Últimes informacions

VAGA GENERAL 8 DE NOVEMBRE

Segons les notícies de què disposem fins ara, a data 7 de novembre, hi ha una VAGA GENERAL convocada per diverses organitzacions sindicals i dirigida al conjunt dels treballadors i treballadores de Catalunya. Us adjuntem en pdf un full informatiu: Informació sobre la vaga 08.11.17

No obstant això, avui caldrà estar pendent de la resposta al recurs presentat per Foment del Treball davant el TSJC sobre la possible il·legalitat d’aquesta convocatòria de vaga.

CONVOCATÒRIA DE VAGA D’ESTUDIANTS

Benvolgudes famílies,

Els representants de l’alumnat han informat que, d’acord amb la convocatòria de vaga proposada pel Sindicat d’estudiants dels Països Catalans per al proper 26 d’octubre, han decidit secundar-la.

Cal que sàpiguen que l’alumnat de postobligatori (batxillerat i cicles) pot fer vaga sense haver de justificar-la. L’alumnat de 3r i 4t d’ESO igualment pot acollir-s’hi al dret de vaga, però amb la justificació dels pares. L’alumnat de 1r i 2n d’ESO no pot fer vaga i té l’obligació d’assistir a classe.

DEVOLUCIONS DE LLIBRES

El dia 27 d’octubre de 2017, de 9:00h a 11:30h del matí, es farà el retorn dels diners corresponents a les devolucions dels llibres. És imprescindible portar els papers de la comanda i de pagament per poder fer el retorn.

CONSULTA OBERTA

Podeu demanar aquest servei del programa Salut i Escola el 1r i 3r dimarts de cada mes per consultar tot allò que faci referència a la vostra salut:

 • alimentació,
 • problemes del son,
 • sexualitat,
 • estat d’ànim…

IMPORTANT! Cal apuntar-se prèviament a Consergeria. La consulta és absolutament confidencial.

REUNIONS D’INICI DE CURS

El proper dijous, 5 d’octubre de 2017, hi haurà la reunió informativa d’inici de curs per a tots els pares i mares d’alumnes amb els tutors de cada curs. Serà a les 19:30 a les aules respectives de cada grup. La reunió per a les famílies dels alumnes de Cicles Formatius es farà a la biblioteca del centre.

Enquesta famílies de 1r d’ESO: Qüestionari de valoració

En acabar la reunió de tutors, l’AMPA convoca els pares i mares socis a les 20:30, a la Sala d’Actes del centre.

Us hi esperem a tots!

COMUNICAT DEL CENTRE

L’Institut Roquetes manifesta la seva repulsa total cap a l’ús de la violència que es va produir ahir durant la jornada de l’1 d’octubre per part de les forces de seguretat, absolutament injusta i desproporcionada, la qual es va viure de forma especialment sagnant al nostre municipi.

Des del centre encoratgem els partits polítics i la ciutadania a defensar les seves idees polítiques mitjançant el diàleg i a cercar sempre la resolució pacífica i democràtica dels conflictes.

VAGA GENERAL 3 OCTUBRE

Us informem que diverses organitzacions sindicals i entitats de la societat civil han convocat, per al dimarts 3 d’octubre, una jornada de vaga general dirigida a tots els treballadors i treballadores de Catalunya. En compliment dels serveis mínims, el centre romandrà obert, però no podem garantir la realització de les activitats habituals. Teniu més informació en la següent carta informativa: Carta als pares vaga general

CONVOCATÒRIA DE VAGA PER AL DIA 28 DE SETEMBRE

Benvolgudes famílies,

Els representants de l’alumnat han informat que, d’acord amb la convocatòria de vaga proposada pel Sindicat d’estudiants dels Països Catalans per al proper 28 de setembre, han decidit secundar-la.

Cal que sàpiguen que l’alumnat de postobligatori (batxillerat i cicles) pot fer vaga sense haver de justificar-la. L’alumnat de 3r i 4t d’ESO igualment pot acollir-s’hi al dret de vaga, però amb la justificació dels pares. L’alumnat de 1r i 2n d’ESO no pot fer vaga i té l’obligació d’assistir a classe.

LLIBRES DE TEXT CURS 2017-18/ FIRA DE 2a MÀ

Podeu consultar tot el llistat dels llibres de text al web i a les cartelleres de l’institut. Al centre també disposeu de formularis per realitzar el procés dadquisició dels llibres a través de l’AMPA. El dia 6 d’octubre és la data límit per fer la gestió de compres i vendes per l’AMPA.

