Departament d'Ensenyament

Informacions !!! 

Moodle 


Blog de la revista 


Campanya Esmorza sa 


Aquí Diversitat 


Documents 

Per entrar als documents, abans heu d'introduir el vostre usuari i contrasenya

Qui hi ha? 

6 convidats anònims en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Notícies » No registrats

No registrats: Concurs l'ovella negra

Enviada per admin el 10/Mar/2015 - 21:24

El guanyador del concurs de l'Ovella Negra ha estat l'alumne Manu Fleitas Pola de 1r A3.

Felicitats!

No registrats: Concurs l'ovella negra

Enviada per admin el 27/Feb/2015 - 14:22

No registrats: Kilòmetres de solidaritat

Enviada per admin el 06/Feb/2015 - 14:55

30 de gener de 2015 Dia Escolar per la No-Violència i la Pau (DENIP)

Kilòmetres per la solidaritat

Com cada any el dia 30 de gener se celebra el Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP). Enguany el nostre institut s’afegeix a la proposta Kilòmetres de solidaritat que fa l’ONG Save the Children. Consisteix en fer una cursa per recaptar diners per combatre la fam infantil al món. Concretament la recaptació d’aquest any es destina a Mali.

L’alumnat ha de buscar espònsors que paguin una quantitat per cada kilòmetre que sigui capaç de completar. Amb aquesta acció volem contribuir a fer que la terra sigui un lloc on tothom pugui viure en dignitat, especialment els infants.

http://www.savethechildren.es/carrera/

No registrats: Càritas

Enviada per admin el 21/Gen/2015 - 10:00

No registrats: Recollida d'aliments

Enviada per admin el 23/Des/2014 - 13:00

RECOLLIDA D’ALIMENTS

Dilluns, 22 de desembre a les 10:15, han vingut de Cáritas Lloret a recollir els aliments que els alumnes han portat al llarg d’aquests dies, per donar-los al Banc d’Aliments. Per amenitzar l’acte, els alumnes de música de 1r de batxillerat han interpretat una nadala escrita i musicada per ells mateixos. 

Aquesta mateixa nadala la van gravar a Ràdio Lloret i la podreu escoltar el dimecres 24 a les 8:00, o bé per internet, en la pàgina de Nova Ràdio Lloret.

No registrats: Visita Nova Radio Lloret

Enviada per admin el 23/Des/2014 - 12:02

Visita Nova Radio Lloret

El passat divendres 19 els alumnes de batxillerat de l'optativa de música van estar als estudis de Nova Ràdio Lloret per enregistrar la nadala que ells mateixos han compost, anomenada "Dies d'alegria". La podreu escoltar el dia 24 al matí, entre les 8 i 9h (90.2 FM).

A l'institut també s'interpretarà el dilluns 22 durant la recollida d'aliments de Càritas i durant el tradicional concert nadalenc del dia 23


Com cada any el nostre institut organitza activitats educatives encaminades a la conscienciació i prevenció de la violència de gènere.

En primer lloc, com altres anys, s’ha promogut la participació al concurs de frases contra la violència de gènere que organitza l’Associació de Dones l’Aurora de Lloret de Mar. Enguany, a més d’una alta participació, la frase guanyadora ha estat feta per un professor del centre, en Dani Cortés que va fer aquesta enginyosa equació:

També tres alumnes del Servei de Mediació i el seu coordinador van participar al programa que la Nova Ràdio de Lloret va fer el mateix matí del 25N, amb la participació d’altres representants d’escoles, instituts i associacions. Si voleu podeu escoltar aquí el programa sencer:

http://www.novaradiolloret.org/a-la-carta/?data=25/11/2014


El mateix dia 25N es van repartir llaços de color lila (símbol de la diada) a tot l’alumnat i professors/es del centre. I partint de l’eslògan de la diada:

Qui exerceix la violència masclistes necessita còmplices. Gira-li l’esquena”

Vàrem mostrar el nostre rebuig a la violència masclista amb aquesta simbòlica i gràfica expressió

No registrats: Sortida a La Garrotxa - Novembre 2014

Enviada per admin el 23/Nov/2014 - 21:22

 

El 6 de novembre els alumnes de 2n d'eso de l'institut van fer una sortida a la zona volcànica de la Garrotxa. Van visitar el volcà Croscat i la fageda d'en Jordà.

