Assortiment de pastissos

El gran assortiment de pastissos que elaborem permet que l’alumnat de l’Escola d’Hostaleria del Coll i Rodés conegui diferents tipus d’elaboracions amb productes variats. Us presentem alguns:

  • Un clàssic molt ben valorat és el pastís de praliné de fruits secs, que combina l’irresistible praliné… Llegeix més»

Menú de traspàs de març a abril

Iniciem els aperitius del nou menú de degustació de l’Escola d’Hostaleria del Coll i Rodés amb un clàssic: la brandada de bacallà, que acompanyem amb xips de xirivia. Es tracta d’un plat típic de la gastronomia catalana que combina tècniques culinàries, com el dessalat del… Llegeix més»

Pràctiques d’Imatge i So a la Televisió pública xipriota

En el marc del programa Mobilitat FP, quatre alumnes de la primera promoció del cicle de Vídeo, Discjòquei i So viatjaran al mes de juny a Xipre, per realitzar una estada formativa de pràctiques de vint dies a la radiotelevisió pública xipriota.
La Cyprus Broadcasting Corporation o CyBC (en… Llegeix més»

Estada formativa a Dublín del CFGM de Cuina i Gastronomia

L’estada formativa a Dublín, del grup de 1r de CFGM de Cuina i Gastronomia, corresponent al Pla d’Impuls de Llengües Estrangeres, resulta ser molt profitosa. Comproveu-ho donant una ullada a les imatges.
Dublin comes from the Irish words dubh and linn. This is… Llegeix més»

Concert de Diego Cortés i Rafa Martín

Aquest dimarts ens ha visitat el músic de renom internacional Diego Cortés, en el marc d’un concert de guitarres organitzat pel professor de Música del nostre centre, Rafa Martín.
Nascut en el si d’una família gitana amb llarga tradició flamenca, Diego Cortés ha destacat com a… Llegeix més»