A més, es farà una fira de compra-venda de llibres de lectura per l’alumnat d’ESO i batxillerat els propers dies 4, 5 i 6 d’octubre al menjador durant l’hora del pati. Les normes de la fireta i les llistes de lectures recomanades les podreu trobar aquí: Normes mercat lectures obligatòries, Llistat llibres mercat 17-18.

INICI DE LES CLASSES DEL CURS 2017-18

Les classes començaran dijous 14 de setembre. L’hora de presentació per a tothom és 8:15. L’alumnat d’ESO i Batxillerat entrarà pel pati del centre i l’alumnat de Cicles i FP Bàsica serà rebut a l’edifici de la Ibèrica. L’horari previst d’aquesta jornada és de 8:15 a 12:45El divendres 15 de setembre hi haurà classe amb horari normal (8:15 a 14:45) per a tots els cursos.

Que tingueu tots un molt  bon curs!

INFORMACIÓ SOBRE MATÈRIES ESPECÍFIQUES (ESO 17-18)

Les sol·licituds de 2n i 3r s’han d’entregar signades al centre el dia 6 o 7 de setembre de 10 a 11.

EXÀMENS EXTRAORDINARIS ESO I BATXILLERAT: 1 i 4 de setembre

Als documents adjunts teniu l’horari de les proves: a) Setembre ESO 2017 b)  Setembre BATXILLERAT 2017

COMUNICAT DEL CENTRE

L’Institut Roquetes condemna enèrgicament els recents atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils, s’afegeix al dol per les víctimes dels atacs, ofereix tot el suport a les seves famílies i expressa la seva determinació de continuar defensant des de l’àmbit educatiu la pau, la justícia, la democràcia i els drets humans.

REUNIONS INFORMATIVES PER A LES FAMÍLIES

CURS 2017-2018

ENQUESTA DE SATISFACCIÓ per a les famílies: cliqueu aquí (fins el 20 de juliol)

CALENDARI D’ENTREVISTES AMB LES FAMÍLIES DE 1r ESO (del 17 al 19, matí)

 • 1r ESO Dimecres 12 de juliol a les 18.30 (Sala d’actes de l’institut)
 • 2n ESO Dimecres 12 de juliol a les 19.30 (Sala d’actes de l’institut)
 • 3r ESO Dijous 13 de juliol a les 18.30 (Sala d’actes de l’institut)
 • 4t ESO Dijous 13 de juliol a les 19.30 (Sala d’actes de l’institut)
 • BATXILLERAT Dijous 13 de juliol a les 19.30 (Biblioteca de l’institut)
PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA

En el document següent d’Accesnet trobareu tota la informació necessària per a fer la preinscripció per al curs 2017-18 a les universitats públiques catalanes:

Informacio-Preinscripcio-2017-Centres de Secundaria

LLIURAMENT DE NOTES FINALS: 26 de juny

9.00 Alumnat de 4t d’ESO. Haureu de demanar l’expedició del títol d’ESO en recollir els butlletins.

10:00 Resta de cursos.

FESTA DE GRADUACIÓ 2017birretes

El director de l’Institut Roquetes us convida a assistir a l’acte d’entrega del 12è Premi-Beca Institut Roquetes i de les Orles als alumnes que finalitzen l’etapa d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà que tindrà lloc al pati del centre el proper dia 21 de juny de 2017 a les 20.00 h.

Salutacions.

Manel Reverté Ferré

CRÈDIT DE SÍNTESI I TDR: 14 a 21 de juny

L’alumnat de 1r a 3r d’ESO realitzarà el Crèdit de síntesi final de curs entre els dies 14 i 21 de juny. La sortida prevista per a 3r d’ESO (pel riu Ebre) es farà el dia 14 de juny, dimecres, i les de 1r i 2n d’ESO (al Port i al Delta, respectivament) es faran el dia 15 de juny, dijous.

Mentrestant, els alumnes de 4t d’ESO faran el seu Treball de Recerca al voltant dels nous Objectius de desenvolupament sostenible marcats per l’ONU el 2015.

