Després d’un plat dolç… un de salat!

Ahir, a l’optativa “Cuina sense fogons”, vam cuinar uns aperitius salats: guacamole i olivada.

Pel guacamole, uns alumnes es van encarregat de tallar i aixafar l’alvocat, uns altres de rentar i tallar el tomàquet “tpm”, algú altre va tallar una mica de ceba, hi ha qui va escórrer una mica de llimona perquè l’alvocat no s’oxidés i finalment ho vam barrejar tot.

Per l’olivada, simplement vam triturar les olives negres sense pinyol i ho vam amanir amb unes gotes d’oli i un pessic de sal.

Són uns aperitius ràpids de fer i, no és per dir-ho, ens van quedar boníssims! 🙂

Cuina_SiX_1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>