XV Jornada anual de la Xarxa CB

17-05-22 XV Jornada anual de la Xarxa CBDissabte al matí, el nostre institut va participar en la XV Jornada anual de la Xarxa de Competències Bàsiques que va tenir lloc a la Facultat de filosofia i lletres de la UAB, al campus de Bellaterra. La Glòria, la M. Àngels i la Cristina, en representació del grup de treball del Coll i Rodés, van presentar, a l’espai 11 de la trobada, el projecte de visita guiada als jardins de Santa Clotilde.

Des de fa 15 anys, la Xarxa de Competències Bàsiques (Xarxa Cb) aplega docents amb voluntat de repensar els processos d’ensenyament i aprenentatge en els seus centres, per mitjà de processos de formació entre iguals i en xarxa, amb vista a compartir i a enriquir-se mútuament.

L’objectiu de la jornada de la Xarxa Cb d’enguany és reflexionar sobre el valor i els fruits d’aquesta formació entre iguals i en xarxa, i mostrar algunes de les experiències dels centres al voltant del treball globalitzat o per projectes, concebut com a una eina per aconseguir la millora dels aprenentatges dels alumnes i l’assoliment de competències.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>