La botigueta de dijous llarder
09/02/24
Aquesta setmana la botiga de pràctica de vendes dels ensenyaments professionals del Coll i Rodés ha canviat de dia. Donat que demà no és dia lectiu, la paradeta s’ha instal·lat avui al… Llegeix més»
Aquesta setmana la botiga de pràctica de vendes dels ensenyaments professionals del Coll i Rodés ha canviat de dia. Donat que demà no és dia lectiu, la paradeta s’ha instal·lat avui al… Llegeix més»
Aquests dies hem portat una recepta tradicional basca a les cuines de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar. Es tracta del llobarro a la donostiarra amb patata panadera i ceba.
Cuinem el llobarro fresc amb la tradicional recepta donostiarra,… Llegeix més»
Dilluns, l’alumnat de Química de 1r i 2n de batxillerat va participar en les Jornades de Química Interactiva de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Tal com s’explica a la web de la UAB, aquestes jornades tenen un doble propòsit: enfortir els vincles entre… Llegeix més»
El pessebre que van fer els alumnes de 1r de batxillerat de l’assignatura de Projectes Artístics i els alumnes de segon de batxillerat artístic va obtenir el primer premi de la categoria escolar d’educació secundària una distinció que ve, a més, acompanyada de 200… Llegeix més»
Els alumnes de la primera promoció del cicle formatiu de Vídeo, Discjòquei i So conviden a l’alumnat de primer i segon d’ESO a la 🪩 Brilli-Brilli Disco Carnaval 🪩. El pròxim dijous 8 de febrer vine a la sala d’usos múltiples a cantar, ballar i saltar amb la millor disfressa. Jocs, música, festa i un photocall per immortalitzar els millors moments amb els teus col·legues!
La 🪩 Brilli-Brilli Disco Carnaval 🪩 és resultat del projecte formatiu dut a terme durant el darrer mes de gener, en el marc de les assignatures d’imatge i so del cicle. Tanmateix, és una oportunitat perquè els alumnes treballin la producció del directe a través d’un esdeveniment real.
Animeu-vos a participar dijous a la 🪩 Brilli-Brilli Disco Carnaval 🪩!
Continuem amb el menú de degustació que vam iniciar la setmana passada. Es tracta d’una proposta molt interessant pensada per l’equip de xefs de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar i executada per l’alumnat del CFGM de Serveis en Restauració, que sempre vetlla… Llegeix més»
Aperitius: el tastet d’anguila fumada i la croqueta de calçots en salsa romesco.
Entrants: el trinxat de la Cerdanya i el carbassó farcit de rap i gambes.
Peix: el… Llegeix més»
Aquest quadrimestre hem descobert el món de l’expressió artística i corporal a través de l’optativa de 3r d’ESO, on hem treballat no només les habilitats escèniques, sinó també la dimensió humanitzadora de les arts.
Des de l’estudi i la pràctica de les arts escèniques fins a… Llegeix més»
Aquest matí de dissabte una representació dels alumnes de 2n de batxillerat científic ha participat en les Olimpíades de Biologia de Catalunya.
Han fet la prova escrita que consta de cinquanta preguntes de tipus test sobre els coneixements de tot el currículum de batxillerat de la… Llegeix més»
El professorat del cicle d’imatge i so ha visitat el Congrés de l’Audiovisual (ISE) que s’està celebrant aquesta setmana a Fira de Barcelona. La visita s’emmarca en la segona jornada de la Xarxa d’Imatge i So del Programa d’Innovació Educativa i d’Excel·lència Professional ‘FuturaFP’.
L’ISE s’ha… Llegeix més»
A l’obrador de l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar, enguany, els alumnes del Curs d’Especialització en Forneria i Brioixeria elaboren uns productes que es mengen pels ulls, s’assaboreixen al paladar i fan que ens llepem els dits.
Aquesta setmana, les seves creacions han estat diversos pans,… Llegeix més»
Del 5 al 8 de febrer, les cançons del timbre dels canvis horaris porten l’alegria del carnaval a l’institut.
A continuació, teniu els temes escollits i la seva distribució horària:
Tema del marc horari (8:15 i 14:55):
Currambera, de Carlos Vives.
Tema entre classes (9:15, 11:35 i 13:55).
Me voy… Llegeix més»
Avui, dijous 1 de febrer, hem fet la trobada dels nous membres de l’equip de mediadors del centre. Es tracta d’alumnat de 4t d’ESO que aquest curs ja està fent mediacions.
A la trobada, hem fet un dinar amb unes postres d’excepció preparades pels companys del… Llegeix més»
Aquest any, Sant Valentí serà més màgic que mai dins del centre. Els alumnes de 4t d’ESO s’han encarregat que pugui ser inoblidable!
Tot el centre està convidat a participar en la dinàmica dels missatgers, que vam explicar-vos a les aules, omplint aquest formulari de Google. A més a més, també es vendran postals, porta entrepans i llaminadures.
Alumnat de 4t d’ESO.
Aquesta setmana iniciem nou menú. Comencem els aperitius amb un tastet d’anguila fumada, una deliciosa proposta d’obertura, ja que consisteix en anguila fresca que hem fumat per realçar el seu sabor. L’anguila es fuma en fred, la qual cosa li dona un sabor fumat únic… Llegeix més»
Segueix-nos!