RECUPERACIÓ DE MATÈRIES PENDENTS (AL MAIG)

Ja podeu accedir (a través d’aquest enllaç o del menú del web) a les instruccions i els dossiers per a la recuperació de matèries pendents de cursos anteriors, que tindrà lloc al maig. Llegiu abans les instruccions per saber si us cal o no realitzar dossier. Tingueu present que hi ha instruccions diferenciades per a alumnes que segueixen un PI (pla individualitzat) o que no el segueixen. Si no sabeu quines matèries teniu pendents, adreceu-vos al vostre tutor.


MAIL I ACCÉS AL GESTIN

Famílies, si no rebeu els e-mails del centre (o bé heu canviat d’adreça d’e-mail), també si no teniu accés a l’aplicatiu de control d’assistència i incidències (Gestin), poseu-vos en contacte amb el centre per resoldre l’eventual manca d’informació que pugueu tenir.


Marató de TV3 2017

Amb l’activitat que va tenir lloc la setmana passada a l’institut, una lipdup, i posterior recaptació de diners, el centre ha aconseguit un total de 356,52 € que se’n van directament a la Fundació la Marató de TV3, per lluitar contra les malalties infeccioses.
I aquí podeu veure… Llegeix més»

Programa Anella

El plàstic és un dels materials més contaminants pel planeta. Es tracta d’un material, la matèria primera del qual és el petroli, que tarda centenars d’anys a biodegradar-se.
Un estudi de la revista Science, quantifica que 8 milions de tones/any de plàstic acaben al mar. La… Llegeix més»

Coral Reguissol

Enguany hem creat la Coral Reguissol formada per alumnes de primer fins a quart d’ESO. Aquesta proposta està adreçada fonamentalment als alumnes que els agrada cantar i tenen unes mínimes aptituds musicals d’oïda i afinació per
a poder treballar en conjunt i poder progressar qualitativament en… Llegeix més»

Cangur 2017/18

Ja ha començat el projecte Cangur 2017/18 a l’Institut Reguissol. Esteu tots convidats!

Ens veiem tots els dimarts al primer pati a l’aula 04. No us ho perdeu que us ho passareu molt bé!