CONCURS PREMI COCA-COLA DE RELAT BREU DE CATALUNYA EDICIÓ 2017/2018

 

El passat 10 de març van acudir a la prova escrita els alumnes designats de 2n d’ESO per a la participació en els premis Coca-Cola de relat breu.

 

Català: Pol Bazán, Joan Berenguer i Ariadna Baena.                                                                              Castellà: Carol Panal, Andrea Gil i Ana Giménez.

Fòrum Treballs de Recerca Batxillerat

Ahir 13 de març es va celebrar al Casal de la Montserratina de Viladecans el Fòrum de Treballs de Recerca.
 Les nostres alumnes de 2n Batx van exposar els següents treballs:
  • Georgina Rodríguez 2n Batx AManipulació de la informació en els mitjans de comunicació.  Tutora: Carmen Zafra.
  • Jessica Llamazares 2n Batx B: Sacrifici darrere la victòria. Tutora: Pilar Cano.

Voluntaris i voluntàries de portes obertes

Un any més agraim la labor desenvolupada pels voluntaris i voluntàries de l’INS Torre Roja a la jornada de portes obertes de l’ESO del passat 7 de març.

Mil gràcies! La comunitat educativa de l’INS Torre Roja.

Entrega de diplomes DELF 2017

El passat dijous 22 de febrer va tenir lloc l’entrega dels diplomes DELF Scolaire als alumnes del Baix Llobregat, a la sala Iberia de Sant Feliu de Llobregat.
Aquest diplomes acrediten la competència en Francès dels alumnes d’institus públics que el volen obtenir, i els atorga el Ministeri d’Educació de França a través de l’Institut Francès de Barcelona, amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació de Catalunya. La primera convocatòria va tenir lloc al 2014.
El curs passat el nostre institut va oferir per primer cop la possibilitat de gestionar la seva inscripció dels alumnes que volguessin acreditar el seu nivell B1 de Francès, i el Marc Herrera la va aprofitar, va passar les proves i va obtenir el seu diploma.
Félicitations Marc, et merci pour ton courage!

Informació pel risc de nevades a Catalunya

Benvolgudes famílies,

D’acord amb les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya, continua la situació de risc per nevades. El consell assessor s’ha reunit a les 14 hores i ha determinat, entre d’altres, la suspensió del transport escolar per demà dia 28/02/2018 a tot Catalunya… Llegeix més»