Esmorzar saludable després de córrer 1411 km per l’esquiada

 
Ahir, la classe del 2A4 va fer l’esmorzar saludable que havien guanyat com a premi després de ser la classe que va fer més quilòmetres de manera saludable dins del repte Correm cap a l’esquiada?. Exactament, van ser 390,44 km… Llegeix més»

Timbre musical (programació 30)

Aquesta setmana, el timbre dels canvis d’hora, el programen el Departament d’Orientació i la Comissió de Convivència del nostre institut. Temàticament, es relaciona amb el fet que aquest dimarts, 2 de maig, es commemora el Dia Internacional contra l’Assetjament Escolar. L’assetjament afecta milions d’infants i joves… Llegeix més»

XXIII Jornades Gastronòmiques de l’Arròs

Dimecres d’aquesta setmana, es van presentar a l’Hotel Rigat Park les XXIII Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Lloret de Mar, que comencen aquest cap de setmana i s’allarguen fins a l’últim cap de setmana del mes de maig.
Enguany, hi participen una vintena de restaurants… Llegeix més»

Festival de Sant Jordi 2023

Ahir dilluns, al Teatre de Lloret de Mar, el Coll i Rodés va celebrar el festival de Sant Jordi 2023. Enguany, donat que la diada s’esqueia en diumenge, la commemoració s’ha ajornat un dia.
Gran part del festival va anar a càrrec dels alumnes del 1r… Llegeix més»

Llenguado a la meunière

Aquesta setmana us volem destacar el plat de peix. Es tracta d’un plat dels més coneguts de la gastronomia francesa: llenguado a la meunière, un plat delicat i exquisit fàcil de fer i que té molt bon resultat. La salsa meunière és molt senzilla i dona un sabor exquisit a aquest peix. El procés d’elaboració comença per fregir el llenguado, lleugerament enfarinat en… Llegeix més»

El menú del xef Artur

El nostre xef de la setmana és l’alumne Artur Ospina. Comença el menú amb uns aperitius elaborats amb uns ous farcits de verduretes i acompanyats d’una maionesa d’espècies. El segon aperitiu és una bruschetta, un entrant molt típic de la cuina italiana, consistent en una… Llegeix més»