Viatge a Madrid de 1r de batxillerat
25/03/24Els alumnes que cursen Economia a 1r de batxillerat han passat els dies previs a la Setmana Santa duent a terme una sortida pedagògica per conèixer de primera mà alguns dels indrets culturals més rellevants que hi ha a la capital d’Espanya: la Biblioteca Nacional,… Llegeix més»
Judit Ramon guanya la fase comarcal del Lectura en Veu Alta
23/03/24
Divendres 15 de març va tenir lloc al Teatre de Blanes la semifinal del XX Certamen de Lectura en Veu Alta. Hi van participar alumnes d’un total de vint-i-sis centres educatius de la Selva marítima i, en la categoria de Timoners, va resultar… Llegeix més»
Taller de croma i “boomwhachers” a 4t d’ESO
22/03/24El passat dilluns els estudiants de 4t d’ESO participaven en un innovador taller de croma i boomwhachers per presentar el cicle formatiu de grau mitjà de Vídeo, Discjòquei i So. Els joves van experimentar amb la tècnica del croma per confeccionar petits gifs que capturaven escenes… Llegeix més»
Besalú: exteriors de curtmetratge
22/03/24Dimecres, l’alumnat de 2n d’ESO va anar de sortida a Besalú. Van fer una visita guiada i després van poder gravar el curt que estan preparant per al Treball de Síntesi sobre l’edat mitjana.… Llegeix més»
Lorca en el Día de la Poesía
21/03/24El calmo ocaso del sol sobre la línea del horizonte transformando la tarde en noche, la promiscua paleta cromática de la primavera recién asomada a la naturaleza, la mirífica voz del ser amado convertida en brisa de susurro a un labio de distancia de nuestro oído… La vida debe ser poesía y no prosa. Y acaso sea este inopinado convencimiento el que… Llegeix més»
Assortiment de pastissos
20/03/24El gran assortiment de pastissos que elaborem permet que l’alumnat de l’Escola d’Hostaleria del Coll i Rodés conegui diferents tipus d’elaboracions amb productes variats. Us presentem alguns:
- Un clàssic molt ben valorat és el pastís de praliné de fruits secs, que combina l’irresistible praliné… Llegeix més»
Viatge a París
20/03/24Els dies 28, 29 de febrer i 1 de març els alumnes de 2n de batxillerat artístic, acompanyats per la tutora, Montse Martínez, i la Maria Rosa Oliveras, juntament amb alguns alumnes de Francès i d’Història de l’Art, vam anar a París, on vam viure una… Llegeix més»
Dia de Sant Patrici
19/03/24Sabeu què és el dia de St. Patrici? I sabeu per què és tan important el trèvol en aquest dia?
A Irlanda es cultiven milers de trèvols i els exporten perquè en el dia de St. Patrici tothom tingui un trosset d’Irlanda a… Llegeix més»
Menú de traspàs de març a abril
19/03/24Iniciem els aperitius del nou menú de degustació de l’Escola d’Hostaleria del Coll i Rodés amb un clàssic: la brandada de bacallà, que acompanyem amb xips de xirivia. Es tracta d’un plat típic de la gastronomia catalana que combina tècniques culinàries, com el dessalat del… Llegeix més»
Quilòmetres en acció
16/03/24Benvinguts i benvingudes al projecte Quilòmetres en acció!
El dissabte 6 d’abril es commemora el Dia Mundial de l’Activitat Física amb el lema “Mou-te, i viu feliç”. El Departament d’Educació física del nostre institut ho vol celebrar amb tota la comunitat educativa amb… Llegeix més»
Los “bookfaces” de 1.º de Bachillerato
16/03/24Un bookface consiste en realizar una fotografía de la portada de un libro donde aparece una persona e intentar que esta se funda con la realidad.
Este ha sido el reto propuesto en la materia de Lengua Castellana al que se han enfrentado los alumnos de… Llegeix més»
Timbre de la Francofonia (programació 115)
16/03/24A l’institut, durant tota la setmana vinent celebrarem la Semaine de la Francophonie, per allargar la commemoració de la Diada Internacional de la Francofonia, una festa internacional de la llengua i la cultura franceses que té lloc cada 20 de març des de 1998. En aquest sentit, s’han… Llegeix més»
Estada formativa a Dublín del CFGM de Cuina i Gastronomia
16/03/24L’estada formativa a Dublín, del grup de 1r de CFGM de Cuina i Gastronomia, corresponent al Pla d’Impuls de Llengües Estrangeres, resulta ser molt profitosa. Comproveu-ho donant una ullada a les imatges.
Dublin comes from the Irish words dubh and linn. This is… Llegeix més»
Deuxième réunion PILE avec le groupe d’étudiants de Service en Restauration
14/03/24
Aujourd’hui on a tenu la deuxième réunion informative avec le groupe d’étudiants de première année de Service en Restauration qui vont partir, du 7 au 14 avril,… Llegeix més»
Microscòpia UAB
14/03/24Avui els alumnes de Biologia i Biomedicina de 1r de batxillerat han fet la visita al servei de microscòpia de la UAB, on han tingut l’oportunitat de fer servir els microscopis i utilitzar diferents tècniques de preparació de mostres de microscòpia electrònica.
Gemma… Llegeix més»
Segueix-nos!