PAU 2017: 13, 14 i 15 de junypau2017

Per a recordar tot el que es necessita per fer els exàmens, descarregueu-vos aquest document: Instruccions-alumnes-PAU-2017

A més, al Canal Universitats trobareu informació actualitzada sobre les PAU: WEB DEL DEPARTAMENT (PAU 2017)

ACTIVITATS DE RECUPERACIÓ: 9, 12 i 13 de juny

Les activitats de recuperació de 1r a 4t d’ESO es realitzaran durant aquests tres dies. En el document enllaçat teniu els horaris i les aules on es faran aquestes activitats. La resta d’alumnat seguirà fent l’horari ordinari. Horari de les activitats de recuperació

MATRÍCULA DE LES PAU 2017: 17 de maig a 1 de juny

Els alumnes hauran d’entrar al portal Accesnet (https://accesnet.gencat.cat) per tal de formalitzar la matrícula per a la convocatòria de juny 2017. Per a saber totes les dades necessàries, descarregueu-vos aquest document: INFORMACIÓ-MATRÍCULA-PAU-CONVOCATÒRIA-JUNY-2017

A més, al Canal Universitats trobareu informació actualitzada sobre les PAU: WEB DEL DEPARTAMENT (PAU 2017)

PREINSCRIPCIONS CURS 2017-18: 16 al 24 de maig

BATXILLERAT: 

Guia nou alumnat de Batxillerat 17-18Presentació en Prezi del Batxilleratteenager-student

Sol·licitud de preinscripció (pdf) Codi INS Roquetes 43008420

ITINERARIS 2017-181r de Batxillerat 17-18; 2n de Batxillerat 17-18

CFGM D’IMATGE PERSONAL: 

Diptic informatiu CICLES 17-18Presentació en Prezi dels Cicles

Sol·licitud de preinscripció a cicles GM (pdf)

Més informació general sobre estudis post-obligatoris a l’apartat Orienta’t i al web Estudiar a Catalunya.

portes obertes3

XERRADA SOBRE INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL

El proper dimecres 19 d’abril, a les 7 de la tarda, tindrà lloc a la sala d’actes una xerrada per a tothom que porta per títol “Cabeza y corazón: cómo utilizamos nuestra inteligencia emocional” a càrrec de l’educador i especialista en aprenentatge i comunicació Juan Manuel Vera.

La xerrada està adreçada sobretot als alumnes de 4t d’ESO i batxillerat i a les seves famílies, però pot resultar d’interès per a la resta de famílies i de l’alumnat, per això convidem tothom a assistir-hi. Tindrà una duració aproximada d’una hora i mitja.

XERRADA SOBRE L’AGRESSIVITAT

El proper dimecres 5 d’abril, a les 7 de la tarda, tindrà lloc a la sala d’actes una xerrada per a les famílies sota el títol “Agressivitat: l’emoció i el conflicte” dins del marc del programa Órdago.

Tot i que està adreçada bàsicament als pares i mares de l’alumnat de 2n d’ESO, pot resultar d’interès per a la resta de famílies i per això us convidem a assistir-hi. Serà a càrrec de Núria Bel Pérez i tindrà una duració aproximada d’una hora i mitja.

PREINSCRIPCIÓ (Alumnat nou d’ESO el curs 17-18)

Dates de preinscripció a ESO: del 23 de març al 4 d’abril.Teniu un resum de la informació de les Jornades de Portes Obertes celebrades els passats dies 13 i 14 de març als següentportes-obertess enllaços:

GUIA PER AL NOU ALUMNAT DE 1r d’ESO 17-18 (document en pdf)

Presentació de la jornada de portes obertes en Prezi

Enllaç web Que estudiar i document de preinscripció (document en pdf)

AVÍS DE LA SECRETARIA DE SALUT PÚBLICA

Els darrers dies s’han confirmat alguns casos de parotiditis (galteres) en alumnes dels instituts de Tortosa i Roquetes. D’acord amb el protocol de prevenció i control de la parotiditis del Departament de Salut, cal recomanar la vacunació als contactes freqüents d’un cas, nascuts després de l’any 1966, que NO estiguin vacunats i que NO hagin passat la malaltia.

Mitjançant l’escrit adjunt, us informem de les recomanacions per prevenir aquesta malaltia transmissible, en el supòsit que els vostres fills no estiguin vacunats o que iniciïn simptomatologia compatible.

Carta_escoles-Baix_Ebre

CARTA DE LA SECRETARIA DE SALUT PÚBLICA

Carta adreçada als pares i mares dels alumnes de segon d’ESO referent a la campanya de vacunacions. Podeu llegir-la al següent enllaç.

INFORMACIÓ SOBRE LA JORNADA DE VAGA DEL DIJOUS 9 DE MARÇ

Els representants de l’alumnat ens han informat que, d’acord amb la proposta del Sindicat d’Estudiants conjuntament amb altres sindicats com CCOO, UGT, STES, CGT, CEAPA… i moviments de renovació pedagògica, han convocat vaga per al dia 9 de març de 2017.

