El llobarro a la donostiarra amb patata panadera i ceba


Aquests dies hem portat una recepta tradicional basca a les cuines de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar. Es tracta del llobarro a la donostiarra amb patata panadera i ceba.
Cuinem el llobarro fresc amb la tradicional recepta donostiarra,… Llegeix més»

Brilli-Brilli Disco Carnaval

Els alumnes de la primera promoció del cicle formatiu de Vídeo, Discjòquei i So conviden a l’alumnat de primer i segon d’ESO a la 🪩 Brilli-Brilli Disco Carnaval 🪩. El pròxim dijous 8 de febrer vine a la sala d’usos múltiples a cantar, ballar i saltar amb la millor disfressa. Jocs, música, festa i un photocall per immortalitzar els millors moments amb els teus col·legues!

La 🪩 Brilli-Brilli Disco Carnaval 🪩 és resultat del projecte formatiu dut a terme durant el darrer mes de gener, en el marc de les assignatures d’imatge i so del cicle. Tanmateix, és una oportunitat perquè els alumnes treballin la producció del directe a través d’un esdeveniment real.

Animeu-vos a participar dijous a la 🪩 Brilli-Brilli Disco Carnaval 🪩!

2a setmana del menú de degustació


Continuem amb el menú de degustació que vam iniciar la setmana passada. Es tracta d’una proposta molt interessant pensada per l’equip de xefs de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar i executada per l’alumnat del CFGM de Serveis en Restauració, que sempre vetlla… Llegeix més»

Visita a l’ISE, el congrés de l’Audiovisual

El professorat del cicle d’imatge i so ha visitat el Congrés de l’Audiovisual (ISE) que s’està celebrant aquesta setmana a Fira de Barcelona. La visita s’emmarca en la segona jornada de la Xarxa d’Imatge i So del Programa d’Innovació Educativa i d’Excel·lència Professional ‘FuturaFP’.
L’ISE s’ha… Llegeix més»

Pans i pastes d’especialització

A l’obrador de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar, enguany, els alumnes del Curs d’Especialització en Forneria i Brioixeria elaboren uns productes que es mengen pels ulls, s’assaboreixen al paladar i fan que ens llepem els dits.
Aquesta setmana, les seves creacions han estat diversos pans,… Llegeix més»

Sant Valentí màgic

Aquest any, Sant Valentí serà més màgic que mai dins del centre. Els alumnes de 4t d’ESO s’han encarregat que pugui ser inoblidable!

Tot el centre està convidat a participar en la dinàmica dels missatgers, que vam explicar-vos a les aules, omplint aquest formulari de Google. A més a més, també es vendran postals, porta entrepans i llaminadures.

Alumnat de 4t d’ESO.

Menú nou al restaurant pedagògic

Aquesta setmana iniciem nou menú. Comencem els aperitius amb un tastet d’anguila fumada, una deliciosa proposta d’obertura, ja que consisteix en anguila fresca que hem fumat per realçar el seu sabor. L’anguila es fuma en fred, la qual cosa li dona un sabor fumat únic… Llegeix més»