Dossier de viatge a Estrasburg
05/04/24
Demà, diumenge 7 d’abril, s’inicia l’estada formativa a Estrasburg de l’alumnat de 1r curs de CFGM de Serveis en Restauració, en el marc del pla estratègic d’impuls de les llengües… Llegeix més»
Demà, diumenge 7 d’abril, s’inicia l’estada formativa a Estrasburg de l’alumnat de 1r curs de CFGM de Serveis en Restauració, en el marc del pla estratègic d’impuls de les llengües… Llegeix més»
El Departament de Visual i Plàstica de l’Institut Ramon Coll i Rodés us convida a visitar l’exposició que ha organitzat, juntament amb els alumnes de primer i segon de batxillerat artístic, titulada «De la foscor a la llum». Aquesta es podrà visitar des del dia… Llegeix més»
Aperitius: la brandada de bacallà amb xips de xirivia i l’aperitiu de pèsols, mandonguilla i sèpia.
Entrants: l’amanida de burrata amb pesto rosso, pernil d’ànec i ruca i el parmentier de patata amb ou escalfat i mosaic de verdures… Llegeix més»
A la tornada de Setmana Santa, les cançons del timbre dels canvis horaris tornen a formar part de les peticions que la comunitat educativa ha fet a través del nostre compte d’Instagram.
A continuació, teniu els temes escollits i la seva distribució horària:
Tema del marc horari… Llegeix més»
Els alumnes que cursen Economia a 1r de batxillerat han passat els dies previs a la Setmana Santa duent a terme una sortida pedagògica per conèixer de primera mà alguns dels indrets culturals més rellevants que hi ha a la capital d’Espanya: la Biblioteca Nacional,… Llegeix més»
Divendres 15 de març va tenir lloc al Teatre de Blanes la semifinal del XX Certamen de Lectura en Veu Alta. Hi van participar alumnes d’un total de vint-i-sis centres educatius de la Selva marítima i, en la categoria de Timoners, va resultar… Llegeix més»
El passat dilluns els estudiants de 4t d’ESO participaven en un innovador taller de croma i boomwhachers per presentar el cicle formatiu de grau mitjà de Vídeo, Discjòquei i So. Els joves van experimentar amb la tècnica del croma per confeccionar petits gifs que capturaven escenes… Llegeix més»
Dimecres, l’alumnat de 2n d’ESO va anar de sortida a Besalú. Van fer una visita guiada i després van poder gravar el curt que estan preparant per al Treball de Síntesi sobre l’edat mitjana.… Llegeix més»
El calmo ocaso del sol sobre la línea del horizonte transformando la tarde en noche, la promiscua paleta cromática de la primavera recién asomada a la naturaleza, la mirífica voz del ser amado convertida en brisa de susurro a un labio de distancia de nuestro oído… La vida debe ser poesía y no prosa. Y acaso sea este inopinado convencimiento el que… Llegeix més»
El gran assortiment de pastissos que elaborem permet que l’alumnat de l’Escola d’Hostaleria del Coll i Rodés conegui diferents tipus d’elaboracions amb productes variats. Us presentem alguns:
Els dies 28, 29 de febrer i 1 de març els alumnes de 2n de batxillerat artístic, acompanyats per la tutora, Montse Martínez, i la Maria Rosa Oliveras, juntament amb alguns alumnes de Francès i d’Història de l’Art, vam anar a París, on vam viure una… Llegeix més»
Sabeu què és el dia de St. Patrici? I sabeu per què és tan important el trèvol en aquest dia?
A Irlanda es cultiven milers de trèvols i els exporten perquè en el dia de St. Patrici tothom tingui un trosset d’Irlanda a… Llegeix més»
Iniciem els aperitius del nou menú de degustació de l’Escola d’Hostaleria del Coll i Rodés amb un clàssic: la brandada de bacallà, que acompanyem amb xips de xirivia. Es tracta d’un plat típic de la gastronomia catalana que combina tècniques culinàries, com el dessalat del… Llegeix més»
En el marc del programa Mobilitat FP, quatre alumnes de la primera promoció del cicle de Vídeo, Discjòquei i So viatjaran al mes de juny a Xipre, per realitzar una estada formativa de pràctiques de vint dies a la radiotelevisió pública xipriota.
La Cyprus Broadcasting Corporation o CyBC (en… Llegeix més»
Benvinguts i benvingudes al projecte Quilòmetres en acció!
El dissabte 6 d’abril es commemora el Dia Mundial de l’Activitat Física amb el lema “Mou-te, i viu feliç”. El Departament d’Educació física del nostre institut ho vol celebrar amb tota la comunitat educativa amb… Llegeix més»
Segueix-nos!