Preinscripció curs 2018-2019


L’imprès de sol·licitud personalitzat es podrà lliurar a les escoles de primària fins el dimecres 18 d’abril. També es recollirà a la secretaria dels instituts fins el dia 24 d’abril. La sol·licitud es lliurarà al centre demanat en primer lloc (es recomanable sol·licitar més… Llegeix més»

Felicitacions a la Samira

Des d’aquestes pàgines volem fer arribar les felicitacions a la nostra alumna de 1r d’ESO per haver aconseguit en la competició nacional a Eivissa, dins el 1r nivell en maces,corda i cinta. El seu esforç és un exemple per a tots nosaltres!

 

Aquest curs s’estrena la Biblioteca Bitàcola.

Article redactat per: Judith Mesa i Marta Valls
Amb el llibres que tenim a l’institut i els que ens presta la biblioteca municipal Esteve Paluzie, hem habilitat una classe i l’hem convertit en Biblioteca.
Aquesta obre els dilluns, dimecres i divendres, de 11 a 11:30, l’hora… Llegeix més»

La casa del Futur

Article redactat per Pau Clarà
L’EG que estem fent ara s’anomena “la casa del futur” i te el propòsit de aportar-nos coneixements sobre arquitectura i enginyeria, i també conèixer més alguns països. El primer dia, ens van fer dibuixar el plànol de la nostra casa ideal,… Llegeix més»

#BITÀCOLAESMOU

Avui, 6 d’Abril, és el Dia Mundial de l’Activitat Física. L’objectiu d’aquesta iniciativa és difondre el missatge: “Acumula 30 minuts d’activitat física diària si ets adult i 60 minuts si ets un infant o adolescent!” i el lema d’aquest any és +actius cada dia. 
Des de l’institut Bitàcola… Llegeix més»

Simposium d’Astronomia

La importància de l’astronomia no resideix sols en que s‘ocupa, principalment, de l’estudi de cossos celestes de l’Univers, sinó que  està lligat des de l’antiguitat al ser humà i per extensió, a totes les civilitzacions. Els astres sempre han atret a l’ésser humà. En qualsevol  moment… Llegeix més»

II Festa de Primavera

Aquest ha estat el parlament d’inauguració de la II Festa de Primavera de la Comunitat Educativa 1-16
“Avui celebrem la Segona Festa de Primavera de tota la Comunitat Educativa. Aquí estem nens i nenes d’un any fins a nois i noies de 14. Ens agrada celebrar… Llegeix més»

2a Mostra: aprenem quan compartim

Els dies 21 i 22 de març han estat dies intensos en què hem mostrat a les famílies i a l’alumnat de primària el que hem estat aprenent al llarg del 2n trimestre. Aquesta cita ens ha donat l’oportunitat d’adonar-nos de la tasca feta i… Llegeix més»

Preparació del Body tap

Notícia redactada per Pau Clarà
Avui, dia 23 de març, l’institut Bitàcola, l’escola Elisa Badia hem celebrat junts la festa de la primavera. Igual que l’any passat, hem fet un body tap tots junts, a la pista del pati de primària. Ens hem col·locat formant la… Llegeix més»