Segona botigueta del curs


Aquest matí s’ha instal·lat al vestíbul principal de l’institut la segona parada de vendes del curs 2023-2024. Els alumnes de l’itinerari formatiu específic d’Auxiliar en Serveis de Restauració i Elaboració d’Àpats han estat novament els encarregats de muntar-la… Llegeix més»

El CFGS i el valor turístic lloretenc

Conèixer els recursos turístics de la zona és primordial per assessorar els hostes dels establiments d’allotjament. L’alumnat de CFGS de Gestió d’Allotjaments Turístics va abandonar les aules de l’Escola d’Hostaleria durant el matí d’ahir per fer pràctiques a peu de carrer, posant a prova els… Llegeix més»

Primera botigueta del curs


Als ensenyaments professionals, les pràctiques són part cabdal i ineludible en el procés d’aprenentatge.
Aquest matí s’ha instal·lat al vestíbul principal de l’institut la primera parada de vendes del curs 2023-2024. Enguany la novetat més rellevant està en el fet que són els alumnes de… Llegeix més»

Dia Mundial de la Paella

Avui es commemora el Dia Mundial de la Paella, un plat tradicional sorgit de la bona cuina valenciana, però tan profusament estès arreu d’Espanya que ningú dubta que hagi esdevingut un dels seus símbols més reconeixibles internacionalment.
Escriure sobre la paella pot suposar un cert risc per aquell que ho fa: són innúmeres les volcàniques discussions, els encesos debats que… Llegeix més»

Publicació de centres i cicles formatius amb places vacants per a la segona fase d’admissió

Del 25 al 27 de juliol de 2023: segona fase d’admissió per a alumnes sense plaça assignada a cap centre.

Si no s’ha obtingut cap plaça en els centres demanats, durant aquest període es poden ampliar les peticions originals i demanar places en centres que en tinguin de disponibles, un cop feta la primera fase d’assignació de places. Als alumnes que poden participar en la segona fase d’admissió se’ls envia un correu amb un enllaç a la sol·licitud de preinscripció per tal que hi accedeixin i facin l’ampliació de sol·licituds.