Taller de cuina aula d’acollida

 

El passat 25 d’abril, els alumnes de l’aula d’acollida de l’INS Vall d’Hebron vam anar a fer un taller de cuina tradicional catalana al Mercat de la Vall d’Hebron. La proposta culinària que ens havia fet l’Alícia, la coordinadora de l’Espai Cuina’m, era irresistible: coca de recapte, pollastre a la catalana i maduixes amb iogurt grec.
En arribar al mercat,  vam pujar a l’aula de cuina i allà ens esperaven l’Alícia i la Conchi, que ens van rebre amb un gran somriure i amb molta amabilitat. De fet, ja al primer minut els vam agafar molta estima. Tot cuinant, l’Alícia ens deixava caure lliçons de matemàtiques, geografia, física, química, llengua… En fi! Aquell matí no vam deixar de fer classe!! Però el millor de tot és que després vam poder degustar la nostra creació!
Quan vam acabar el taller, ens vam acomiadar de les nostres noves amigues i vam completar un dossier d’activitats pel mercat, i per contestar les preguntes havíem de parlar amb la gent de les parades.
En conclusió, va ser un dia en què vam aprendre molt, no només llengua, sinó també cultura i tradició. Per això agraïm a l’AMPA que ens ajudés amb les despeses de l’activitat!

foto enllaç