El menú de la ciència

El Departament de Ciències del Coll i Rodés ha organitzat la Setmana de la Ciència. Aquest any el tema que han escollit és Einstein. La col·laboració de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar a l’efemèride l’estem fent amb un menú inspirat en… Llegeix més»

Premi a la classe més neta: 2A4

Els alumnes del 2A4 van ser els guanyadors del premi a la classe més neta del curs passat, mèrit que ha estat premiat enguany amb un dinar a l’aula d’aplicació de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar. Avui, en companyia de la seva tutora, Alba Liébana, i de… Llegeix més»

Vaga del 16 de novembre

Bona part dels alumnes del nostre institut, a proposta del Consell de Delegats del centre, ha decidit en votació adherir-se a la vaga contra la violència exercida sobre el poble palestí convocada per demà, dijous 16 de novembre, pels dos principals sindicats estudiantils.

Per tant, els alumnes majors d’edat i els menors que cursen 3r d’ESO, 4t d’ESO i estudis postobligatoris que hagin portat l’autorització signada pels pares podran exercir aquest dret. La resta d’alumnes, és a dir, els matriculats a 1r i 2n d’ESO i aquells que no estiguin degudament autoritzats, hauran d’assistir a classe amb normalitat.

Premis literaris de Halloween

El dia 31 d’octubre, a la biblioteca de l’institut, els alumnes de Batxillerat que cursen l’optativa de Creació Literària van anunciar els guanyadors del concurs Relats de Terror i Notícies Humorístiques, organitzat amb motiu de Halloween.
Els guanyadors i els finalistes de la categoria Relats de… Llegeix més»

El pastís de pastanaga

El pastís de pastanaga, mundialment conegut a través del seu apel·latiu anglès, carrot cake, és un dels punts forts de l’obrador de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar. La pastanaga, les nous i la canyella es fonen harmoniosament en cada cullerada juntament amb una delicada cobertura… Llegeix més»

Visita dels cicles a l’Atzavara

Aquesta setmana els alumnes de 2n curs dels cicles formatius de grau mitjà i superior de les famílies d’Hoteleria i Turisme i Indústries Alimentàries han visitat les instal·lacions de l’hotel Atzavara, de Santa Susanna, on han pogut conèixer amb detall les seves… Llegeix més»

Tercer menú gastronòmic

Aquesta setmana, a l’Escola d’Hostaleria del Coll i Rodés, oferim nova proposta de menú, per poder gaudir i copsar, de primera mà, l’evolució de l’alumnat, amb una estreta col·laboració de part del professorat especialista.
Aperitius
La primera de les dues propostes incloses com a aperitiu neix d’una… Llegeix més»

Simfonia de magdalenes

A l’habitual botigueta dels divendres, els alumnes de l’IFE d’Auxiliar en Serveis de Restauració i Elaboració d’Àpats oferien aquest matí una considerable varietat de productes elaborats pels seus companys de cicles mitjans. D’una banda, els del CFGM de Cuina i Gastronomia: fideuada, fideus vegans, llobarro… Llegeix més»