Cal que sàpiguen que l’alumnat de postobligatori (batxillerat i cicles formatius) pot fer vaga sense haver de justificar-la. L’alumnat de 3r i 4t d’ESO igualment pot acollir-s’hi. L’alumnat de 1r i 2n d’ESO no pot fer vaga i té l’obligació d’assistir al centre.

Us informem també  que les organitzacions sindicals CCOO, FeSP-UGT, STEs-I, CGT, han convocat jornada de vaga del professorat per al dia 9 de març de 2017.

INFORMACIÓ SORTIDA YoMo 2 MARÇ

Us volem recordar els detalls de la sortida que es farà aquest dijous:

 • L’hora de sortida és a les 07:30 – Heu de portar els vostres fills al centre.
 • L’hora estimada d’arribada és a les 18:00 – Els haureu de venir a buscar.
 • Han de portar l’esmorzar i el dinar – L’oferta de restauració a la Fira de Barcelona és reduïda i cara.
 • Més informació sobre l’esdeveniment: http://www.mwcyomo.com/ca/

ATENCIÓ:

Els/Les alumnes que el curs 2015-2016 van acabar quart d’ESO i no van recollir l’historial acadèmic poden passar per la secretaria del centre a recollir-lo.

PROVES LLIURES PER OBTENIR EL GRADUAT EN ESO

Presentació de sol·licituds de l’1 al 14 de febrer. Més informació en aquest enllaç.

VACANCES DE NADAL

gorro-papa-noelMolt bones festes a tothom! Gaudiu d’aquests dies de ben guanyat descans i que tingueu un molt feliç any nou, ple de salut, pau i amor!

Ens retrobem el dia 9 de gener.

HORARI ESPECIAL DEL DIA 22
El proper 22 de desembre hem programat tota una sèrie d’actes acadèmics i culturals al voltant de la cultura de la pau; tallers, recitals, concerts, espais d’expressió… A més, farem una foto col·lectiva gegant per tal de celebrar el 20è aniversari de l’institut. A les 12 del matí s’entregaran les notes del trimestre i l’activitat lectiva acabarà a les 12:45.

Molt bones festes a tothom! Ens retrobem el dia 9 de gener.

SERVEI SALUT A L’ESCOLA

L’infermera Míriam Pérez passarà visita el proper dimarts dia 11 d’octubre des de les 11:30 fins les 13:45 a l’aula 016. Cal demanar hora prèviament a Consergeria.

REUNIONS D’INICI DE CURS

El proper dijous, 6 d’octubre de 2016, hi haurà la reunió informativa d’inici de curs per a tots els pares i mares d’alumnes amb els tutors de cada curs. Serà a les 19:30 a les aules respectives de cada grup. La reunió per a les famílies dels alumnes de Cicles Formatius es farà a la biblioteca del centre.

En acabar la reunió de tutors, l’AMPA convoca els pares i mares socis a les 20.30, a la Sala d’Actes del centre.

Us hi esperem a tots!

INICI DE LES CLASSES DEL CURS 2016-17

Les classes començaran el proper dilluns, dia 12 de setembre. L’hora de presentació és a les 8:15. L’alumnat d’ESO i Batxillerat entrarà pel pati del centre i l’alumnat dels Cicles i FP Bàsica serà rebut a l’edifici de la Ibèrica. L’horari previst d’aquesta jornada és de 8:15 a 13:00.

El dimarts 13 de setembre hi haurà classe amb horari normal (8:15 a 14:45) per a tots els cursos.

TRIA DE LA MATÈRIA ESPECÍFICA DE 2n i 3r d’ESO

Els alumnes de 2n i 3r d’ESO han de triar la matèria específica per al curs 16-17. Poden baixar-se el full de tria des de la web o venir al centre a buscar-ne un per emplenar des de l’1 al 6 de setembre. El dia 7 de setembre de 10.00 a 12.00 hores hauran de lliurar el full de la tria de l’específica a la biblioteca.

L’oferta de les matèries específiques és: Matèries 2n d’ESO, Matèries 3r d’ESO

Els fulls de tria de l’específica són: 2n d’ESO, 3r d’ESO (aquest full és el que s’ha de lliurar el dia 7 de setembre)

Els alumnes de 1r d’ESO faran la tria de la matèria específica els dies 12 i 13 de setembre. El dia 12 de setembre els alumnes tindran l’oferta i el full de tria per poder emplenar-lo a casa i el portaran signat per la família el dia 13 de setembre.

