Departament d'Ensenyament

Calendari 

Mes anterior Novembre 2015 Mes següent
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Qui hi ha? 

0 usuaris registrats en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Porta 22

Enviada per admin el 03/Nov/2015 - 15:53

Porta 22

Com cada any, el nostre alumnat de 4t va passant per les instal·lacions de Porta 22, un servei d'assessorament i dinamització acadèmica i professional de Barcelona Activa. Allà descobreixen quines són les portes que s'obriran un cop acabin l'ESO i quins camins hauran de seguir per acomplir els seus somnis professionals i acadèmics. 

2 ESO B al MNAC

Enviada per admin el 21/Oct/2015 - 19:30

Visita-taller de 2n ESO B al Museu Nacional d'Art de Catalunya

El passat dimars dia 13 d'octubre, els alumnes de 2n ESO B, dins de la matèria de Plàstica, van fer una visita-taller al Museu Nacional d'Art de Catalunya on es va fer un recorregut sobre l'evolució de l'escultura des del neoclassicisme del S. XIX fins l'abstracció del S. XX. A continuació, en el taller,  els alumnes van crear escultures recollint els conceptes que s'havien tractat.

MÉS FOTOS

Visita al MNAC

Enviada per admin el 08/Oct/2015 - 11:08

Visita-taller de 2n ESO A al Museu Nacional d'Art de Catalunya

El dimarts 6 d'octubre l'alumnat de 2 ESO A​​ va ​visitar​ el MNAC, on va gaudir de l'exposició i ​va realitzar un taller sobre escultura​.

MÉS FOTOS

21 objectes

Enviada per admin el 13/Set/2015 - 12:03

21 Objectes

El Museu Nacional d'Art de Catalunya, ha publicat recenment a la seva web, l'exposició resultant i la memòria de l'experiència que es va desenvolupar durant el curs 2013-14 al nostre institut dintre del programa EN RESIDÈNCIA amb la participació de l'artista David Bestué,  els alumnes de 4t d'ESO, el professor Ferran Velázquez en la matèria d'Educació Visual i Plàstica i amb la col·laboració de les professores Asun Álvarez i Elisenda Benet.

Premi de lectura

Enviada per admin el 13/Jun/2015 - 09:44

Un alumne del nostre institut obté el premi al millor lector Nacional en la categoria de Timoners

 

Emmanuel Jiménez, participant del taller de lectura del nostre institut de l’aula acollida, guanyà el títol de millor lector en veu alta de Catalunya el passat 3 de juny, en la categoria de Timoners.

Aquest alumne d’origen mexicà fa menys de dos anys que arribà a Barcelona. L’adquisició de la nostra llengua ha estat ràpida, però a més a més, la seva dicció i pronúncia van destacar respecte les dels altres participants de la seva categoria, tot i que el nivell era altíssim.

    

Els companys de taller, amics de classe i professors estàvem espectants, nerviosos. Tot l’esforç i treball realitzats al llarg del curs es veien reduïts a la decisió d’un jurat. Nosaltres, els companys de lectura de l’Emmanuel, crèiem en les possibilitats i talent del nostre concursant.

Finalment, les nostres esperances es van fer realitat i l’Emmanuel va sortir guanyador, i com a tal van donar-li una càmera submergible i es van concedir cinc-cents euros per a l’institut.

Estem molt orgullosos de com ha anat evolucionant el taller de lectura al llarg del curs i de veure els seus fruits reflectits en el certamen, esperem que l’any vinent es torni a realitzar i poder tornar a veure als nostres companys a la final.

Stefania Chaparro,  Brais López i Marta López

Vídeo de la lectura        Vídeo del veredicte          Vídeo del lliurament del premi

Premi

Enviada per admin el 12/Jun/2015 - 12:01

Jocs florals de Gràcia

L'alumna Elena Martínez, de primer de Batxillerat, ha obtingut el segon premi de narrativa en la seva categoria, en els Jocs Florals Escolars de Gràcia. Dues alumnes més van estar seleccionades per a aquesta fase final: Marina Boullosa, en la modalitat de poesia, i Ona Segura, en la modalitat de narrativa, totes dues en la categoria de primer cicle d'ESO.


Aquests jocs es van celebrar el passat mes de maig a la Biblioteca Jaume Fuster davant la presència de la Sra. Isabel Ribas, presidenta del Districte de Gràcia, i el Sr. Eugeni Rodoreda, conseller de Cultura de Gràcia.

Com cada any, les narracions i poesies guardonades es recolliran en una publicació que edita el Districte de Gràcia.

IBEC

Enviada per admin el 12/Jun/2015 - 09:11

Visita a l'IBEC

Els alumnes de 1r de Batxillerat de Biologia van assistir el dia 22 d`Abril a l`IBEC que és "Institude for Bioengineering of Catalonia "a realitzar un taller-debat sobre " La recerca en cèl.lules mare" i ara l`IBEC a creat un blog amb les activitats de divulgació, entrevistes a investigadors i notícies destacades de l`àmbit de la bioenginyeria i en aquest blog surten els nostres alumnes amb tota la informació del taller que varen realitzar.


http://divulga.ibecbarcelona.eu/linsitut-secretari-coloma-ve-a-fer-un-taller-debat-al-ibec/

Premi TR UPF

Enviada per admin el 03/Jun/2015 - 20:35

PREMIS TREBALLS DE RECERCA CURS 14-15

 

Les alumnes SOFIA JIMÉNEZ JANER i LAURA IZÁRBEZ LAFITA han estat seleccionades com a finalistes del concurs Premi Francesc Noy d’Humanitats de la UPF (edició 2015).

Títol del treball: El teatro del absurdo, el teatro del distanciamiento. Una propuesta de puesta en escena.

Tutora: Asun Ordoño

  

 

Moltes felicitats a les alumnes premiades i a la tutora pel treball, l’esforç i la feina que heu fet.

« 1 2 3 4 »
Web feta amb el Zikula
Logo &Agrava;gora
Logo Intraweb