Creació de titelles

Dijous, a l’optativa d’Expressió Artística i Corporal, vam fer un taller pràctic de creació de titelles que vam aprendre a la formació d‘Arts Escèniques de l’Ins. Serrallarga.
Vam treballar diferents objectius, vam manipular per utilitzar el material sense cap més recurs i també vam treballar la… Llegeix més»

La balotina de pollastre


El plat principal del menú de degustació de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar ens transporta a una experiència sublim: balotina de pollastre farcida de botifarra, poma, prunes, orellanes i un toc d’ibèric, una autèntica obra mestra culinària, amb el seu interior suculent i una presentació elegant. El… Llegeix més»

El tronc de Sant Silvestre

Les postres del menú de Nadal que elabora i serveix el nostre alumnat de cicles formatius al restaurant de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar estan basades en un tronc de Sant Silvestre, una mena de braç de gitano, cremós i amb xocolata.
El tronc de… Llegeix més»