Cuina la taller per àmbilts – Recepta del sushi

Recepta:
Ingredients (quatre persones):
250 gr. d’arròs per a sushi
400 ml. d’aigua
75 ml de vinagre d’arròs
1/2 cullereta de sal
2 culleretes de sucre
4 algues nori
Preparació:
  • Posem l’aigua i l’arròs i el bullim (14′ al microones a màxima potència)
  • escalfem el vinagre d’arròs amb el sucre i la sal (2′ al microones) i ho barregem amb l’arròs. El deixem reposar uns minuts.
  • Aprofitem per tallar a làmines el farcit, que pot ser molt divers: salmó, tonyina, surimi, fruita (plàtan, mango, maduixes…)
  • Estenem l’alga nori sobre una estoreta o similar i distribuïm l’arròs amb una paleta, de manera uniforme, deixant un dit de l’alga sense posar-hi arròs (si no no s’enganxa)
  • Posem el farcit triat en un costat i al llarg de l’alga amb l’arròs i enrotllem.
  • Tallem a rodanxes.
Observacions: la paleta per repartir l’arròs i el ganivet per tallar les rodanxes s’han de passar per aigua per evitar que l’arròs quedi enganxat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>