La balotina de pollastre


El plat principal del menú de degustació de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar ens transporta a una experiència sublim: balotina de pollastre farcida de botifarra, poma, prunes, orellanes i un toc d’ibèric, una autèntica obra mestra culinària, amb el seu interior suculent i una presentació elegant. El… Llegeix més»

El tronc de Sant Silvestre

Les postres del menú de Nadal que elabora i serveix el nostre alumnat de cicles formatius al restaurant de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar estan basades en un tronc de Sant Silvestre, una mena de braç de gitano, cremós i amb xocolata.
El tronc de… Llegeix més»

Ens adherim al Consorci de Mobilitat FP

El Consorci Mobilitat FP és un programa depenent del Departament d’Educació que promou l’articulació d’actuacions en centres educatius d’ensenyaments professionals per a projectes de mobilitat (tant per als alumnes com per als professors) per fer pràctiques en empreses d’altres països, per a projectes de cooperació… Llegeix més»

Premier Educativa del Festival Lloret Negre

El passat divendres 24 de novembre es va dur a terme la primera edició de la Premier Educativa del Festival Internacional de Cinema Negre i Social “Lloret Negre a la sala d’usos múltiples del nostre centre. Aquest projecte neix de la col·laboració entre el… Llegeix més»

25N: L’amor no ha de fer mal

El passat divendres 24 de novembre el Coll i Rodés en ple es va donar cita a les pistes del nostre pati per tal de mostrar el rebuig vers la violència que colpeja dones, infants i adolescents i visibilitzar les violències masclistes en l’àmbit educatiu.
L’obertura… Llegeix més»