Benvinguda!

Ara ja si, això comença. Des del Til·ler ens plau comunicar-vos que el curs escolar 2018-2019 acaba de començar!  Com ja sabeu, el dia 12 de setembre els alumnes del Til·ler hauran d’iniciar les classes seguint el horaris que trobareu a la imatge superior.  … Llegeix més»

Un nou amic al centre.

Aquest any tenim una novetat molt important que fa menció especial al nom del nostre Institut-Escola. Com ja coneixeu, al nostre centre tenim  gran predilecció per la sostenibilitat i la natura. Tenim la sort de disposar d’un pati ampli que ens permet poder tenir hort i també una gran varietat d’arbres.. Tenim figueres, palmeres, plataners…Però, com podem tenir només un Til·ler?

Doncs resulta que per Sant Jordi, de curs 2018, vam organitzar una iniciativa de vendre roses i llibres.  Amb els diners que vam recollir, vam comprar un Til·ler. Així ho vam fer i l’arbre per fi ens ha arribat al nostre centre. En les imatges podreu veure alguns mestres que ja coneixeu realitzant les tasques de plantació. 

Benvingut Til·ler! … Llegeix més»

VOZES, la música com a eina de millora social.

Properament els alumnes del Til·ler es beneficiaran del programa VOZES. Un projecte músicosocial que treballa amb nens i adolescents que no poden accedir a la pràctica musical, i que a través d’aquesta, se’ls ofereix l’oportunitat d’integrar-se plenament en la societat. 

VOZES ha creat una estructura d’orquestres simfòniques de diferents formats, corals i batucades, oferint accés a la formació musical i als instruments de forma gratuïta a nens a partir de 3 anys i sense límit d’edat, a través de 16 Espais VOZES, entre escoles públiques, instituts, centres cívics, associacions de veïns.

El projecte permet treballar valors com la ciutadania, la llibertat, el compromís, la honradesa…La música com a principal vía per a la millora social i intel·lectual, obtenint resultats en els nens i adolescents més enllà dels musicals (millores en les competències personals, en el rendiment escolar, en la qualitat de l’entorn familiar…) .… Llegeix més»

Campament d’estiu Baobab al Til·ler

Quina millor experiència que gaudir d’un campament Baobab !

Com ja sabeu, aquest estiu hem inaugurat al Til·ler el projecte de campament Baobab, on un gran nombre dels nostres alumnes d’entre 6 i 12 anys han tingut l’oportunitat de participar en activitats motivadores i engrescadores de forma totalment gratuïta.

Aquesta oferta es fa en  barris com el nostre on hi ha menys activitats per a nens. L’objectiu primordial és cohesionar els infants i joves de zones ón hi ha poques opcions d’educació en el lleure.  

Actualment, ja hi ha diversos barris que hi participen:  Baró de Viver, la Trinitat Nova, el Besòs, la Verneda, la Marina , la Trinitat Vella,  la Teixonera, Sant Genís dels Agudells i el Bon Pastor.

Tot i ser el primer any, el resultat al Bon Pastor ha sigut un èxit. Molts dels nostres alumnes ja estan desitjant repetir l’any vinent i nosaltres, com a Institut-Escola,  desitgem poder seguir oferint una oferta lúdica de qualitat.… Llegeix més»

Vacances Til·ler

Recordeu que els mesos de juliol i agost es duran a terme els casals d’estiu i el campament Baobab. Us informem que al setembre us farem arribar la llista de material i de llibres (els podeu comprar a l’escola).

La comunitat educativa del Til·ler marxa de vacances, ens retrobem al setembre;

Bon estiu!