Experiència xocolatera a Brussel·les

El Pla d’Impuls de Llengües Estrangeres ha permès a l’Escola d’Hostaleria del Coll i Rodés fer contacte amb l’Escola de Formació Professional de Brussel·les, on la Laura i el David ens han dispensat una càlida rebuda.
D’altra banda, el nostre alumnat i el nostre professorat han… Llegeix més»

Guia de l’exposició “De la foscor a la llum”

Carrusel fotogràfic de la instal·lació i la inauguració.
«De la foscor a la llum» és, enguany, el títol de l’exposició de treballs i projectes dels alumnes de 1r i 2n de batxillerat artístic del nostre institut. Aquest títol es refereix a la foscor com a una… Llegeix més»

PILE a Brussel·les

Després de l’excel·lent experiència formativa a Estrasburg per part de l’alumnat del CFGM de Serveis en Restauració de l’Escola d’Hostaleria del Coll i Rodés, ha arribat el torn de l’alumnat del CFGM de Forneria, Pastisseria i Confiteria. Gràcies al Pla d’Impuls de Llengües Estrangeres, els… Llegeix més»

Valor PILE

És molt allò que el Pla d’Impuls de Llengües Estrangeres i la ciutat d’Estrasburg ens han oferit al llarg de tots aquests dies d’activitats programades i d’immersió lingüística vinculades al sector de serveis en restauració.
L’alumnat que cursa el CFGM d’aquest àmbit a l’Escola d’Hostaleria del… Llegeix més»

Pròxima destinació: Brussel·les


Pròxima destinació: Brussel·les!
L’última estada formativa d’aquest curs inclosa en el pla estratègic d’impuls de les llengües estrangeres que desenvolupa el Departament d’Educació a la formació professional s’iniciarà el pròxim diumenge dia 14 d’abril i… Llegeix més»

Entrevista a l’investigador Rüdiger Ortiz-Álvarez

Com és la vida professional basada en la recerca científica?
L’alumnat de Problemàtiques Socials i de Reptes Científics ha portat a terme una entrevista a l’investigador Rüdiger Ortiz-Álvarez, un dels quatre científics que treballa a l’Oficina de la Ciència del Congrés dels Diputats i National Geographic Explorer.
La preparació… Llegeix més»

Botigueta de brioixeria

Avui, divendres, els alumnes de l’IFE d’Auxiliar en Serveis de Restauració i Elaboració d’Àpats han tornat a parar la botigueta de pràctiques al vestíbul de l’institut per tal de dur a terme la pràctica de venda de productes i d’entrega d’elaboracions per emportar-se, tant culinàries… Llegeix més»