2n ESO – L’Amistat

Sembla mentida que ja hagim passat una setmana lectiva junts!
Doncs sí, avui hem acabat el primer Espai Globalitzat del curs; l’amistat. Què més imporatnt en aquesta etapa de la vida dels nostres fills/es?

Ara és quan es reafirmen els lligams, o, fins i tot es trenquen.… Llegeix més»

1r ESO – Mira qui sóc!

L’Institut Bitàcola torna a començar de nou el seu ritme i bona marxa, però com cada any l’emoció dels primers rau com riu en gota freda, sobretot a primer d’ESO, on donem la benvinguda a un nou grup de bitacolers disposats a iniciar-se en el seu nou viatge, el… Llegeix més»

Comencem el curs fent cims

L’inici del curs és sempre un nou repte. Al Bitàcola comencem  la primera setmana amb treballs d’Espais Globalitzats que ens enfronten a reptes de crear nous coneixements. Ens plantegem també un repte físic: cada curs fer un cim més alt com a símbol del nostre… Llegeix més»

1r dia del curs 18/19

A tres quarts de vuit del matí ja hi ha 180 alumnes a la porta! Aquest curs hem començat ja amb tres cursos de l’ESO. Amb les motxilles plenes dels bons records de l’estiu, amb nerviosisme dels qui comencen 1r d’ESO, amb ganes d’explicar tot… Llegeix més»

III Trobada comunitat educativa

El 7 de setembre ens hem trobat tota la comunitat educativa de primària i secundària. Els objectius de la trobada han estat conèixer-nos els dos equips d’aquest curs, compartir quins són els àmbits de treball de coordinació de primària i secundària i presentar els objectius… Llegeix més»

Preparem la motxilla!

I si comencem a preparar l’estoig i el material del curs vinent?
Aquest és llistat del material que haureu de portar cada dia a l’institut.
Aneu-lo enllestint!

Llistat estoig

  • Llapis i goma d’esborrar
  • Maquineta
  • Bolígraf blau i vermell
  • Tisores punta rodona
  • Barra… Llegeix més»