Comencem l’any d’una manera ben dolça!

Tot i que després dels àpats d’aquestes festes convindria quelcom light, a cuina tocava fer un plat dolç (recordem que l’última recepta de l’any van ser uns aperitius salats) i hem elaborat encenalls de fruits secs. La recepta és molt fàcil de fer (barregem fruits secs trinxats amb xocolata de cobertura desfeta) però hem hagut de deixar solidificar els encenalls i fins la setmana vinent no ens els podrem menjar.

A banda d’això, els nois i les noies de l’optativa estan preparant les seves receptes de pintxos pel concurs de pintxos que farem l’últim dia del quadrimestre.

Seguirem informant…

20160111_140606

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>