alba Sánchez va guanyar la prova de Triple Salt i Gabriel Ballester la prova de 2000 obstacles.

Vam guanyar, també, el total per equips.

Classificació

I el que és més important: el treball dels companys que feien el paper d’entrenadors i dels que animaven l’equip i que ajudaven en les proves, va ser modèlic.

En les darreres edicions l’Ins del CAR ha quedat sempre en primer o segon lloc; l’èxit es deu a una preparació basada en l’autonomia i la responsabilitat per grups.