Les sessions de treball del III Festival de curtmetratges

Els passats dies 16, 17 i 18 el centre havia canviat l’horari habitual per un altre que permetia als grups d’alumnes d’ESO començar a treballar en la producció dels seus vídeos. Tres dies que han estat plens d’idees, de guions escrits, de guions il·lustrats, de sessions de fotos, d’enregistraments de plans i seqüències…

A hores d’ara, ens imaginem, que tot deu estar bastant a punt per a aquest divendres, que és quan tots ens apleguem als cinemes Verdi amb motiu de la gala final on es projectaran els resultats del seu esforç.

En aquest enllaç teniu les fotos de grups de 1ESO i 4ESO

Molts ens sentim d’El Palau

Com a mínim, davant l’assetjament judicial, polític i mediàtic que estan patint els nostres companys i companyes de l’INS El Palau de Sant Andreu de la Barca, vull compartir amb la nostra comunitat educativa el comunicat que va emetre ahir el Síndic amb relació a les acusacions de delicte d’odi als nou docents que hi treballen. Tot pensant que aquest comunicat, possiblement, respon al sentir de molts companys i companyes que ens dediquem a la tasca educativa.

Llegir més»

Ajuts a les famílies!

Us recordem que l’Ajuntament de Barcelona continua donant una important dotació econòmica en ajuts destinada a la campanya “T’estiu molt“. Una clara aposta per garantir la participació de tots els infants i joves residents a Barcelona i que evita que la reduïda capacitat econòmica de la família sigui un obstacle insalvable per gaudir de les activitats, com tampoc ho ha de ser la condició física, psíquica o sensorial.