Amanides variades

Ahir  a l’optativa “Cuinem cuinant” vam fer una deliciosa i sana amanida variada. Per a fer-ho, ens vam organitzar en dos grups: cada grup havia de rentar l’enciam i decidir què volia posar a l’amanida.  Per exemple, hi vam posar pinya, blat de moro, ou dur… entre altres coses.

Redactor i fotògraf: Aleix Llobet (1r d’ESO A)

NOTA DEL PROFESSOR: en dies com aquest en què la recepta és “fàcil” és quan podem parlar de les varietats d’enciam (ahir en vau veure tres: enciam llarg, el roure i el trocadero), quan apareix el concepte de “merma” (paraula que els va fer riure de valent!) si l’enciam no està net, podem aprendre a cuinar un ou dur… i, en definitiva, són dies que serveixen per veure que podem adaptar un plat de verdura als nostres gustos.

amanides_six_1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>