HORARIS DELS EXÀMENS EXTRAORDINARIS (1 i 2 de setembre)
Setembre ESO 2016 (document en pdf)
Setembre Batxillerat 2016  (document en pdf)

REUNIONS LLIBRES CURS 2016-2017

L’AMPA i la Direcció del centre comuniquen a les famílies que les reunions per a explicar els llibres per al curs 2016-2017 seran segons el següent calendari:

Dijous dia 21 de juliol a la Sala d’actes

Horari:

18:30 Segon d’ESO
19:15 Tercer d’ESO
20:00 Primer d’ESO

Dimarts dia 26 de juliol a la Sala d’actes

Horari:

19:00 Quart d’ESO
19:30 Primer i segon de Batxillerat

Podeu consultar les llistes de llibres en el següent enllaç: Llibres de text 2016-17

PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA 2016

El termini de la convocatòria de juny 2016 per accedir a les set universitats públiques de Catalunya i a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya serà del 6 de juny a l’1 de juliol. Com cada any, la preinscripció es fa per Internet, a l’adreça https://accesnet.gencat.cat.

Consulteu el següent document per tenir tota la informació:Informació Preinscripció Universitària 2016

Totes les dades sobre el procés (tràmits, terminis, estudis amb prova d’aptitud personal, vies d’accés, documentació necessària, taules de ponderació, procediment d’assignació de places, dates de matrícula universitària, entre d’altres) es poden consultar també al web de la Secretaria d’Universitats i Recerca: http://universitatsirecerca.gencat.cat

ACTE DE GRADUACIÓ 2016

El proper divendres dia 17 de juny, a les 20 hores, tindrà lloc al Pavelló Esportiu Municipal l’acte de Graduació dels alumnes que han finalitzat 4t d’ESO, 2n del Cicle de Perruqueria i 2n de Batxillerat. En acabar, l’AMPA ha preparat una festa pels alumnes graduats que es celebrarà a l’institut.

L’acte oficial del pavelló es tancarà amb l’himne Gaudeamus igitur, del qual us recordem aquí la lletra i la música: Gaudeamus Igitur (clicar enllaç)

Us hi esperem a tots: autoritats, professors, pares, amics i estudiants!

REUNIÓ AMB L’ALUMNAT DE 2n de BATXILLERAT QUE VA A LES PAU

El divendres 10 de juny, a les 11.45h, a la sala d’actes, hi ha convocada una reunió amb tots els alumnes de 2n BAT que faran les PAU per comentar-los detingudament el document adjunt, revisar telèfons de contacte i ultimar alguns consells per als dies dels exàmens:Instruccions alumnes 2016

Més informació sobre les proves a la pàgina del Departament d’Universitats i Recerca:

Proves d’Accés a la Universitat

MATRÍCULA DE LES PAU 2016

Del 20 de maig al 2 de juny els alumnes podran entrar al portal Accesnet (https://accesnet.gencat.cat) per tal de formalitzar la matrícula a les PAU per a la convocatòria de juny 2016.

Per a tenir totes les dades necessàries, descarregueu-vos el següent document: INFORMACIÓ-MATRÍCULA-PAU-CONVOCATÒRIA-JUNY-2016 A més, al web del Departament d’Universitats i Recerca trobareu tota la informació actualitzada sobre les PAU, així com altres enllaços d’interès: WEB DEL DEPARTAMENT (PAU 2016)

PREINSCRIPCIÓ DE BATXILLERAT I CICLES CURS 2016-2017

Es farà del 18 al 25 de maig de 2016. Als següents enllaços trobareu tota la informació oficial del Departament sobre la preinscripció i el procés de matriculació dels vostres fills, així com els terminis per fer els diferents tràmits. El codi del centre és 43008420.

a) Per més informació sobre Batxillerat, cliqueu aquí. (Descarregar el full Preinscripció-de-batxillerat-2016)

b) Per més informació sobre Cicles, cliqueu aquí. (Descarregar el full Preinscripció-cicles-fp2016)

Si voleu informació més concreta sobre el nostre centre, aneu als següents enllaços:

a) Itineraris de Batxillerat: 1r Batxillerat 2016-17, 2n Batxillerat 2016-17/ Presentació en Prezi Batxillerat;

b) Diptic CICLES Imatge Personal 2016 / Presentació en Prezi CFGM.

