Ja no teniu excusa per no cuinar si no teniu balança! Aquesta setmana ho hem comprovat amb els nois i les noies de l’optativa “Cuina sense fogons”. Hem fet un pa de pessic del iogurt fent servir les mesures de l’envàs del iogurt, així de fàcil!
Amb aquesta recepta, a més, vam separar les clares del rovell (sort que teníem ous de sobres perquè algun rovell se’ns ha trencat), vam muntar les clares a punt de neu i vam comprovar que realment estaven al punt (amb una mica de por al principi, vam girar el bol i vam comprovat que no queien); vam preparar uns motlles per fer menys estona de cocció… i com que ens van sobrar unes quantes perles de xocolata blanca vam farcir un dels pastissos. Al final, vam comprovar que el pa de pessic estava cuit punxant-lo amb un ganivet.
Tot i que les indicacions van ser “espereu-vos a menjar el tros de pa de pessic quan estigui fred”, més d’un no va poder esperar-se i abans de sortir de l’institut ja se l’havia cruspit! 🙂