No registrats: Setmana de la Ciència

Enviada per admin el 05/Nov/2014 - 21:17

del 10 al 14 de Novembre

No registrats: Connecta amb els teus fills

Enviada per admin el 29/Set/2014 - 18:51

No registrats: Lliurament de Notes Setembre 2014

Enviada per admin el 04/Set/2014 - 09:47

Lliurament de Notes Setembre 2014

Dilluns dia 8 de Setembre

1r ESO  >> 8:15h

2n ESO >> 9:15h

3rESO >> 10:15h

4tESO >> 11:15h

1r Batx >> 11:15h 

No registrats: Entrega de notes

Enviada per admin el 27/Jun/2014 - 11:41

INFORMACIÓ LLIURAMENT DE NOTES

El lliurament de notes finals de curs i dels deures d’estiu, es farà el dilluns 30 de juny a la sala d’Usos Múltiples. És imprescindible que la recollida la faci l’alumne acompanyat pels seus pares. Els horaris previstos són els següents:

1r i 3r d’ESO: De 8:15 a 9:45

2n i 4t d’ESO: de 10:00 a 11:30 

No registrats: Premis El CAC a l’escola

Enviada per admin el 25/Jun/2014 - 18:06

L’auditori del CosmoCaixa va acollir el dimecres 18 de juny  el lliurament de l’onzena edició dels Premis El CAC a l’escola, els quals tenen com a objectiu fomentar l’educació en comunicació audiovisual en l’àmbit escolar. Enguany, als guardons s’han presentat 78 treballs, un 59% més que els 49 de l’edició passada. Per categories, en la dirigida als alumnes s’han presentat 58 treballs (el 2013 van ser 36), mentre que en la del professorat han estat 20 (pels 13 de l’any passat).

En la categoria d'educació secundària postobligatòria el 1r premi va ser per: Bottomless. I de què serveix un llibre sense dibuixos ni diàlegs?, de Jesús Cruz Ramos, de l’Institut Ramon Coll i Rodés (Lloret de Mar)

Moltes felicitats Jesus. Des de l'INS i des del departament d'artístic t'animem a continuar els estudis de comunicació audiovisual i fer evident encara més el teu talent!!

Més fotos...

No registrats: DELF SCOLAIRE B1

Enviada per admin el 19/Jun/2014 - 11:22


Enhorabona als alumnes de Francès de 2n de Batxillerat que han passat les proves del DELF Scolaire B1: Ruben Morenilla, Bogdan Paraschiv, Alberto Sánchez i Jesús Santana.

Alors là! Un seul mot à vous dire: BRAVO!!!!!

No registrats: Final de Curs

Enviada per admin el 11/Jun/2014 - 13:40

INFORMACIÓ TREBALL DE SÍNTESI

El proper dilluns 16 de juny començarem el Treball de Síntesi.

El Treball de Síntesi el realitzen tots els alumnes en tots els cursos de l’Educació Secundària Obligatòria (ESO). És obligatori i necessari per poder aprovar l'etapa.

Durant el Treball de Síntesi es trenca l'organització acadèmica habitual, el clàssic grup classe i l'horari establert, per dur a terme un seguit d'activitats en què els alumnes han d'exercitar-se en aspectes difícils d'abordar des de les altres matèries, com ara la cooperació dins d'un grup de treball i l'autonomia en la recerca d'informació.

Aquestes activitats fan que l'horari hagi de canviar durant aquests dies. 

Així, doncs, els informem dels horaris dels diferents grups d'ESO, els quals detallem a continuació:

1rESO

2nESO

3rESO

de dilluns 16 a dijous 19 de juny realitzaran activitats al centre en l’horari habitual (de 8:15 a 14:55).

El divendres 20 de juny, l’alumnat farà l’exposició oral del Treball de Síntesi i haurà de venir a l’hora que se’ls convoqui.

4tESO

de dilluns 16 a dimecres 18 de juny realitzaran activitats al centre en l’horari habitual (de 8:15 a 14:55).

El dijous 19, hauran de lliurar el treball a les 8:15.

Les exposicions orals estan programades per al dijous 19 de 12:55 a 14:55 i divendres 20, a partir de les 8:15. 

L’alumnat haurà de venir a fer-la el dia i l’hora que se’ls convoqui.

No registrats: Premis Ramon Llull

Enviada per admin el 30/Mai/2014 - 19:59

Com a continuació de la relació establerta entre el vostre centre i la Universitat Ramon Llull (URL) a través dels Premis Ramon Llull a Treballs de Recerca de Batxillerat, volem expressar-vos un agraïment molt especial per la participació dels vostres estudiants en el aquest certamen, organitzat per la URL, i felicitar-vos per la molt bona feina realitzada.

Com bé sabeu, aquests Premis estan adreçats a tots els alumnes de 2n de Batxillerat de Catalunya i tenen com a objectiu principal fomentar l'esperit de la recerca i l'estudi entre els joves de Batxillerat així com facilitar la participació en una activitat de l'entorn universitari de la URL i els seus centres (IQS, Blanquerna, La Salle, ESADE, Facultat de Filosofia, Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Parrés, Observatori de l'Ebre, Institut Borja de Bioètica, Fundació Vidal i Barraquer i Escola Superior de Disseny ESDi -centre adscrit-).

