Especialistes en xocolata

L’alumnat del curs d’especialització en Forneria i Brioixeria Artesanal de l’Escola d’Hostaleria del Coll i Rodés va desplaçar-se aquesta setmana fins a Barcelona per fer dues visites d’interès formatiu i professional: una, al Museu de la Xocolata; l’altra, a la Llegeix més»

Exposició d’art: “De la foscor a la llum”

El Departament de Visual i Plàstica de l’Institut Ramon Coll i Rodés us convida a visitar l’exposició que ha organitzat, juntament amb els alumnes de primer i segon de batxillerat artístic, titulada «De la foscor a la llum». Aquesta es podrà visitar des del dia… Llegeix més»

Els plats del menú de traspàs de març a abril

Aperitius: la brandada de bacallà amb xips de xirivia i l’aperitiu de pèsols, mandonguilla i sèpia.

Entrants: l’amanida de burrata amb pesto rosso, pernil d’ànec i ruca i el parmentier de patata amb ou escalfat i mosaic de verdures… Llegeix més»

Taller de croma i “boomwhachers” a 4t d’ESO

El passat dilluns els estudiants de 4t d’ESO participaven en un innovador taller de croma i boomwhachers per presentar el cicle formatiu de grau mitjà de Vídeo, Discjòquei i So. Els joves van experimentar amb la tècnica del croma per confeccionar petits gifs que capturaven escenes… Llegeix més»

Lorca en el Día de la Poesía

El calmo ocaso del sol sobre la línea del horizonte transformando la tarde en noche, la promiscua paleta cromática de la primavera recién asomada a la naturaleza, la mirífica voz del ser amado convertida en brisa de susurro a un labio de distancia de nuestro oído… La vida debe ser poesía y no prosa. Y acaso sea este inopinado convencimiento el que… Llegeix més»