Lliurament de notes

Lliurament Notes

Els alumnes han de venir a recollir les notes els següents dies:

Alumnat d’ESO
Alumnat 1r de Batxillerat
  • Data: 27 de juny de 2017
  • Hora: 11:30h
  • Lloc: aules tutoria
  • Data: 28 de juny de 2017
  • Hora: 11:30h
  • Lloc: aules tutoria

Cloenda Projecte SABA 2016-2017

L’acte de cloenda del projecte SABA ha tingut lloc al Casal Pere IV. En aquest acte l’Ajuntament de Sabadell ha agraït la participació de les diferents entitats de Sabadell que fan possible el projecte i ha fet un reconeixement als nostres alumnes de 3r de l’aula oberta.

Molt bé nois, heu fet molt bona feina!

5è Campionat de Scrabble de L’Hospitalet de Llobregat 2017

Campionat de Scrabble
Emocions jugant a scrabble, ells venen de www.scrabbleescolar.cat, la Berta actual campiona junt amb la seva companya l’Andrea de la final de 3r i 4 t d”ESO del VIII Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans 2017, representaven a l’Escola Santa Marta de L’Hospitalet. L’Arnau va començar al Campionat escolar de Sabadell a la categoria de 5è-6è de Primària, assolint els primers llocs a les competicions, aquesta temporada, quart a la categoria de 3r-4t d’ESO representant a l’INS Vallès, la seva progressió ascendent, en ambdos, els ha fet voler afrontar nous reptes.

Sempre amb el suport dels pares i tutors que els encoratgen a seguir per aquest camí de millora de la nostra llengua des d’una vessant lúdica integradora.

Actuem al Poliorama!

Poliorama

L’alumnat de l’optativa de 4t d’ESO d’arts escèniques ha estat convidat a participar a la Gala de lliurament dels Premis Buero de Teatre Jove 2017.

La Gala se celebrarà el proper 27 de maig, a les 12:30h, al Teatre Poliorama de les Rambles de Barcelona i el nostre alumnat s’encarregarà d’interpretar el número musical que clourà l’espectacle.

Hi esteu tots convidats!

Finalistes XIV Premis CAC a l’escola

Premis-CAC

Els alumnes de la matèria de Cultura Audiovisual de 2n de Batxillerat han quedat finalistes dels XIV Premis CAC a l’escola pel treball “Segueix el cicle, recicla”. Moltes felicitats a tots ells i a l’Àngels González, professora de Cultura Audiovisual. Aquí teniu el tràiler de presentació i els cartells:

3 cartells recicla

L’acte de lliurament dels Premis, tindrà lloc el proper dilluns 29 de maig de 2017 a les 12h a l’auditori del CosmoCaixa a Barcelona, amb la presència de la consellera de la Presidència, Honorable Senyora Neus Munté.

Exposició “Rutes de llàgrima, anhels d’esperança”

Exposició Rutes

L’exposició, Rutes de llàgrima, anhels d’esperança, ha tingut lloc aquesta última setmana en el nostre centre. Arran d’aquesta exposició, en les classes de Ciències Socials, tant d’ESO com de batxillerat, s’han portat a terme diverses activitats a l’entorn de la problemàtica, tan present en la nostra realitat, dels refugiats.

Com a cloenda del treball -la reflexió, la presa de consciència, la voluntat d’aproximació al drama humà-, el dia 11 de maig es va fer una conferència a càrrec de Sergi Càmara, fotoperiodista, i la Samar Taha Farah, sociòloga i politòloga siriana, per apropar-nos a la qüestió des d’una perspectiva realment viscuda per ells dos.

Aquí teniu una mostra de l’exposició:

Preinscripció Batxillerat 2017-2018

preinscripcioBAT1718

Des del 16 al 24 de maig (ambdós inclosos) s’obre el període de preinscripció de Batxillerat pel curs 2017/18. Tots els alumnes que vulguin cursar amb nosaltres el Batxillerat el proper curs 2017/18 cal que facin la preinscripció dins del termini fixat. L’ordre de presentació de la sol·licitud no influeix a l’hora d’assignar places.
Llegeix més»