Vacances Til·ler

Recordeu que els mesos de juliol i agost es duran a terme els casals d’estiu i el campament Baobab. Us informem que al setembre us farem arribar la llista de material i de llibres (els podeu comprar a l’escola).

La comunitat educativa del Til·ler marxa de vacances, ens retrobem al setembre;

Bon estiu!

El nostre primer Til·ler Festival

Ho vam anunciar via xarxes socials d’una manera insistent, vam fer una pegada de cartells per tot el barri i l’ Ajuntament ens va muntar un escenari a la porta del nostre centre. Pràcticament era l’ última activitat d’ aquest any zero, estem parlant del nostre 1r Til:ler Festimusic!
Van obrir la jornada els més grans, els alumnes de l’ESO que van interpretar les cançons “Oye como va” i “Tequila” amb instrumentació moderna: baix elèctric, teclats, guitarra i percussió… Llegeix més»

Acte de graduació del les noies i nois de sisè.

L’acte de comiat del curs de sisè es va celebrar el divendres 22 de juny a l’escenari situat al pati del nostre centre. Aquest acte any rere any sempre desperta moltes emocions entre els protagonistes que tanquen etapa: els nois i noies de sisè, i els mestres i families que han viscut i han format part d’ aquest camí que es va iniciar quan van arribar els més petits.
Van ser molt emotius tots els parlaments que es varen fer: El de la nostra directora, la tutora, les mares i els dels propis alumnes.… Llegeix més»

+ Educació: un projecte innovador, un projecte guanyador!

El dia 12 de juny del 2018 s’ ha concedit la beca Carles Capdevila per educació al projecte +Educació.
+Educació Cooperativa, que coordina actualment el projecte, es va presentar al concurs en nom de l’escola La Maquinista i de tots els centres que participem.

+.Educació neix de la voluntat d’una part de la Comunitat Educativa del districte de Sant Andreu d’explorar i sumar possibilitats de participació i col·laboració entre totes les persones per incrementar les oportunitats educatives per a tothom.… Llegeix més»

Celebra el dia de la Música amb nosaltres!

Un centre com el nostre que té la música com a eix guia no podia finalitzar el curs escolar d’altra manera. Com heu pogut comprovar al llarg de les diferents actualitzacions que hem anant fent, el nostre alumnat al llarg del curs han anat aprenent llenguatge musical amb diferents instruments i el pròxim dia 21 us ho ensenyaran amb un concert a l’aire lluire i obert al barri. Us esperem davant del nostre Institut Escola El Ti·ler. A les 10’00!!… Llegeix més»