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA ESO CURS 2016-2017

Del 30 de març al 7 d’abril de 2016. Al següent enllaç trobareu tota la informació oficial del Departament sobre la preinscripció i el procés de matriculació dels vostres fills, així com els terminis per fer els diferents tràmits: cliqueu aquí. El codi del centre és 43008420.

Per descarregar el full de preinscripció cliqueu aquÍ: Sol·licitud ESO català

Si voleu informació més concreta sobre l’admissió d’alumnat a 1r d’ESO al nostre centre, cliqueu aquí.

XERRADA SOBRE L’ADOLESCÈNCIA

El proper dimecres 6 d’abril, a les 7 de la tarda, tindrà lloc una xerrada per a les famílies sota el títol “Com sobreviure a un adolescent” dins del marc del programa Òrdago. Tot i que està adreçada bàsicament als pares i mares de l’alumnat de 2n d’ESO, pot resultar d’interès per a la resta i per això us convidem a assistir-hi.

PORTES OBERTES (ALUMNAT QUE FARÀ 1r d’ESO EL CURS 16-17)

Els propers dies 8 i 9 de març farem les Jornades de Portes Obertes amb aquest horari:

DIA 8: 15:15 Alumnat de Roquetes 19:30 Pares i mares de Roquetes

DIA 9: 19:30 Alumnat, pares i mares de la resta de poblacions adscrites.

Si voleu tota la informació de la trobada, consulteu els següents documents:

GUIA PER AL NOU ALUMNAT DE 1r d’ESO 16-17

Presentació de la jornada de portes obertes en Prezi

REUNIÓ de PARES (ALUMNES de 2n de BATXILLERAT)

Dia: 15 de febrer Hora: 19.00h Lloc: Sala d’actes de l’institut

Us comuniquem que del 17 al 29 de febrer estarà obert el termini de prematrícula de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) 2016, a l’adreça: http://accesnet.gencat.cat Més informació, aquí.

REUNIÓ de PARES d’ALUMNES QUE VAN AL VIATGE DE 4t d’ESO

Dia: 18 de febrer Hora: 19.00h Lloc: Sala d’actes de l’institut.

TÍTOLS D’ESO I BATXILLERAT

A la secretaria del centre estan els títols de batxillerat dels alumnes de les següents promocions: 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, i 2013-2014.

També estan els títols d’ESO de les següents promocions: 2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012 i 2012-2013.

Els podeu passar a recollir qualsevol dia de la setmana en horari de mati 8.30h a 13.30h i també els dilluns i dimecres en horari de tarde 15.30h a 17.30h.

CONVOCATÒRIA DE REUNIÓ PER ALS PARES

El proper dijous, 8 d’octubre de 2015, hi haurà la reunió informativa de principi de curs per a tots els pares i mares d’alumnes amb els tutors de cada curs. Serà a les 19:30 a les aules respectives de cada grup i nivell. La reunió per als pares d’alumnes de Cicles Formatius es farà a la biblioteca del centre.

En acabar, sobre les 20:30, es farà la reunió de l’AMPA.

Us hi esperem a tots!

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PER ALUMNES AMB NECESSITATS EDUCATIVES ESPECIALS (NEE)

Podeu demanar informació a la secretaria del centre o fer la tramitació electrònica de la sol·licitud. L’accés a la tramitació electrònica la trobareu en el següent enllaç: https://sede.educacion.gob.es/tramite/login/inicio.jjsp?idConvocatoria=568

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper 30 de setembre. En el següent enllaç Convocatoria.-NEE-15-16 podeu consultar totes les dades referents a la convocatòria.

Instrucciones_Educación_esp_15_16
Sol·licitud  Impreso_Educación_esp_15_16 (tot i que es recomana fer-ho de forma electrònica)

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PER A ESTUDIS POSTOBLIGATORIS

Podeu demanar informació a la secretaria del centre o fer la tramitació electrònica de la sol·licitud. L’accés a la tramitació electrònica la trobareu en el següent enllaç: https://sede.educacion.gob.es/tramite/login/inicio.jjsp?idConvocatoria=574

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper 30 de setembre. En el següent enllaç Convocatòria-Beques-General-2015-16 podeu consultar totes les dades referents a la convocatòria.

PROCÉS EXTRAORDINARI DE PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA DE CFGM DE SETEMBRE

Trobareu tota la informació en el següent enllaç: Preinscripció-cicles-setembre-2015

ATENCIÓ: TÍTOLS DE BATXILLERAT

Els alumnes que van acabar el batxillerat el maig de 2012 ja poden passar per la secretaria del centre a recollir el títol.