Entrevista a l’investigador Rüdiger Ortiz-Álvarez

Com és la vida professional basada en la recerca científica?
L’alumnat de Problemàtiques Socials i de Reptes Científics ha portat a terme una entrevista a l’investigador Rüdiger Ortiz-Álvarez, un dels quatre científics que treballa a l’Oficina de la Ciència del Congrés dels Diputats i National Geographic Explorer.
La preparació… Llegeix més»

Botigueta de brioixeria

Avui, divendres, els alumnes de l’IFE d’Auxiliar en Serveis de Restauració i Elaboració d’Àpats han tornat a parar la botigueta de pràctiques al vestíbul de l’institut per tal de dur a terme la pràctica de venda de productes i d’entrega d’elaboracions per emportar-se, tant culinàries… Llegeix més»

Especialistes en xocolata

L’alumnat del curs d’especialització en Forneria i Brioixeria Artesanal de l’Escola d’Hostaleria del Coll i Rodés va desplaçar-se aquesta setmana fins a Barcelona per fer dues visites d’interès formatiu i professional: una, al Museu de la Xocolata; l’altra, a la Llegeix més»