En l'edició d'enguany s'han presentat un total de 432 treballs procedents de 224 escoles (100 més que l'any passat), representants de 92 municipis (22 més que l'any passat) d'arreu de Catalunya, en els seus 5 àmbits d'estudi:

  • 73 treballs en l’àrea d’Humanitats;
  • 99 en Ciències Socials;
  • 75 treballs en Tecnologia,
  • 158 en Ciències de la Natura i de la Salut;
  • i 27 treballs en l’àrea d’Arts.

Des de la URL creiem que la potenciació d'activitats d'aquesta mena ajuden a estimular i promoure nous talents i reforça la importància de la recerca per al futur del nostre país i estem molt satisfets amb l'àmplia participació que ha tingut aquesta edició dels Premis.

Els treballs han estat valorats per un comitè científic, integrat per professorat dels diversos centres de la URL, que ha destacat l'alt nivell dels treballs presentats així com la qualitat dels seus continguts. Aquest Comitè ha coordinat un equip d'avaluació integrat per 150 professors i professores que han valorat tots els treballs. Això permet fer una estimació de l'esforç que la URL dedica a aquests Premis i la importància que els atorga com a aposta decidida per la promoció de la formació dels futurs estudiants universitaris.

Teniu a la vostra disposició la

Dr. Josep M. Garrell i Guiu 

Rector

No registrats: Coral

Enviada per admin el 24/Mai/2014 - 18:08

El passat 15 de maig la Coral del nostre centre es va desplaçar fins a Figueres per participar, un any més, en la Trobada de Corals de Secundària, on vam poder cantar juntament amb altres centres de la província cançons de Mozart, Lax'n'busto o el cant 1714, un homenatge als 300 anys del setge de Barcelona. 

No registrats: Concurs Enigmes

Enviada per admin el 04/Mai/2014 - 19:42

Aquest mes, els Misteris del Coll fins el DIJOUS 15 DE MAIG a les 11 del matí. Si hi vols participar, corre!!!!

Solucions i guanyador d'Abril
Misteris de Maig

No registrats: Exposició Batxillerat Artísitic

Enviada per admin el 07/Abr/2014 - 12:58

Els alumnes de Batxillerat artístic han preparat un any més, l'exposició ESCENES que es farà a la biblioteca municipal de Lloret de Mar. Es tracta d'una mostra de treballs fets a l'aula a partir de diferents disciplines com la pintura, dibuix, volum, disseny o la fotografia.

La inauguració és el dimecres dia 9 d'abril a les 4h de la tarda i l'exposició estarà oberta fins el dia 25. 
Us animem a visitar-la!


No registrats: Concurs Enigmes

Enviada per admin el 31/Mar/2014 - 19:36

No registrats: Festa de Nadal

Enviada per admin el 24/Mar/2014 - 20:02

El passat 20 de desembre vam celebrar el Nadal al nostre centre. Vam poder gaudir  d'una gimcana i un concert. Els alumnes també van fer una aportació econòmica solidària que es va destinar a La Marató de TV3, dedicada a les malalties neurodegeneratives. La recaptació va ser de 282,14 €. Moltes gràcies a tots aquells que vàreu participar!

No registrats: Francophonie

Enviada per admin el 19/Mar/2014 - 21:31

Aquesta setmana, celebrem la Francophonie. Hi ha un parell d'activitats obertes a tothom:

Del dimecres 19 al dimarts 25, al restaurant del CFGM, oferiran un menu francès i obsequiaran els clients amb les receptes, traduides al francès pels alumnes de francès de 4t d'ESO. 

El dijous 20 a les 16:30 projectarem una pel·lícula francesa: INTOUCHABLES i obsequiarem els assistents amb un berenar.


No registrats: Mobile Learning Awards 2014

Enviada per admin el 01/Mar/2014 - 12:06

Un curtmetratge d'animació elaborat per alumnes de batxillerat de l'institut Ramon Coll i Rodés de Lloret de Mar sobre la integració digital en l'escola del futur ha obtingut el primer premi en la categoria de micronarracions audiovisuals, del concurs Mobile Learning Awards 2014.

No registrats: FORMACIÓ EN MEDIACIÓ ESCOLAR

Enviada per admin el 12/Feb/2014 - 12:10

FORMACIÓ EN MEDIACIÓ ESCOLAR

Durant els passats dilluns 13, 20 i 3 de gener i febrer, de 16.00 a 18.00, es va realitzar al nostre centre un curs de Formació en Mediació Escolar.

Hi van assistir 14 alumnes de 3r. ESO. Tots ells han aconseguit el títol de “Mediador Escolar” i formaran part del Servei de Mediació del centre.

« 1 2 3 4 5 6 »
Web feta amb el Zikula
Logo &Agrava;gora
Logo Intraweb